Op de telefoon was reservering niet te...

Op de telefoon was reservering niet te doen. Elke keer het plaatje van prijzen festival wat je niet weg kon klikken. Op de pc ging het prima. Erg blij met het mysterie hotel. Prachtige ligging en prijs was niet hoog.

Harderwijkse reservering

de reservering bij een vd Valk hotel is prima te doen. Met de website weet je welke hotels er mee doen met de cadeaubon en de betaling met de code is voor de hand liggend en werkt prima. Nu alleen nog afwachten of de reservering resulteert in een leuk weekend maar dat is in coronatijd altijd even spannend. we laten het weten na ons verblijf Bob & Bea Leiderdorp

De reservering ging gemakkelijk,en de...

De reservering ging gemakkelijk,en de terugkoppeling met bevestiging was er ook snel.

Het is duidelijk en gemakkelijk

Het is duidelijk en gemakkelijk. Ik had het zo een weekend weg gereserveerd.

Medewerkster heeft mij goed geholpen

Medewerkster heeft mij goed geholpen, omdat het hotel mijn boekingspapieren, kwijt waren heeft zij alles weer uitgezocht.

Heldere en snelle manier van boeken

Heldere en snelle manier van boeken. Goed overzicht

Goede duidelijke site.

Goede duidelijke site. Boeken gaat eenvoudig.

Blij en verrast.

Medewerkster heeft mij zeer goed verder geholpen bij het boeken van mijn uitje. Dit maakt mij blij.

Ontzettend behulpzaam

In 1 woord fantastisch. Behulpzame, vriendelijke medewerkster gesproken die gelijk ging meekijken en heeft gezorgd dat de reservering naar een andere datum verplaatst werd i.v.m. ziekte. Zij belde het hotel en mij direct terug. Binnen een kwartier alles in de mail. Van annulering tot bevestiging. Ontzettend bedankt!

Cadeau card was van nr1cadeau.nl

Cadeau crac was van nr1cadeau.nl. Doosje en card gaven aan naar nr1cadeau.nl te gaan voor verzilvering. Dit was echter niet het geval. Na lang zoeken terecht gekomen op vorstelijkovernachten.nl. Matig aanbod hotels en vaak weer duurder dan bookings.com. Cadeaucard was dus niet zijn waarde waard. Verzilveren bij betaling moest weer gekozen voor een andere (zwarte) card, wat erg onduidelijk was. Kortom, complex en onduidelijk proces. Geen aanrader.

Goed en snel geregeld

Goed en snel geregeld! Jammer dat we maar een weekendje weg konden inleveren.

Mijn vraag gemaild en binnen een paar...

Mijn vraag gemaild en binnen een paar minuten teruggebeld! En naar tevredenheid mijn boeking direct kunnen regelen. Top! Wij kunnen op weg.

Snel en gemakkelijk een reisje geboekt

Snel en gemakkelijk een reisje geboekt

Boek direct bij hotel zonder weekendjeweg.nl

Krijg je een cadeau kaart 23,50 euro, om te boeken via weekendjeweg.nl. Wat een sigaar uit eigen doos. Direct boeken bij het hotel met nog extra een diner voor 2 prs is dan nog 5 euro goedkoper dan via weekendjeweg.nl met aftrek van je cadeaukaart. Cadeaukaart is dan pijnlijk geven en krijgen.

Schandalig

Wij hebben 40 euro tegoed gekregen voor onze verjaardag, wat natuurlijk hartstikke lief is. Nu waren wij eens benieuwd naar het aanbod en dat zag er in principe ook prima uit. Nu is het echter zo dat je 19,80 per persoon extra dient te betalen als toeslag. Dat komt dus neer op 39,60. Waardoor er nog maar 0,40 cent van je cadeau overblijft. Schandalige praktijken dit zeg!

Het boeken ging heel gemakkelijk ook...

Het boeken ging heel gemakkelijk ook met een kortingsbon.

Overzichtelijk

Overzichtelijk, duidelijke website. Huisjes die wel op de parksite te huren waren kon je niet allemaal boeken via weekendjeweg.nl.

Duidelijke site prima

Duidelijke site prima

Leuk te woord gestaan en goed geholpen

Leuk te woord gestaan en goed geholpen

Vaak een boeking gedaan via weekendje...

Vaak een boeking gedaan via weekendje weg. En tot heden nog alles goed verlopen, de boekingen en de aan komst bij hotel of park .

Vlotte boeking

Vlotte boeking, maar het inwisselen van de cadeaukaart mag beter. Bij het wegkrassen van de kaartcode is deze bijna niet meer te lezen, daar zou 'n betere oplossing voor gevonden moeten worden.

Klantvriendelijke website

Klantvriendelijke website, week vakantie was zo geboekt. Laat de voorpret maar beginnen :-)

Zoekfunctie werkt prima maar filters...

Zoekfunctie werkt prima maar filters resetten continue wanneer je datum wilt wijzigen. Dat is erg onhandig en maakt het zoeken niet gebruiksvriendelijk

Te duur

Het prijsverschil tussen de prijs op de site van weekendjeweg.nl en de prijs direct bij het hotel was wel erg groot. (Weekendjeweg.nl was behoorlijk duurder) Het is dat we een kortingskaart hadden, anders waren we er niet aan begonnen.

Mooi Hotel

Mooi Hotel, op een mooie locatie. Heel vriendelijk personeel. Mooie luxe kamer. Goed verzorgd ontbijt.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ