Ik wil dit niet als kado

Aanbiedingen op hun site komen totaal niet overeen met hetgeen wat je boekt. Daarnaast ook een vreselijke klanten service. Geef iets anders als kado, want hiermee maak je niemand blij.

Snel en duidelijk een weekendje weg...

Snel en duidelijk een weekendje weg zoeken en boeken super, genoeg keuze en betaalbaar

Duur!!

Vond de overnachtingen allemaal schrikbarend duur, ik zou nooit meer zo�n bon cadeau doen. Moest helaas bovenop de bon van 50,- nog 88,- bij betalen voor 1 overnachting inc ontbijt. Je zou verwachten dat weekendjeweg.nl betere deals kan scoren!

Boeking geannuleerd

Ik had na lang zoeken een keus gemaakt voor een hotel en geboekt. Helaas kreeg ik 2 dagen later bericht dat het hotel i.v.m. de beperkingen door corona gesloten is. Op dit moment staat op de website van het betreffende hotel echter nog steeds de ze geopend zijn.

Heel goed en makkelijk(veel keus) te...

Heel goed en makkelijk(veel keus) te boeken. Mijn code en kaart gaven niet gelden , Hier had ik over gemaild en dit was binnen een dag verholpen!! Goede service. zeer tevreden.

snelle info en bevestiging

snelle info en bevestiging

incl. - excl. ontbijt

Er worden eerst hotels aangeboden exclusief ontbijt. Als ik incl. ontbijt kies, is mijn resultaat nul hotels. Later blijkt dat je dit er gewoon bij kunt boeken.

Uitermate teleurstellend

Na ontzettend lang zoeken hebben we gelukkig 1 mooi hotel weten te vinden met wat luxe! De site werkt zowel als mobiel erg beroerd. Aanbod is echt heel teleurstellend. Ik zou hier nooit maar dan ook nooit een cadeaubon kopen of zelf mijn geld uitgeven. Het is dat iemand mij de bon had gegeven, zonder te weten dat weekendjeweg een derderangsboeking site is. Weggegooid geld! Beter een booking.com bon kopen

Prettige reservering

Makkelijk gereserveerd en duidelijke extra eventuele opties. Prettig vond ik dat meteen zichtbaar was of er nog reserveringskosten bij kwamen of niet.

Makkelijk om te boeken

Makkelijk om te boeken

Duidelijk en overzichtelijk!

Duidelijk en overzichtelijk! Snelle bevesteging en probleemloos verlopen! ??

makkelijke site

makkelijke site, overzichtelijk nu nog afwachten of we krijgen wat we verwachten

Nu het verblijf nog.

Het boeken ging geweldig goed, alle stappen die je moest zetten werden duidelijk toegelicht. Als het verblijf net zo goed verloopt als de boeking is het zeker niet de laatste keer dat we gebruik maken van weekendjeweg.nl.

cadeau kaarten

Boeken ging op zich vlot en prbleemloos. Allen heb ik voor ons huwelijk een aantal officiele cadeau kaarten van Weekendjeweg.nl gekregen, maar bij het afrekenen bleek dat je er maar een per reservering mag inleveren. Heel vreemd wat het is een officieel betaalmiddel. Heel jammer dat jullie op deze manier je klanten proberen vast te houden.

Makkelijk te reserveren

Makkelijk te reserveren. Reserveringskosten zijn wel erg hoog.

Overzichtelijke site

Makkelijk en goed te boeken via de site. Geen ongemakken ervaren.

Leuke deals maar hoge reserveringskosten

Leuke en goede deals te vinden op de site. Hier terecht gekomen omdat we een cadeaubon hadden. Erg jammer van de 20 euro reserveringskosten, want onderaan de streep hebben we niks aan de cadeaubon gehad..

Super goede en snelle service

Super goede en snelle service

Ruime keuze uit hotels

Ruime keuze uit hotels. Simpel en snel te boeken. Een aanrader om eens een Weekendjeweg cadeau kaart te geven

Kan altijd beter....

Kan altijd beter....

Snel iets gevonden, let op de extra's

Ik kon vrij snel een accommodatie vinden. Wel vind ik dat je erg moet opletten op de extra kosten, zoals ontbijt wel/niet, parkeren wel/niet en dan ook nog de bijkomende administratiekosten. Dat zou wat transparanter kunnen.

Fijne site

Fijne site! Enige wat ik vervelend vond is als je op de kaart kijkt en een hotel hebt aangeklikt en dan terug wilt naar de kaart dan moet je opnieuw de site invoeren! Anders kom je niet terug op de kaart!

Reservering super snel en makkelijk...

Reservering super snel en makkelijk gemaakt. Alleen een beetje apart dat het bedrag van de cadeaubon je eerst zelf moet voorschieten en achteraf krijgt terug gestort

Ik vind de keuze van wat goedkopere...

Ik vind de keuze van wat goedkopere hotels erg karig. Heb je eenmaal wat uitgezocht verloop de boeking perfect. De keuze in het goedkopere segment graag uitbreiden.

Het was allemaal duidelijk

Het was allemaal duidelijk, de enorm lange nummers invoeren is minder prettig. Voor senioren helemaal lastig: superkleine cijfertjes.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ