NOOIT MEER!

Annuleren vlak voor vertrek en komen met een heel slecht alternatief (meerprijs van 180,- voor 3 dagen). Denken niet mee, geven een kortingsbon ter compensatie van 19,95, dat zijn de administratiekosten. Boek hier NIET!

Hele goede service!

Hele goede service. Had een vraag over twee aparte bedden en is keurig geregeld en snel.

Prijs

Prijs, kwaliteit is echt niet in verhouding helaas

Duidelijk wat we verwachten konden

Duidelijk wat we verwachten konden. Ruim aanbod

Goede keuze voor vd valk leusden

Goede keuze voor vd valk leusden

Gebeld ivm inleveren vvv bon

Gebeld ivm inleveren vvv bon. Werd mij uitgelegd dat dat makkelijk kon via de site en dat ik dat bedrag dan gestort zou krijgen. Nadat ik geboekt had kon het blijkbaar toch niet en had ik pech. Beetje jammer dat het anders verteld was en d�r niet alsnog naar een oplossing gezocht werd.

Het was een gezellig verblijf in...

Het was een gezellig verblijf in Roompot. Alleen gingen, mijn man en ik er van uit dat de Wellness ook op het park cape helius was. Maar dat was in Schiedam. Dus toen moesten we weer terug naar Schiedam. De communicatie vond ik niet goed bij weekendje weg. Je verwacht dat alles op een park is. Dit duidelijker vermelden. Bij de wellness nog contact opgenomen bij weekendje weg, voor codes voor de tickets die kon ik niet openen. Weer gebeld, toen konden ze mijn naam ineens niet meer vinden. Uiteindelijk via een collega gevraagd. Toen kreeg ik de nummers van de wellness, een hoop gedoe. Dit zou anders kunnen. Later nog eens goed gekeken op de mail. Toen zagen wij de tickets van het wellness staan. Wij hadden het niet gelezen omdat wij dachten dat alles op een park zou zijn.

Reservering controleren.

De reserveringen (5 stuks) die wij gedaan hebben, zijn tot nog toe altijd volgens de afspraken uitgevoerd.Hoort ook zo, maar toch! Goed gevoel.

Super geregeld

De gok gewaagd maar geen woord aan gelogen super hotel

Boeken en vervolgens de datum laten...

Boeken en vervolgens de datum laten aanpassen a 2 keer �19,95 vind ik best fors betaald.

20 euro reseveringskosten pffff

Bon gekregen van kinderen, bij boeking gaat er meteen al 20 euro af aan boekingskosten. Dus een bon van 80 euro is eigenlijke maar 60 euro waard. Het hotel was op andere sites 5 euro goedkoper dus daar ook geen voordeel. Jammer

Kadobn gekregen

Kadobn gekregen

Het was de beste deal die ik kon vinden...

Het was de beste deal die ik kon vinden op het internet. Ik heb een allergie en dat heb ik via deze site aangegeven. Ik kreeg hiervan een koppeling terug. Dat heb ik nog niet eerder mee gemaakt bij een andere site. Dus een topper voor mij

We hebben echt genoten van Maastricht...

We hebben echt genoten van Maastricht en Heerlen zoveel te zien en te doen. Ondanks dat het hotel kampte met een stroomstoring bij aankomst was het welkom zeer hartelijk. Alleen de bedden waren naar onze smaak iets te hard. Ontbijt was perfect voor ieder wat wils.

Nette en snelle behandeling

Nette en snelle behandeling. Bij aanvraag.

Goed aanbod

Goed aanbod en makkelijk telefonisch bereikbaar en fijn geholpen

Kamers zijn oud en matig onderhouden

Kamers zijn oud en matig onderhouden, diner is prima, ontbijt matig, personeel vriendelijk

alles goed, duidelijk en..

alles goed, duidelijk en correct afgehandeld en goede gunstige prijs aangeboden.

Adres De Leemhof 10 was niet op...

Het adres De Leemhof 10 was niet op mijn navigatie aanwezig. De uitleg waar de parkeerplaats was en hoe te vinden was onvoldoende. Op het toilet kon je geen handen wassen en er was geen afzuiging aanwezig. Een douchegordijn ontbrak.

Helaas erg teleurgesteld

We hebben een mysterie hotel geboekt in omgeving Den Haag. We zitten in een hotel aan de A12 in Zoetermeer. Als ik boek bij een bedrijf dat �een weekendje weg� heet, ga ik er niet vanuit dat ik midden tussen de kantoren kom te slapen en ook nog eens ver buiten de stad die ik heb geboekt. Ook moeten we 15 euro per dag betalen voor het parkeren van de auto, waardoor het nog eens 45 euro extra kost. Dit had op zijn minst vermeld moeten worden. Al met al zeer teleurgesteld, nooit weer. (Hotel personeel is erg vriendelijk)

Er stond bij dat er ook diner bij zat

Er stond bij dat er ook diner bij zat, maar dat blijkt niet zo te zijn en dat vind ik schandalig

Het is een mooi en schoon hotel

Het is een mooi en schoon hotel, met een ruime slaapkamer en vriendelijk personeel.Je moet wel in bad stappen om te douchen en dat was wat lastig als je last van je heup hebt en helaas was het een hele klim naar de bovenste verdieping! Maar ik had misschien ook dat moeten aangeven!

Prima persoonlijke service

Prima persoonlijke service

Nette service en makkelijk te boeken.

Nette service en makkelijk te boeken.

Misleidend en **********

Met een cadeaubon gekregen voor ons huwelijk 2 nachten dusseldorf geboekt via weekendjeweg.nl Het hotel was alles behalve wat er beschreven werd. Het centraal gelegen, 4 sterren hotel met restaurant bleek een hotel in een achterbuurt, ver van de stad, het restaurant bleek dicht en de bedden... Na 1 nacht uitgechecked zonder fatsoenlijk slaap en een stijve nek! Maar een oplossing komt er niet van weekendjeweg.nl.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ