Ik had een reis geboekt en precies na...

Ik had een reis geboekt en precies na een week stond hetzelfde voor een andere prijs en dat vind ik jammer. Want het is met hetzelfde datums en maatschappij

Duidelijk en eenvoudig

Uitgebreide informatie over accomodatie, eenvoudig boekingsproces, duidelijke prijzen, geen verborgen kosten en makkelijk af te rekenen. We gaan pas over 3 weken, nu maar hopen dat ons verblijf net zo aangenaam wordt

Heel goede ervaringen en...

Heel goede ervaringen en klantgerichtheid ook het aanbod is super, ga zo door.

Snel gewenst zoekresultaat voor weekendje uit.

Op een overzichtelijke, aantrekkelijke, site kun je vlot keuzes in het grote aanbod maken. En zo snel vinden welk uitje het best bij je past.

Duidelijk

Duidelijk, snel en juiste terugkoppeling. Wil

Vlot en duidelijk

Vlot en duidelijk, overzichtelijk ??

Goede aanbiedingsprijs

Goede aanbiedingsprijs. Makkelijk boeken en betalen. Duidelijk en betrouwbaar.

Makkelijk boeken

Makkelijk boeken, snelle reactie

Nice deal

We had a recent stay booked through weekendjeweg.nl Overall experience was good for booking through this site. I did require support through their helpdesk which was quick to respond.

Het is makkelijk bestellen via de...

Het is makkelijk bestellen via de website. Helaas kreeg ik de mail met de kortingscode met wat vertraging binnen waardoor ik de 15 euro korting niet heb kunnen gebruiken.

leuk weekend

reservering correct, goed hotel

Waardeloos!

Wanneer je ( een cadeaubon ) krijgt en wilt boeken voor 3 personen dan is er bijna geen accommodatie te vinden namelijk maar 2 opties. Dan bel je de klantenservice voor advies en opties dan zegt medewerker " gewoon op de site van weekendje.nl bekijken". Ik kan je helaas niet verder helpen. Ook de opties die je dan krijgt is 3 x zo duur dan kan ik beter bij de concurrenten kijken dan heb ik meer opties en veel duidelijker en nog goedkoper. Ik ben helemaal niet tevreden! Medewerkers moeten beter opgeleid worden en de site moet verbreed worden voor meerdere publiek.

tegoedbon

Ivm nog te innen tegoedbon Prima geholpen

Uitstekend hotel

Uitstekend hotel, prima ontbijt en mooie kamer en prima bed!

heel goed geholpen...

heel goed geholpen bij omboeken omdat transavia een vlucht heeft geschrapt. Ben ontzettend goed geholpen door de dame die ik aan de lijn kreeg weet jammer genoeg niet meer haar naam want ze verdiend echt een grote pluim. Ik denk dat haar naam Isadora was heel vriendelijk en zeer hulpvaardig.

Alles ging goed

Alles ging goed

Goede medewerking,omdat ik door ziekte...

Goede medewerking,omdat ik door ziekte moest omboeken.

Duidelijk, makkelijk en volop keus

Leuke aanbiedingen en geheel naar eigen hand te zetten door je voorkeuren aan te geven.

Lekker genieten

Veel keuze en vriendelijk personeel

Zorgeloos er even tussenuit

Het was een duidelijke manier om een hotel te bespreken, kreeg leuke extra's en de aandacht voor mijn wens om een specifieke kamer was zeer aangenaam. Er werd echt moeite gedaan en ik voelde me alsof ik de enige klant was wat gelukkig niet zo is. ??

Top locatie en geweldig personeel.

Top locatie en geweldig personeel. Altijd een goede ervaring met vriendelijk personeel

Snelle reactie en klantgerichte service...

Snelle reactie en klantgerichte service dik tevreden

alles volgens de afspraak geleverd

alles volgens de afspraak geleverd

Geweldige service

Onverwacht, door priveomstandigheden, konden we het geboekte weekendje niet weg. We wilden alleen niet annuleren, omdat het weekendje een cadeau was. Verzetten naar een andere datum was onze wens en dat bleek mogelijk en was heel snel geregeld. Top!

boeken bij Weeekendjeweg.nl gaat makkelijk

boeken bij Weeekendjeweg.nl gaat makkelijk; de site is duidelijk.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ