Ging prima en snel

Ging prima en snel

Torenhoge boekingskosten

Er worden boekingskosten gerekend die 20% van de cadeaukaart (100 euro) in het niets doen verdwijnen. Dit maakt het een cadeau wat ik niemand aan zal raden. Zeker omdat er ook nog eens minder gunstige annuleringsvoorwaarden zijn. Website werkt goed, maar geeft onvoldoende info over bijv. de verschillen tussen type kamers.

Simpel en snel

Als je eenmaal een locatie hebt gevonden (en dat zijn er veel!)is het simpel en snel geregeld. Aanrader!

niet te vrede

Goedenmiddag, Ik vond het niet fijn om een hotel te vinden, ik heb zoveel plaatsen in gevoerd waar we graag heen wilde maar was allemaal niet mogelijk of te duur. We hadden een cadeau card gekregen voor onze huwelijksdag. geef mij maar booking.com of rechtstreeks een booking doen. Vriendelijke groeten Fam Janssen

Lastig! Boeken wat je wil

Lastig om hotel te boeken op de gewenste datum en plaats. Verder geen bijzonderheden.

Eenvoudig in gebruik

Eenvoudig in gebruik! Prima

prima,alles ok

prima,alles ok

Overzichtelijk en goed te boeken.

Overzichtelijk en goed te boeken.

Korting op diners?

Snelle en gemakkelijke website, wel konden we niet als extra een diner aankruisen, is het wel mogelijk om als we dineren de rekening via de card te declareren

Meer gedoe en veel duurder uit dan rechtstreeks boeken

Ik had een aantal Pluimen die ik om moest zetten naar weekendjeweg als ik ( net als ik voorheen vaak deed ) een hotel wilde boeken. Normaal rechtstreeks boeken met het betreffende hotel en betalen met de Pluim. Maar nu via weekendjeweg. Blijkt dat ik echt meer kwijt was via weekendje weg! Terwijl het exact dezelfde kamer was en met dezelfde reserveringskosten en btw etc. En niet eens de optie flexibel boeken, terwijl rechtstreeks dat wel mogelijk was, nog steeds goedkoper! Ook was Weekendjeweg niet telefonisch bereikbaar, alleen een antwoord apparaat. Doe mij maar weer de oude Pluim, en weg met weekendjeweg.

Ik zou weekendje weg niet snel aan...

Ik zou weekendje weg niet snel aan iemand aanraden: het hotel dat wij nu geboekt hebben is voor de zelfde prijs te boeken op een andere website. Dit gold ook voor andere hotels. Met andere woorden: als degene die mij de kaart cadeau deed gewoon geld had gegeven, hadden wij ditzelfde kunnen boeken voor minder geld. Bovendien is het aanbod erg beperkt. De 3 sterren zijn, omdat het bookingsproces uiteindelijk goed verliep. Maar ik vind dit geen aanrader.

Hot deal not so hot

De 'hot deal' was voor ons fors duurder dan wanneer je hem direct boekt bij het hotel of een andere third party. De enige reden om hem hier te boeken was dat ik nog een cadeaukaart had liggen. Edit: De response op de review was nuttig geweest voorafgaand aan de trip. Niet 1 dag na terugkomst :) Het verschil was 89e bij het hotel en 109� bij de hot deal. De enige reden dat we alsnog de hot deal namen was een 30e voucher. Allicht nuttig voor toekomstige boekers.

Weekendjeweg.nl: gemakkelijk zoeken, snel boeken

Weekendjeweg.nl biedt veel locaties, maar om nou heel lang bezig te moeten zijn met zoeken... Dat was gelukkig niet aan de orde. Met slechts enkele muisklikken was ik daar waar ik wilde zijn: bij de voor mij ideale trip. Ook het boeken was snel geregeld. Kijk, zo heb ik dat graag.

Meisje aan de telefoon super...

Meisje aan de telefoon super vriendelijk , leuke hik ??,, maar om te boeken liep het enorm stroef en onduidelijk , ik had een kaart gekregen van NR1 weekendje weg, deze vond ik nergenst terug , wat heel vervelend was , het meisje aan de telefoon heeft me prima geholpen

Echt een heel slecht product

Echt een heel slecht product. Hoge prijzen in vergelijking met Booking.com. Plus reserveringskosten die je verplicht bent te betalen. Advies geef niemand zo�n bon cadeau !

Erg duidelijk

Erg duidelijk, geen aanmerkingen. Alleen bij de diverse soorten kaarten was het even zoeken welke kaartsoort ik moest hebben.

Gemakelijk hotel gevonden

Gemakelijk hotel gevonden

Makkelijk reserveren

Makkelijk reserveren, snel en vriendelijk contact bij vragen.

Erg gebruikersonvriendelijk

Erg gebruikersonvriendelijk, aantal dagen is niet in te vullen en je betaalt de hoofdprijs voor een hotel; elders is boeken aanzienlijk goedkoper. Echt super slecht. 1 ster is nog te veel...

Vlotte fijne afhandeling

Vlotte fijne afhandeling

Vindt het jammer dat de prijzen erg...

Vindt het jammer dat de prijzen erg hoog zijn dezelfde kamer is aanzienlijk goedkoper als je rechtstreeks bij hotel zelf boekt. Vraag me echt af wat de reden hiervoor is.

reservering via telefoon ging moeizaam.

reservering via telefoon ging moeizaam. wij werden op tamelijk onvriendelijke manier te woord gestaan. mijn vrouw wilde niet verder praten met de contactpersoon. ik moest het van haar overnemen en slaagde er uiteindelijk in de finish van het digitale labyrint te bereiken.

Hoge annuleringskosten

De annuleringskosten bedragen maar liefst 50% tot 2 weken voor hotelovernachting! Dat is zeer veel.

Is prima geregeld

Is prima geregeld, zoekt eenvoudig en uitgebreid.

S'avonds ook bereikbaar

S'avonds ook bereikbaar, erg fijn. Nemen de tijd voor je. Duidelijk. Mailen snel terug.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ