Rot gevoel

Vanmorgen uitgecheckt bij G8 Oosterhout waar wij via Weekendjeweg 154,00 per nacht voor hebben betaald excl.ontbijt. Ik vertelde tegen de receptie dat ik dit schandalig duur vind. Zij ging nakijken wat ik betaald had omdat ze schrok van het bedrag. Wat blijkt...via het hotel betaal je dus 99 euro. Ook was ik Gold-booker bij WW-weg waardoor ik geen reserveringskosten hoefde te betalen. Ook dit is niet meer. Ik bedenk me voortaan wel voordat ik weer ga boeken bij WW-weg. Scheelt me teveel. Voel me nu duidelijk flink in de maling genomen.

Teleurgesteld,te duur

Is makkelijk geregeld ,en de prijs is goed. Op het moment dat je je boeking door ziekte wil omzetten ,betaal je de hoofdprijs,een hogere dagprijs wat natuurlijk logisch is. Maar opnieuw 19.95 boekingskosten en dan nog 19.95 omboekings kosten. Vind dat een te hoge prijs voor wat ik koop. Dat ik kan omboeken

Ik heb veel te veel betaalt voor het...

Ik heb veel te veel betaalt voor het weekendje weg. Ik raad iedereen aan boek direkt bij het hotel etc dat scheelt in prijs

Zoek ik een leuk hotel met ontbijt uit...

Zoek ik een leuk hotel met ontbijt uit en krijg bevestiging. Krijg ik iets later een mail dat het geannuleerd wordt omdat er een foutieve prijs bij de aanbieding stond. Rond de 45 euro pp is volgens mij niet een gekke prijs.

**********!

Hier niet boeken via rentepunten ING! Weekendjeweg had fout gemaakt en ging de annuleringskosten bij ons in rekening brengen. ca. 10 dagen op ons geld wat wij betaald hadden, moeten wachten! Wij gaan nu in contact met ING Rentepuntenwinkel!

Hotel van der valk Haarlem

De matrassen waren erg hard helaas, voor de rest was het een schitterend hotel

Luxe.

We hebben 2 nachten doorgebracht in de kastanjefabriek op een grote kamer. Een heerlijk keuzerijk ontbijt wachtte ons s'morgens. Fietstochten gemaakt in de prachtige omgeving.

prima. tevreden voor het geld wat we betaald hebben. we hebben een goed prijs / kwaliteit verhouding ontvangen

simpel en snel

Het boeken van een paar dagen weg in een hotel gaat via Weekendjeweg.nl simpel en heel snel.

Slecht en naarmate je langer zoekt

Slecht en naarmate je langer zoekt, wordt t duurder, niet fijn weekendje weg.nl

Beetje jammer dat ik niet kan door...

Beetje jammer dat ik niet kan door ziekenhuis opname en dat er mijn inziens weinig actie was om mij als client. Van dienst te zijn

Boeking ging prima !

Boeking ging prima !

Met een cadeaubon geboekt

We kregen een cadeaubon en deze is vrij makkelijk te gebruiken op de website en 3 jr geldig. Wel goed in de gaten houden dat de bedragen op de site meestal in t groot "p.p." aangegeven staan en klein eronder als totaalbedrag. Makkelijk te boeken online en duidelijke uitleg wat er onder het bedrag valt. Ook direct een bevestiging per mail. Prima service toen ik even belde of mijn restantbedrag goed binnengekomen was.

Park hotel Gastein Oostenrijk

A.U.B. haal deze Togo van uw site, er zijn geen woorden voor, hoe goor en vies en vervallen dit onderkomen is. Niets klopt van de omschrijving en foto's op uw site. Zeer gedateerde foto's, alles te goor om aan te pakken. schimmel in de badkamers stof en haren te over. Uitzicht op de vuilnis belt van het hotelkamer, middels een klein raampje, 7 dagen geboekt, maar 2 uur verbleven. melding gemaakt bij weekendjeweg. nl. geen vervangede onderkomen en geen geld terug. Zeer agressief hotel eigenaar. geen communicatie mee mogelijk echt dit is mijn ergste horror vakantie geweest in de 63 jaar dat ik leef Mensen als iets lijkt wat te mooi is om waar te zijn, dan is dat 9 van de 10 keer zo. Loop en struin heel internet af over reviews van onderkomens, om telleurstellingen te voorkomen

tijdens telefonisch contact alles net...

tijdens telefonisch contact alles net jes ingevuld met cadeau kaart

Niet de goedkoopste

Niet de goedkoopste, maar wel extra kosten. Bovendien moet je meestal meteen afrekenen.

Mystery hotel geboekt in amersfoort...

Mystery hotel geboekt in amersfoort bleken na aankomst verkeerd adres te hebben doorgekregen bij het adres was men zo vriendelijk rond te gaan bellen hoe het zat stationsplein 49 moest zijn stationsstraat 75 en het bleek dat dit al even fout staat svp adres aanpassen zodat niet meer mensen hier last van krijgen mvg Ron

Totaal geen service

Totaal geen service Drama communicatie

Gewoon goed geregeld en ook de...

Gewoon goed geregeld en ook de wijziging zonder problemen omgezet. Aanbevelingswaardig.

Een aanrader,

Een aanrader,

Onze ervaring met het boeken bij...Weekendjeweg is top

Onze ervaring met het boeken bij Weekendjeweg is altijd top geweest. Mochten we er niet uitkomen zijn ze altijd bereid om ons te helpen. Mvg Anka Schoenmakers.

Rechtstreeks boeken bij het hotel is in...

Rechtstreeks boeken bij het hotel is in Euro's goedkoper dan met weekendjeweg kadokaart. Dat vind ik geen fijne ervaring.

Gaat uitermate vlot

Gaat uitermate vlot

Misleidende info

Wij vinden dat de omschrijving van weekendjeweg past bij een hotel dat ook faciliteiten biedt om te ontspannen, zoals b.v. zwembad, fitnessruimte en dergelijke. Op de kadobon staat aangegeven dat deze te gebruiken is bij Van der Valk en N.H. hotels. Van der Valk zou prima zijn, echter was de reactie bij dat hun een eigen kadobon hebben en de weekendjeweg kadobon niet accepteren. Resteert dus N.H. hotels, die de bon wel accepteert. Het was een prima hotel maar alleen jammer dat ze zich speciaal richten tot de zakelijke sector. Het ontbreekt dus aan voornoemde faciliteiten. De weekendjeweg kadobon vind ik daarom misleidend.

Duur en weinig keuze

Cadeaubon gekregen. Weinig keus en een stuk duurder dan wanneer je rechtsreeks bij het hotel boekt. Zonde van je geld!

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ