correcte afhandeling

correcte afhandeling

Vlot kunnen kiezen en boeken

Vlot kunnen kiezen en boeken. Cadeau- en VVV-bonnen vlot in kunnen wisselen. Prima.

Te kort om te kunnen beoordelen

Te kort om te kunnen beoordelen

vriendelijk

Door alle opeenvolgende Corona-maatregelen was ik lang niet in staat mijn weekendjeweg bon in te leveren. Cadeaubon.nl was zo vriendelijk de bestedingstermijn op te schuiven waardoor ik er toch nog gebruik van kan maken. Dank daarvoor.

(zeer) Beperkt aanbod van beschikbare...

(zeer) Beperkt aanbod van beschikbare kamer typen.

Alles werkt zoals je verwacht

Alles werkt zoals je verwacht dat het zou moetenwerken, ga zo door!

Matige website en te duur

Matige website, onduidelijke keuze mogelijkheden, prijzen liggen te hoog t.o.v. bijvoorbeeld een booking.com. De cadeaubon verzilvering verliep ook wat vreemd (terugstoring van het bedrag)

makkelijk te boeken op deze site

makkelijk te boeken op deze site, bij de bevestiging werd mijn adres niet zichtbaar. Hierop een mail gestuurd en er werd gelijk een verbeterde bevestiging gestuurd

het zoeken

het zoeken, de mogelijkheden, de accommodaties, de beschrijving, de prijzen ... het overzichtelijke

Makkelijk te boeken

Aanbod prima maar wel verschil in prijs als je het vergelijkt met direct boeken via het hotel zelf.. het is dat wij een waardebon hadden.

Website is duidelijk en overzichtelijk

Website is duidelijk en overzichtelijk. Een hotel opzoeken en een reservering plaatsen gaat heel vlot.

Veel voordeel!

Gemakkelijk een hotel te zoeken. Het boeken was ook snel gedaan. Veel voordeel!

De site is duidelijk en een boeking is...

De site is duidelijk en een boeking is zo gemaakt.

Ik wilde een mystery nachtje boeken...

Ik wilde een mystery nachtje boeken voor 58 euro naar Brabant maar kon het nergens vinden

Alles overzichtelijk en ruime keuze het...

Alles overzichtelijk en ruime keuze het enige minpunt vind ik dat de code in hoofdletters staat en als je de tegoedbon wil inleveren blijkt dat je gewone letters in moet vullen

Een hotel geboekt bij Weekendjeweg

Een hotel geboekt bij Weekendjeweg. Erg ruime keuze. Duidelijke, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website.

Boek al jaren bij weekendje weg

Boek al jaren bij weekendje weg. Goede services. Ook als het geanulleerd moet worden geen probleem

Duidelijke site en aanbiedingen genoeg...

Duidelijke site en aanbiedingen genoeg dit is mijn vaste boeking site nooit problemen. TOP

Mooi overzichtelijk

Mooi overzichtelijk, verschillende optie,s wat hotels betreft, je wordt duidelijk verder geleid wat boeking betreft

Duidelijke site, hoge reserveringskosten.

Duidelijke site, jammer van de hoge reserveringskosten. Ik zou dit daarom zelf nooit cadeau geven want de eerste 20,- is voor de reservering als je 2 nachten boekt voor 2 personen. Als je direct bij het hotel boekt heb je de reserveringskosten niet.

Duur

Ik heb bij jullie geboekt omdat ik een cadeaukaart gekregen had ,jullie site ie duidelijk,maar als ik rechtstreeks bij vd Valk boek is het 25 euro goedkoper dat vind ik heeeeel veel schelen. dus liever geen bon meer van jullie maar een bon van vd Valk

We hebben al vaak via de site een hotel...

We hebben al vaak via de site een hotel geboekt. Mocht er toch iets zijn dan word het netjes opgelost.

Opletten bij verzilveren bij...

Opletten bij verzilveren bij bungalows.nl je Kan beter rechtstreeks bij een park boeken omdat vaak de reservering en schoonmaakkosten daar niet worden berekend en bij Bungalows.nl wel Bon heeft wel zin bij boeking hotel.Ervaring mee kostte me 91.50 euro meer dus WEG Cadeau Card??

Goed overzichtelijke site

Goed overzichtelijke site. Alles goed vindbaar en alles heel duidelijk.

leuke hotels

leuke hotels, echter was mijn cadeaubon 250�, de hotel rekening 240, behoor ik 10� over te houden, toch?... neem ik iets uit de minibar daar.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ