Hotel overboekt

Afgelopen zondag definitieve boeking gedaan en dan op de vrijdag aansluitend *3 dagen voor vertrek) te horen krijgen dat het hotel overboekt is. Het "alternatief" in de buurt van het geboekte hotel was totaal niet vergelijkbaar met het geboekte hotel. En dan ook nog 6 tot 10 dagen moeten wachten totdat je je geld terug krijgt, terwijl je bij je boeking direct moet betalen om deze definitief te maken. Reden voor de lange terugbetalingstermijn: "De bank moet het nog verwerken". Dit gaat tegenwoordig 1 op 1. Kortom: zeer slecht te spreken

Online boeken ging makkelijk

Online boeken ging makkelijk, duidelijke site

Slechte klantenservice...

Wij hadden hotel geboekt via website van weekendjeweg.nl. Helaas beide door corona geveild, 2 dagen voor hotel. Eerst was niks mogelijk. Annuleren kon, maar geld kwijt. Overleg met hotel gehad. Deze gaf aan dat we konden wijzigen. Weer terug gebeld. Wijzigen mogelijk, tegen betaling van 19.95. Dat was akkoord. Nieuwe data gepland. Bevestiging in mail en account ontvangen. Nogmaals gebeld ivm opstaande bedrag. Ook deze dame zei dat Wijzigen mogelijk was, vond raar van eerste keer. Alles nogmaals besproken. 3 uur later een email dat fout was gemaakt. Wijzigen was toch niet mogelijk. De reden was: "Dit komt omdat dit via een partner is ingeboekt en deze hierover niet benaderd is". Daarom wijzigen niet mogelijk. Moesten maar met hotel regelen. Hierop gereageerd met vraag of zij telefonisch contact wilde opnemen. Kregen opnieuw een mail, met bijna dezelfde uitleg. Niks mogelijk. Zelf regelen met hotel. Aan de telefoon wordt gezegd: "Volgens voorwaarden kunnen we niet 48uur voor datum annuleren of wijzigen". In voorwaarden staatcdaar niks over benoemd. Wel wijzigen mogelijk, tegen betalen van �19.95. Schandalig hoe dit bedrijf met zijn klanten omgaat. In email naar elkaar (personeel onderling) wijzen, dat de ander een fout heeft gemaakt. We testen beide positief op corona. Houden ons aan regels. Maar gezien klachten zouden we normaal gewoon gegaan zijn.

Voor het eerst een kamer geboekt

Voor het eerst een kamer geboekt, blijkt dat het hotel vol is. Nu naar een ander hotel.

Goed overzicht om weekendje weg te...

Goed overzicht om weekendje weg te boeken ruim aanbod

Hotel helemaal prima.

Hotel helemaal prima. Ontbijt prima

Een hotelovernachting bij Van der Valk...

Een hotelovernachting bij Van der Valk Hotel in Vianen geboekt via weekendjeweg.nl een weekenddeal voor een luxe kamer. Wij betaalden � 189,95. Tip van ons: Je kunt beter rechtstreeks boeken via Van der Valk hotel te Vianen in plaats van weekendjeweg.nl. Dan waren de kosten voor 1 overnachting � 119,22 geweest. De kosten zijn � 70,73 duurder een "echte weekenddeal".

Nachtje weg

Nachtje weg geboekt via weekendje weg Prima

Te veel mail aanbieding en als je net...

Te veel mail aanbieding en als je net geboekt hebt is het nog niet nodig.

Ik heb een boeking gedaan

Ik heb een boeking gedaan. Zonder jullie kaart, via Booking.com is hetzelfde verblijf goedkoper. Verder wordt ik bestookt met mail, die ik niet wenselijk vind. ik krijg een vraag over een review, terwijl te zien moet zijn dat deze overnachting nog niet heeft plaatsgevonden.

Site geeft goede informatie .

Site geeft goede informatie en het boeken met een cadeaubon is kinderlijk eenvoudig. Goede service bevestigingsmail kwam ook per omgaande. Of ook waargemaakt wordt wat is aangeboden, moet nog blijken omdat wij onze stedentrip nog moeten maken

Correct en snel behandeld.

Correct en snel behandeld.

Mysterie hotel geboekt

Mysterie hotel geboekt, helemaal top! Mooi 4 sterren hotel zoals beloofd werd.

Heel slecht.

Heel slecht.. ik wou mijn boeking annuleren vanwege prive redenen. Dit kon dus ik opgelucht.. krijg ik daarna als je denkt dat het goed is een mail dat ik het via een cadeaukaart krijg maar wel 20 euro kwijt ben aan annuleringskosten.. afzetters zijn het

Kwamen aan bij hotel stonden we niet...

Kwamen aan bij hotel stonden we niet geboekt, parkeer garage niet toegankelijk verder prima.

Ik had bleek later mijn kaart laten verlopen. Uit coulance kreeg ik een nieuwe kaart voor een jaar. Bedankt voor de service ik was hier heel blij mee.

Duidelijke website

Duidelijke website, makkelijk te filteren tot het gewenste resultaat. 1e waar ik kijk voor een weekend weg is bij weekendjeweg.nl!

Geboekte hotel blijkt achteraf...

Geboekte hotel blijkt achteraf overboekt waardoor we andere keuze hebben moeten maken. Jammer! Maar uiteindelijk is de overboeking door weekendjeweg administratief goed geregeld.

Ik zou hier niet nogmaals boeken

Zoeken werkt voor geen meter. Je krijgt niet alle resultaten te zien. Ik mis de optie om op de kaart kan zoeken of te filteren op prijs. Je kan bij de meeste hotels kiezen tussen verschillende kamers, maar er staat nergens beschreven wat dan daadwerkelijk het verschil is. Dit moest ik op een andere site opzoeken. Daarnaast zijn hotels duurder dan bij andere aanbieders. Het is dat we een cadeaubon hadden anders had ik hier niet geboekt.

Gulpen

Altijd lekker om weekendje weg te zijn, nu in Gulpen. Lekker ontbijt, behalve de yoghurt. De matrassen zijn wel erg zacht en je zakt vanzelf naar het midden, tijd om ze te vervangen dus. Je kunt beneden spelletjes spelen of wat drinken. De deuren van de kamers slaan met harde klap dicht, (betere) deurdrangers bieden wellicht uitkomst.

Prima kwaliteit/prijs verhouding.

We hadden een prima, ietwat gedateerd, hotel. De kamers waren vrij klein maar brandschoon, het eten prima en goed verzorgd. Het personeel heel vriendelijk. Voor die aanbiedingsprijs zeke een aanrader.

Goed gedaan top

Ze hebben hun best gedaan

Ik ben zeer tevreden over weekendje...

Ik ben zeer tevreden over weekendje weg. Maar vind de frequentie waar op ik aanbiedingen krijg veel te vaak.

Heerlijke Hotel overnachtingen...

Heerlijke Hotel overnachtingen geregeld. Zo klaar en alles prima voor elkaar. Wij zijn nog nooit teleurgesteld. Je hebt ook zoveel keuze er is voor elk wat wils.

4**** Mystery hotel voor aantrekkelijke prijs

Wij hebben 2 overnachtingen met ontbijt buffet in een 4**** mystery hotel geboekt voor een heel aantrekkelijke prijs. Het blijkt een prachtig hotel te zijn. Zelfs op mijn opmerking om een hotel met parkeergelegenheid voor de auto en stalling voor 2 fietsen kregen we keurig antwoord. Wij zijn heel tevreden en hebben al van vrienden en familie gehoord dat het een heel fijn hotel is.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ