Seven ontspannen wegnel en makkelijk om te reserveren en...

Snel en makkelijk om te reserveren en altijd goede prijs

Wij hebben een kadokaart gekregen

Wij hebben een kadokaart gekregen, en wilde deze graag gebruiken. Als we zouden boeken met weekendje weg kaart zijn we 145 euro kwijt aan een hotel kamer en op de eigen site van het hotel 65 euro. Heel vervelend en teleurstellend dit!!

Keurig geholpen door Isadora.

Keurig geholpen door Isadora. Uitermate vriendelijk en behulpzaam kwam haar afspraken na. Jullie mogen blij zijn met zo�n medewerkerster!

netjes en correct behandeld naar...

netjes en correct behandeld naar annulering wegens ziekte

Boeking snel gemaakt, alleen hotel niet in het centrum

De boeking ging prima maar het hotel lag toch echt niet in het centrum. Minimaal een half uur met busje en metro. Daarnaast een kamer vlak naast de lift. We hebben besloten hier niet te blijven en iets in het centrum te zoeken.

Ruime keuze aan aanbod

Ruime keuze, snelle manier van boeken . Na een vraag via WhatsApp snel en duidelijk antwoord. Zeker voor herhaling vatbaar.

Fijne site en zeer gemakkelijk te boeken

altijd heerlijk om een weekendje weg te boeken wat me maandelijks doen. Indrukken en foto�s zijn goed. Zeker een aanrader om bij te boeken. Zeer makkelijk!

Makkelijk te boeken

Makkelijk te boeken

Weinig keuze in betaalbare hotels

Weinig keuze in betaalbare hotels. Je kan geen geen gebruik maken van aanbiedingen van de hotels zelf.

Website zeer duidelijk en prijzen...

Website zeer duidelijk en prijzen redeljjk

Prettig geholpen!!!

Prettig geholpen!!!

Positieve ervaring all-round

Heldere aanbieding, goed geregeld, mooie prijs-kwaliteitverhouding. Voor herhaling vatbaar.

Dat u mij volgt tijdens het zoeken naar...

Dat u mij volgt tijdens het zoeken naar een vakantieadres en voorlopig vasthouden . De volgende dag heeft u mij om te herinneren dat ik een boeking niet gedaan heb. Omdat ik op de antwoord van mijn goede vriend wachtte. Na de goedkeuring van mijn goede vriend heb ik een boeking gedaan.

Leuke aanbieding

Leuke aanbieding Effe er lekker op uit met al die ellende in de wereld wie weet wat ons nog te wachten staat!

Ontbijt was zeer slecht weinig brood...

Ontbijt was zeer slecht weinig brood boter was op de kaas was uitgedroogd en het restaurant was dicht en dat in het weekend geen aanraden en een beetje klant vriendelijk is ook wel op zijn plaats

Alles vlot afgehandeld.

Alles vlot afgehandeld.

Boekingsproceswas zeer duidelijk

Boekingsproceswas zeer duidelijk

Makkelijk en duidelijk.

Makkelijk en duidelijk.

Het hotel ligt zeer praktisch gelegen...

Het hotel ligt zeer praktisch gelegen in het centrum, parkeergarage naast het hotel. Ideale uitvalbasis om te voet naar het centrum te gaan en vele highlights te ontdekken. De kamer op de tweede verdieping was keurig en netjes, alleen als je wat wil lezen was er geen voldoende licht. Er stond 1 stoel in de kamer dus als je samen bent moet de andere op het bed zitten. Het ontbijt was voor ons meer dan genoeg en erg lekker. We gaan hier zeker nog een keer naar toe.

Zeer slecht

Zeer slecht, je geeft een bepaalde datum aan en dat je 1 dag weg wilt met je bon. Vervolgens zijn de keuze mogelijkheden NUL! Het enige wat je dan aangeboden krijgt is 2 of meer dagen, (en dan ook nog vaak de dag ervoor bv) in de hoop dat je waarschijnlijk gaat bijboeken tegen extra kosten. Echt NOOIT mee zo een bon voor mij en iedereen die ik meeneem in deze zeer slechte ervaring.

Makkelijke en overzichtelijke site

Makkelijke en overzichtelijke site. Dus snel geboekt, betaald en duidelijke communicatie en informatie over de boeking!

Beste mensen een tip

Beste mensen een tip. Check, waar ze reizen rechtstreeks boeken. Dat voorkomt een hoop ongemakken met verkeerde boekingen door weekendjeweg.nl

Alles liep heel gesmeerd

Zoeken was makkelijk en het reserveren ook.

Het feit dat weekendjeweg via...

Het feit dat weekendjeweg via trustpilot mij om beoordeling vraagt vind ik al heel erg goed!! Dit betekent dat een serieuze bedrijf is!! Daarnaast heb ik via hun een reis naar Parijs gemaakt. Alles verliep super goed!!

Gezellig hotel en perfecte lokatie

Gezellig hotel en perfecte lokatie