Heldere en duidelijk communicatie.

Heldere en duidelijk communicatie.

Veel te duur in vergelijking met de...

Vrijwel altijd veel te duur in vergelijking met de vele andere aanbieders. Dit komt ook door de flinke boekingskosten die in rekening worden gebracht. Veel alternatieve aanbieders doen dit niet. In mijn geval had ik een weekendjeweg kadobon gekregen, dus ik moest wel hier besteden.

Tegenvaller ...

Het hotel waar wij te gast waren was ons inziens verouderd, oubollige kamer, oude badkamer, net een oud bad. Geen stopcontact voor scheerapparaat. Kamer gelegen aan drukke weg. Ontbijt was prima, niet voor herhaling vatbaar.

Midweekje weg naar Putten voor een leuk prijsje.

Fijne bungalow gevonden voor een leuk prijsje in een prachtige omgeving.

Omboeking

Ben goed geholpen

Ik had een fout gemaakt met de datum

Ik had een fout gemaakt met de datum, ik heb binnen 10 a 12 minuten gebeld om dit recht te zetten, hier moest ik 7,95 voor betalen, wel jammer terwijl het binnen toelaatbare tijd was.

Altijd overzichtelijk

Altijd overzichtelijk, eerlijke prijzen.

Ik ben nog niet weggeweest

Ik ben nog niet weggeweest. Dus weet niet als je jullie het goed doen. Wat ik wel kan zeggen is dat ik al 10 mailtjes heb gehad voor 1 boeking. Zelfs mijn BFF spamt me minder.

Goed geregelde trip

Goed geregelde trip

Omboeking

Door een sterfgeval in onze familie konden wij niet op de gereserveerde datum aanwezig zijn in het hotel. Gelukkig konden wij het omboeken naar een dag later! Super geregeld. Ook het diner mocht naar een andere dag. Nogmaals bedankt voor jullie goede service We hebben alsnog een goed weekend gehad

We konden goed vinden wat we wilden

goede ervaring

Eerdere goede ervaring

Duidelijk en meteen geregeld

Duidelijk en meteen geregeld

Heerlijke vakanties en weekendjes weg...

Heerlijke vakanties en weekendjes weg voor leuke prijzen

Mooie aanbiedingen

Mooie aanbiedingen

Goede prijs voor wT we hebben gekregen

Goede prijs voor wT we hebben gekregen. Mooie omgeving. Jammer dat de bedden niet lekker lagen. Maar toch goed gescoord.

Reizen goed geregeld

Reizen goed geregeld, toen er een reisorganisatie failliet werd verklaard loste zij alles snel op.

Een toegankelijke site!

Een toegankelijke site!

Goed hotel voor de prijs

Goed hotel voor de prijs Vriendelijk en goed personeel Makkelijk te boeken via de site

Snel een keus kunnen maken uit een mooi...

Snel een keus kunnen maken uit een mooi aanbod.

Het hotel lag dicht bij het centrum

Het hotel lag dicht bij het centrum. Er stond een heerlijke fles wijn klaar en er lagen rozenblaadjes op het bureau, erg leuk binnenkomen op die manier

Bedankt voor de eervice

Fijn dat.jullie mijn bonnen konden opzoeken

Zeer vriendelijke telefonistes ...

Ben heel netjes geholpen doordat ik verkeerd had geboekt geen enkel probleem en werd super lief geholpen

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ