Annulering ivm geen beschikbaarheid

Vakantie geboekt en bevestiging gekregen. Dag later annulering in verband met geen beschikbaarheid. Klopt dat ik een aanbod kreeg om de vakantie om te boeken. Meer dan �125 duurder dan rechtstreeks. Dan nog exclusief boekingskosten.

Alles goed afgestemd en gedaan wat is...

Alles goed afgestemd en gedaan wat is beloofd

Ik heb heel veel hulp gekregen van...

Ik heb heel veel hulp gekregen van Steffie. Zij heeft mij perfekt geholpen bij mijn uitstap naar Maastricht.

De website is makkelijk te gebruiken

De website is makkelijk te gebruiken. Het verbaasde mij alleen dat er een reservering word gemaakt en je niet gelijk boekt. Het kan dus voorkomen dat je planning niet doorgaat. Ik had op een donderdag online geboekt voor de zondag erna. Die zaterdag heb ik moeten bellen of het nog wel door ging. Ze hebben alles gelijk geregeld en alles is goed gegaan ^^

Super mooi gelegen hotel, vriendelijk personeel, het was een positieve ervaring!

Super mooi gelegen hotel, erg vriendelijk personeel, het was een positieve

Na lange zoekertje toch iets gevonden

Na lange zoekertje toch iets gevonden. Uw collega op Whaysapp heeft ook goed geholpen. Dank Eva

Positief

Veel keus, misschien iets teveel. Duidelijke beschrijvingen. Snelle verwerking van je reservering

Snel en correct geregeld!

Snel en correct geregeld!

Top hotel gehad

Top hotel gehad. Mennorode. Het

vlotte en correcte afhandeling

vlotte en correcte

het was heel duidelijk en zo geregeld

het was heel duidelijk en zo geregeld

Kadoo kaart weekendje weg

Met een bon van weekendje weg weinig keus waar je hem in kan leveren beperkt aantal hotels en dat is jammer.

Nouwen kwamen aan in hotel wat net open...

Nouwen kwamen aan in hotel wat net open was maar niet vermeld op de site dat er om half7 de bouwvakkers schilders en hoogwerkers begonnen,eetzaal 390mtr verder op niet erg maar op jullie site niks vermeld dat er bouw activiteiten waren.

Leuke accomodatie voor een nog leukere...

Leuke accomodatie voor een nog leukere prijs

Hotel niet beschikbaar

Het aangeboden hotel welke geboekt kon worden bleek een dag later per abuis op die datum toch niet te boeken en moest derhalve worden geannuleerd. Het bedrag welke was betaald was binnen 2 dagen weer keurig terug geboekt op mijn rekening

Boekingskosten vind ik slecht idee

Boekingskosten vind ik slecht idee Krijg je cadeau card en zie je dat jezelf voor dat geld veel goedkoper iets had kunnen boeken via andere organisatie of last minute en betaal je ook nog boekingskosten. Ik zou zelf nooit iemand zo�n kaart cadeau geven .

Kon gemakkelijk geschikt hotel vinden

Kon gemakkelijk geschikt hotel vinden

Prijzen te jong!

De prijzen zijn hoger als bij een rechtstreekse reservering. Ven erg teleurgesteld in het concept. Hoop nooit meer een bon te ontvangen. Een vergiftigd cadeau.

Geen 4 sterren waard

Geen 4 sterren waard. Tuinmeubels kapot, zeer warm op de kamer. Water loopt onder de douchedeur uit, geen rituals pakket wat aangeboden werd. Zeer jammer.

Duidelijk en goed invulbaar

Snel en goed, misschien iets meer info van het verblijf.

Ging makkelijk met reserveren

Ging makkelijk met reserveren En goede site ??

Aanbod is geweldig en het boeken zo geregeld.

Makkelijk te boeken en betalen

Makkelijk te boeken en betalen

Prachtige omgeving

Prachtige omgeving, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel van het hotel.

Heel veel gedoe om 2 nachtjes aan...

Heel veel gedoe om 2 nachtjes aan elkaar geplakt te krijgen met twee vouchers

210 Prins Willem-Alexanderlaan