Wellness dagje

Leuke deal gescoord alleen wel jammer dat er nog voor diverse zaken extra betaald moet worden terwijl je al een nacht verblijf hebt geboekt. Zoals voor extra handdoeken, parkeren enz.

Goede en vriendelijke behandeling...

Goede en vriendelijke behandeling inzake mijn boeking

Wat een verschrikkelijk bedrijf

Wat een verschrikkelijk bedrijf. Heeft niks voor je over, regelt niks. Er was wat mis gegaan met mijn boeking en wilde met cadeaubonnen betalen, moest ik het maar annuleren en opnieuw boeken. 20,- kwijt omdat ze niks konden. Echt het is dat ik nog cadeaubonnen heb, maar anders zou ik er nooit maar dan ook nooit meer boeken! Mega slechte service!!! Daarnaast heb ik de boekingen naast elkaar gelegd van het hotel zelf en de oh zo goede deal. Blijkt het dus als je het bij het hotel boekt 66,- goedkoper te zijn dan op weekendje weg.nl

Ging eenvoudig. Prima.

Soepeltjes. Betaling en overzicht vriendelijk

Er even tussenuit

Leuke aanbiedingen van korte en langere vakanties of weekendjes. Of je nu voor relaxt zoekt of een spa resort of een steden tripje zoekt er is voor iedereen wel wat.

Leuke aanbiedingen tegen scherpe prijs

Leuke aanbiedingen tegen scherpe prijs

Goede service en super goed ontbijt

Goede en vriendelijke service! Super goed ontbijt! Dichtbij station, dichtbij centrum, dichtbij Beatrixtheater, ideaal! Voor herhaling vatbaar!

behulpzaam netjes

behulpzaam netjes

We moeten er nog naartoe

We moeten er nog naartoe. Dus ik weet nog niet hoe het is nog geen december

Leuke hotels.

Bij weekendje weg zijn leuke hotels te vinden. Wij hebben er onze cadeaubon van Pluimen voor ingewisseld.

Is oke

Is oke Wat ik jammer vond dat daar waar ik heen ga maar �50 kon gebruiken van mijn kaart er jammer

De prijs/kwaliteitverhouding was matig

De prijs/kwaliteitverhouding was matig. De wellness viel tegen en de deal viel tegen. Ik dacht een hotel inclusief diner te boeken, maar dat bleek niet zo te zijn (dat was alleen bij een verblijf van 1 dag en niet bij meer nachten. Al met al teleurstellend. Reactie op Weekendjeweg: Ik heb mijn ontevredenheid aangegeven in de 'feedback' app van het hotel, maar hierop geen reactie gekregen. Wat Weekendjeweg betreft: twee aanbiedingen die zoveel op elkaar lijken roept natuurlijk verwarring op. Doordat we kozen voor een verblijf van langer dan 1 nacht, kwamen we automatisch in de andere aanbieding terecht. Ook de informatie op de site van het hotel over de grootte van de kamer was misleidend. We hebben extra betaald voor een grotere kamer die niet niet veel royaler was dan een standaardkamer. Er was niet eens ruimte voor twee comfortabele stoelen. Helaas.

Trekken zich niks aan van feedback

Trekken zich niks aan van feedback. Reserveringskosten van bijna 20 euro. Weg voordeeltje.

Vriendelijk en goed geholpen

Vriendelijk en goed geholpen

Geen aanrader..

Op de website is het lastig filteren. Het kan gebruiksvriendelijker. Ook vonden wij het aanbod relatief weinig, en hoog in prijzen.

Makkelijk en simpel te boeken.

Makkelijk en simpel te boeken.

Super kamer

Super kamer, heerlijk ontbijt en mooie wellnessomgeving

Simpel en makkelijk

Simpel en makkelijk

Beter rechtstreeks boeken

Zag later op de eigen website van het betreffende hotel dat ik goedkoper uit was geweest als ik rechstreeks bij hen had geboekt. Scheelde 30 euro. Best jammer!

Hotel Haarhuis Arnhem

Heerlijk hotel met behulpzaam en vriendelijk personeel. Kleine kamer maar van alle gemakken voorzien en schoon. Het hotel heeft alle faciliteiten die je nodig hebt tijdens een weekendje weg. Ligt tegenover het CS en meteen in het centrum. Wij hebben, zoals in anders reviews soms wel te lezen is, absoluut geen geluidsoverlast ervaren. Rooftop is leuk voor een borreltje, toilet is geinig en de wellness zag er goed uit maar het ontbrak ons aan tijd om er gebruik van te maken. Het ontbijt was goed verzorgd en op zondag kun je er tot 12u gebruik van maken. Fijn voor nachtbrakers??

Leuke aanbiedingen op mooie plaatsjes...

Leuke aanbiedingen op mooie plaatsjes waar jezelf niet aan zou denken. Zo al 3 weekendjes geboekt. Waarvan 1 mini cruise.

Matig aanbod

Matig aanbod. Deals zijn niet erg voordelig. Beter boeken bij andere sites. Hoop niet snel meer een cadeaukaart hiervoor te ontvangen.

Alleen wat jammer dat het aantal...

Alleen wat jammer dat het aantal beschikbare hutten niet zichtbaar zijn. Had een 2 persoon hut geboekt. Maar helaas niet meer beschikbaar. Tegen een meerprijs een 4 p hut wel beschikbaar. Mischien iets om dit mee te nemen.

Is er een lift aanwezig

We hadden een vraag die niet direct beantwoord kon worden, dat hebben ze voor ons uitgezocht met een tevreden antwoord. Hierdoor konden wij onze boeking maken.

Jullie hebben mij goed geholpen met...

Jullie hebben mij goed geholpen met goede informatie en situatie ter plaatse

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ