Dat krassysteem met code is een crime

Dat krassysteem met code is een crime - of het blijft onleesbaar of je vaagt de hele boel weg, tenminste, dat overkwam mij - maar de service om dat probleem op te lossen was onovertroffen. Binnen een dag reactie, zodat ik mijn 2 kaarten meteen kon activeren, en ook dat systeem werkte vlekkeloos, zelfs in Belgie... :) Hulde dus!

Verlopen kaart

Recentelijk snel een boeking gemaakt nadat eerder mijn cadeaukaart was verlopen. Je vergeet snel die dingen uit te geven maar het is wel gewoon geld belachelijk dat die dingen kunnen verlopen... Het aanbod is ook niet spectaculair overigens. Als je die twee punten vergeet ging het boekingsproces best eenvoudig en was het snel geregeld.

Ik heb een mysteriehotel geboekt

Ik heb een mysteriehotel geboekt, mijn teleurstelling groot dat het een NH-hotel is en niet een bij de stad Maastricht behorend hotelletje is!

Goed en betrouwbaar.

Goed en betrouwbaar.

Tenslotte alles goed gekomen.

Tenslotte alles goed gekomen. het invullen van het kaartnummer heeft iets langer geduurd door de kleine tekens en het moeilijk verwijderen van de kras laag. Verder alles prima gelopen.

Duidelijke website

Beste service die ik ooit heb ervaren!

Vandaag een uiterst prettige ervaring gehad, we hadden een weekendje weg geboekt zonder annulering, helaas een heel ernstig geval in de privesfeer waardoor we uiteindelijk niet konden gaan. Een dag voordat we zouden gaan. Gesproken met Angela en ze heeft geregeld dat we kosteloos mogen annuleren. Begrip voor de situatie en meteen aan het werk voor een oplossing, dit is waar klantervaring en menselijkheid om gaat. 5 sterren eigenlijk nog te weinig.

Overzichtelijke site

Makkelijk te vinden wat ik zocht

Prima website alles was goed te vinden!

Prima website alles was goed te vinden!

Prima zoeken naar een top hotel

zoeken naar hotel en alle info in en om het hotel zijn top. Helaas kon ik geen kadokaarten invullen via de site maar bij telefonische hulp is dit wel gelukt. Dus kom je er niet uit, telefonisch is het ook erg prettig om te boeken

Op zich een prima organisatie

Op zich een prima organisatie, echter zijn zeer moeilijk telefonisch te bereiken! En in geval van dringende vragen is dat best lastig.

Duidelijke website/onhandig kortingscode systeem

Duidelijke website, maar het systeem om kortingscodes in te vullen is wel irritant/onhandig. Als je 3 bonnen hebt gekregen, moet je deze allemaal omzetten. En dan apart invullen, erg veel werk. Volgens mij moet dat ook wel makkelijker kunnen.

Is de boeking gelukt?

Na betaling van de boeking zag ik geen bevestiging op het beeldscherm. Ik wist dus niet zeker of de boeking gelukt was. Ik dacht toen in te kunnen loggen met mijn klantnummer om te kijken of de boeking gelukt was. Helaas is dit niet mogelijk. Jammer.

goed geholpen aan de telefoon zeer...

goed geholpen aan de telefoon zeer vriendelijke mevrouw.

Goed en snel

Boeking snel in te vullen. Prijs van hotels in het algemeen in hogere segment. Genoeg keuze-mogelijkheden.

Miste nog een aantal toevoegingen mbt...

Miste nog een aantal toevoegingen mbt parkeren oa. Heb een kaart ingewisseld, maar pakte niet alle kosten, dus dit was erg onduidelijk.

Surprise

Vind het erg jammer dat de kilometer afstand voor het surprise hotel niet kan aanpassen. Wilden in Den Haag, maar zitten nu in Zoetermeer. Wordt een dure taxirit terug. Verder overzichtelijke site. Leuk dat je je kan laten verrassen.

het is duidelijk!

het is duidelijk!

Erg tevreden

Eenvoudig een leuk weekendje kunnen boeken. Snel duidelijkheid over reservering.

een mystery week weg geboekt

We hebben een mystery week weg geboekt. Even snel een belletje gepleegd naar de klantenservice om te vragen of er op dit moment ook de 2 parken in Belgie onder vallen. We kregen snel duidelijkheid en vervolgens snel kunnen boeken met een gerust hart

Mystery Hotel op de Utrechtse Heuvelrug...

Met een kadokaart van weekendjeweg een boeking gedaan. Dat ging heel gemakkelijk. Gekozen voor een mystery hotel op de Utrechtse Heuvelrug, met een foto van een kasteel en natuurschoon en de omschrijving "in de natuur gelegen, gemakkelijk bereikbaar vanaf de A12". Onder de foto van het kasteel staat de tekst "De getoonde foto's geven een impressie weer van het hotel". Dat vind ik toch wel een beetje misleidend als het na de boeking een hotelblok in het centrum van Amersfoort blijkt te zijn met 15 euro parkeerkosten per dag.

9,95 reserveringskosten...

Ik vind de 9,95 reserveringskosten overbodig omdat de hotelkamers via weekendjeweg.nl al duurder zijn dan wanneer je rechtstreeks bij dat hotel zou boeken. Verder moet je online zelf de hele reservering maken dus de 9,95 vind ik echt overbodig

Vriendelijke medewerkers maar controleer je reservering

Eerst ging er iets fout waardoor onze boeking was vervallen. Na opnieuw contact gehad te hebben. Was het daarna goed gekomen. De medewerkers zijn heel vriendelijk

Makkelijk te reserveren ,en goeie...beschrijving.

Makkelijk te reserveren ,en goeie informatie.Cadeubon gekregen ,scheelt weer.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ