Alles kwam goed.

Snel tel. contact gekregen. Vriendelijke en behulpzame medewerksters. Het ging om het verzetten van een afgesproken datum. Opvallend : De kosten hiervoor verschilden per medewerkster. Wel onduidelijk hoe de verrekening zou plaats vinden.Opnieuw een telefoontje hierover gepleegd. Twijfelde tussen de 4 en 3 sterren.

Prima aanbieding

Prima aanbieding. Voldeed aan alle verwachtingen. Personeel vriendelijk, prima kamers, prima ontbijt en gratis parkeren.

Geweldig.

Via Weekendjeweg Lekker een paar dagen in het Haje hotel Joure genoten.

Nachtje Antwerpen

Tijdens het afrekenen konden we maar 1 cadeau bon inleveren. De website weekendjeweg.nl geeft dit niet duidelijk aan. In het hotel om 15:00 aangekomen, was de kamer nog niet schoongemaakt. Hebben hier ca. 1 uur op moeten wachten. Verder prima verblijf gehad.

Probleemloos toepassem van de...

Probleemloos toepassem van de cadeaubonnen. Zelfs van een verlopen bon tgv. oa. Corona, werd de termijn met een jar verlengd. Geweldig toch?

Ben zeer tevreden over de afhandeling...

Ben zeer tevreden over de afhandeling van onze vraag,zeer vriendelijk te woord gestaan door medewerker.

Ik had een cadeaubon van 150 euro

Ik had een cadeaubon van 150 euro. Voor een kamer onderweg naar onze eindbestemming in Frankrijk boekte ik een IBIS hotel. Dat was ongeveer 120 euro( bijna 20 euro servicekosten!) Ik heb geboekt. Maar waar blijven nu mijn 30 euro? Dat is en wordt niet duidelijk gemaakt. Martin Dagelet

We hebben een prima verblijf gehad bij...

We hebben een prima verblijf gehad bij het Arrow hotel

Snel en goedkopevakantie geregeld

Snel en goedkopevakantie geregeld

Goed hotel

Goed hotel, prettig personeel, alleen jammer dat de fohn niet goed werkte.

Is heel goed verlopen leuke aanbieding

Vond de aanbieding erg leuk het het ging goed met bestellen geen verassingen

Slecht bij aankomt kregen we te horen...

Slecht bij aankomt kregen we te horen dat we 25 euro per nacht voor het parkeren boj hrt hotel moesten betalen. Ook wilde ze ons in een benauwd bij gebouw plaatsen waar we sterds stijlen trap op moesten. Bedden waren doorgezakt. En vreselijk benauwde kamer. En enorm dure prijzen. Glas wijn of tomaten sap 8 euro per glas

Site was eenvoudig en functioneel. Boeken ging in een keer goed. Hotel was voorbereid op onze komst en op de hoogte van het geboekte arrangement. Heerlijk weekend gehad!

Heel mooi en modern hotel

Heel mooi en modern hotel. Op loopafstand van de binnenstad van Antwerpen. Vriendelijk personeel

top kamer

top kamer. mogelijkheid om auto te laden is echt prima. vriendelijk personeel een aanrader.

Boeking prima verwerkt, maar niet goedkoop

Boeking prima verwerkt, maar zeker niet goedkoop. Het is dat ik bonnen had, maar anders had ik gewoon rechtstreeks bij het hotel geboekt. Boeken rechtstreek was goedkoper en zonder reserveringskosten

Ik heb geen idee of hun tripjes leuk...

Ik heb geen idee of hun tripjes leuk zijn, maar ik weet wel dat als ze hun klauwen op je email adres weten te leggen, dat je nooit meer van hun spam afkomt. Wees gewaarschuwd! Update: In hun reactie hieronder doet weekendjeweg het voorkomen alsof het allemaal een ongelukkig misverstand is. Dat is echter niet waar: Zelfs als je je overal voor hebt afgemeld ontvang je na enkele maanden toch weer mails met "hee psst wil je je opnieuw inschrijven voor de nieuwsbrief"? Ze zijn dus bewust aan het spammen.

Was goed geregeld allemaal.

Was goed geregeld allemaal. Ik had alleen vergeten de code van de cadeaukaart in te vullen, door nogmaals de weekend weg te boeken is toen alles goed gekomen, en we hebben het reuze naar onze zin gehad. Had een kamer in B&B Motel de Heek in Valkenburg geboekt, is zeer goed bevallen.

Onze reis naar Teutoburgerwoud.

Onze reis naar Teutoburgerwoud via omboekgarantie gewijzigd naar Lunteren 3 dagen en aansluitend nog 2 dagen naar Apeldoorn e.e.a snel en keurig geregeld met enige hulp van de klantenservice.

Vies hotel

Vies hotel, vloerbedekking vreselijk vies, eten vreselijk noem maar op, begrijp niet dat jullie dit hotel verkopen

Goed uitgelegd hoe ik iets moet boeken

Goed uitgelegd hoe ik iets moet boeken, bij deze nog dankuwel

Klantenservice is heel erg snel, behulpzaam en erg vriendelijk. Heel fijn. Enige was toen wij bij het geboekte hotel aankwamen, de boeking nog onbekend was, dit terwijl het bevestigd was. Gelukkig dat het hotel daar flexibel in handelde en hebben dit met jullie verder opgepakt.

Heerlijk verblijf gehad

Heerlijk verblijf gehad, goede kamer en bedden. Ontbijt was heerlijk en konden buiten aan het water zitten. Na een dag fietsen was het heerlijk toeven in het zwembad en sauna�s. Vriendelijk personeel.

Jullie hebben mij geweldig geholpen...TOPPERS

Jullie hebben mij geweldig geholpen met het verlengen van mijn onleesbare voucher. En kon er nu eindelijk gebruik van maken! Geweldige service!

Keurig

Alles naar wens gegaan keurig netjes afgehandeld zeer te vreden

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ