zeer vriendelijke telefonische...

zeer vriendelijke telefonische helpdesk, duidelijk antwoord op de vragen

Duidelijk!! We hadden een cadeau bon ontvangen dus...

We hadden een cadeau bon ontvangen dus vandaar een bezoek aan de website. Duidelijke site met een grote keuze!!

Blijkbaar is de kaart niet veel waard#weekendjeweg .nl een overnachting...

Via #weekendjeweg .nl een overnachting bij van der Valk in Zwolle geboekt. We hadden een cadeaukaart van 75 euro gekregen van onze schoondochter. Nadat we geboekt en betaald hadden, toch even op de site van van der Valk Zwolle gekeken... En wat blijkt... als we rechtstreeks hadden geboekt waren we maar 15 euro meer kwijt geweest. Dat jullie boekingskosten van 19.95 rekenen oke. Maar dat een kaart waar 75 euro voor betaald is nog maar 15 euro waard is, vind ik ronduit schandalig.

Binnen half uurtje de boeking...

Binnen half uurtje de boeking aangepast, maar het tegoed wordt niet terugbetaald, maar via een bon vastgehouden.

verkeerde boeking gemaakt...

Ik had een verkeerde boeking gemaakt ipv 17 maart 17 februari gek genoeg vielen ze beide op een vrijdag. Ik wilde omboeken en dat kon wat er aan extra kosten bij kwam was � 19,95 voor het omboeken en extra kosten als de kamer prijs duurder was. Daar had ik begrip voor. Uiteindelijk omgeboekt en kwam de rekening ik moest � 80 euro extra betalen �19, 95 extra voor omboeken � 40,00 euro kamer maar ook nog eens � 19,95 voor het maken van de boeking terwijl ik dat al gedaan had en betaald had bij de vorige boeking. Daar ben ik het niet mee eens. In de boekings bevestiging staat het ook niet zo omschreven je krijgt andere bedragen te zien zo moest ik in totaal � 153 euro betalen via mail kontakt kwam ik erachter dat ze de aanbetaling nog niet gecorrigeerd hadden maar als ik op betalen zou klikken kwam het bedrag van 80 euro er te staan. Ik wilde een correct overzicht van de nieuwe boeking met daarin overzicht totaal bedrag min aanbetaling plus extra kosten maar dit was niet mogenlijk.

In zijn algemeenheid prima

In zijn algemeenheid prima, maar je kunt niet als menen kiezen voor een mystery hotel, de klant opzadelen met 25 euro parkeerkosten per dag...je kiest juist voor een goedkoper hotel..krijg je nog een dreun door de hoge parkeerkosten. Dit betrof het nh hotel in het wtc in den haag.

Mooie locatie en prachtige omgeving om...

Mooie locatie en prachtige omgeving om te wandelen en fietsen.

Duidelijke site

Duidelijke site. Goed inzicht wat de kosten zijn.

Boeking ging snel en makkelijk.

Boeking ging snel en makkelijk. Hotel was prima

Snelle afwerking van de polis

Snelle afwerking van de polis

Kamer was helemaal niet proper.De vloer...

Kamer was helemaal niet proper.De vloer en badkamer waren veel te oud.was veel te koud in de kamer.

Goede aanbieding

Goede aanbieding, makkelijk te boeken

Goede ervaring

Ontzettend goed geinformeerd

Wij zijn er blij mee...

We hebben al eens vaker via weekendje weg geboekt, en het is ons iedere keer goed bevallen.

De prijzen die jullie rekenen zijn...

De prijzen die jullie rekenen zijn belachelijk.

Veel extra kosten waardoor weinig...

Veel extra kosten waardoor weinig overblijft van de kadokaart (de helft!) Even uitgerekend n.a.v. Onderstaande reactie maar ik kom op 43% van de kosten dus mijn excuses. Het is niet de helft. Blijft zonde van het geld dat zoveel aan de strijkstok blijft hangen. Verder goed idee, ik wou dat ik het bedacht had

Geen aanrader

We hadden een bon van weekendje weg. Het is dan echt zoeken naar een beetje goedkope deal, om je bon in te leveren. Er komen sowieso 19,95 reseveringskosten bij, bij veel boekingen ook nog soms plm 20,00 parkeerkosten. De keuze is dan niet veel meer, als je een beetje voordelig eruit wilt. Omboeken is helemaal een gedoe (en kost ook nog eens 19,95extra), meerdere keren hiervoor gemaild en gebeld (hotel zei dat weekendjeweg iets moest doen en andersom). Uiteindelijk 1 dag voor vertrek is het afgehandeld. Complimenten overigens voor het hotel zelf, maar ik zou niemand aanraden n cadeaubon aan te schaffen van weekendjeweg. Erg beperkt, omslachtig en duur.

Zeer goede prijs kwaliteit voor deze...

Zeer goede prijs kwaliteit voor deze aanbieding. Geen verrassingen.

Nul sterren - KLACHT BU1100389

Niet leveren wat er geboekt is en op de klacht steeds op dezelfde manier reageren inclusief taalfout: �Op onze website staan de openingstijden inderdaad vermeldt maar dat betekent niet dat er die tijden ook gebruik van gemaakt kan worden. Zoals eerder benoemd is het niet mogelijk om gebruik te maken van de faciliteiten van het hotel voor het inchecken.� Wie houdt wie nu voor de gek? Hoe kan een klant weten dat wat er op de website staat niet correct is en dat je dus niet krijgt wat je koopt? Waardeloze communicatie, service en klantgerichtheid.

Veel te bieden

Mooie Kamer, parkeergelegenheid en fietsenstalling. Grote Ontvangstruimte uitkijkend op schaatsbaan met gratis koffie en thee. Goed ontbijt.

Mysterie hotel geboekt

Mysterie hotel geboekt, terwijl er geen hotel op de aangegeven locatie was. Hierdoor zelf een ander hotel in de omgeving moeten boeken in de omgeving wat alleen maar additionele kosten meebracht door de urgentie.

De aanbieding was leuk en goede prijs.

De aanbieding was leuk en goede prijs. Alleen toen we het restantbedrag moesten betalen en de datum nog niet verlopen was kregen we een mail met een wat dreigende text..nu betalen of alles zou geannuleerd worden enz enz. Beetje onnodig aangezien de betaaldatum nog niet verstreken was.

Simple .easy.

Simple .easy.

Er kon een accomodatie worden geboekt, die niet beschikbaar was.

Er kon een accomodatie worden geboekt, terwijl achteraf bleek dat die niet meer beschikbaar was. Daarbij is een cadeaukaart twv � 100,- verzilverd. Nu is door jullie de reis geannuleerd, ik heb wel mijn eigen bijdrage terug gestort gekregen maar de � 100,- van de cadeaukaart niet. Een week geleden hierover gebeld maar tot nu nog steeds niks gehoord. Waardeloos!!!

je kunt gemakkelijk boeken en de site...

je kunt gemakkelijk boeken en de site is overzichtelijk

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ