voortreffelijke klantenservice

had een weekendje weg geboekt met gebruik van kortingskaarten. 1 van deze kortingkaarten gaf een onduidelijke code. Na bemiddeling van de klantenservice was binnen 1 dag de korting verrekend en het verschuldigde bedrag vergoed. complimenten voor de vriendelijkheid, voortvarendheid en service.

Makkelijke website.

Makkelijke website.

Telefonisch contact gehad zeer slecht...

Telefonisch contact gehad zeer slecht behandeld nooit meer wekentjeweg

Reserveren ging goed, service center is waardeloos!

Reserveren ging perfect! Maar het contact vanavond met het service center was teleurstellend. Een humeurige mevrouw aan de telefoon dit nodigde niet uit om nog eens bij jullie te reserveren. Als de service zo beroerd is!

Betalen.

De betalingen zouden bijvoorbeeld ook rechtstreeks met je eigen bank kunnen of bij aankomst bij het hotel. Van Jajpeijmen.

Boeken heel simpel

Boeken heel simpel, goede zoekfuncties en verrekenen tegoedbon gemakkelijk. Ook mooi geprijsde mogelijkheden.

zeer tevreden over weekendjeweg.nl

Ik ga al jaren weg met weekendjeweg en het is altijd top geregeld. Vind het wel jammer dat het spaarsysteem WeekendSmiles niet meer bestaat.

Vlotte boeking en bevestiging.

Vlotte boeking en bevestiging.

Super geregeld

Super geregeld. .top

Prima, allemaal erg duidelijk

Goeie duidelijke website

Goeie duidelijke website, daar hou ik van!

Duidelijke site, hoge prijzen

Postief: Prima site, gewenste hotel snel gevonden. Boeken en betalen gaat vlot. Direct een email ter bevestiging. Negatief: Veel hogere prijzen dan bij het hotel zelf plus bijna 20 euro aan reserveringskosten. Zo word een standaard kamer van 170 euro via deze site uiteindelijk 205 euro (zelfde voorwaarden) Het is dat ik een kadobon had.

Duidelijke site

Duidelijke site, al verschillende malen geboekt, altijd snelle reactie en prima verzorgd.

best ingewikkeld om een leuk hotel te...

best ingewikkeld om een leuk hotel te vinden op de goede plaats waar je moet zijn, en dan je weekendweg kaart in te kunnen leveren.

Per ongeluk een verkeerde datum geboekt. Na wat mailwisselingen is de datum omgeboekt naar de juiste datum. Goede service. Top geregeld

het duurde even alvorens ik de juiste...

het duurde even alvorens ik de juiste website te pakken had

niet In alle gevallen eenvoudig

Het valt niet mee om voor meerdere personen gelijk te boeken. Zou fijn zijn als weekendjeweg niet standaard van 2 personen uit gaat.

Reserveringskosten zijn erg hoog

Reserveringskosten zijn �9,90 en blijkbaar als we 1 reservering voor 2 nachten doen telt dat dubbel. Het is dat we de bon cadeau hebben gekregen maar voortaan reserveren we direct bij een hotel of via andere veel aantrekkelijkere sites

Zeer overzichtelijke website

Zeer overzichtelijke website, goed ruim aanbod.

Erg duidelijk weer gegeven

Erg duidelijk weer gegeven. Fijne site om te lezen.

Mooie website duidelijk en snel

Mooie website duidelijk en snel

Snel en eenvoudig geboekt

Snel en eenvoudig geboekt

Simpel met twijfel

Dit is een redelijk simpele manier om een hotelverblijf te boeken. Ik vraag me alleen af of ik nu wel of niet een eigen douche op de kamer heb.

Toppie!

Prima service en alles duidelijk aangegeven. Vlotte afhandeling. Toppie!

Lekker snel, duidelijk en een goede prijs. Al vaker gebruik van gemaakt.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ