Duidelijk en makkelijk geregeld top

Duidelijk en makkelijk geregeld top

Een nachtje geboekt

Een nachtje geboekt, veel keuze , je kunt het met en zonder ontbijt doen, leuk om zo'n kaart te krijgen, kun je het zo duur maken wat je zelf wilt

Reserveren is snel en eenvoudig

Reserveren is snel en eenvoudig

Boeken maar wel met een handicap

De boeking ging snel omdat wij een klantennummer hebben. Ditmaal bij de boeking gebruik gemaakt van de weekendje weg cadeaukaart. Maar wat is het een "crime" om de pincode goed helder te krijgen. Dat is het enige minpuntje.

Werkt niet optimaal

Werkt niet optimaal, oa de kaart werkt niet lekker. Deze verdwijnt op momenten waar je daar niet op zit te wachten. (Met name mobiel)

Prima website Makkelijk in gebruik

kLANTENSERVICE ZEER BEHULPZAAM !

Boeking van een een weekend weg ging goed. Had een probleem met de cadeaukaarten om deze verwerkt te krijgen maar klantenservice heeft mij perfect geholpen en mijn probleem correct opgelost. Chapeau ben ik heel blij mee het ging toch om 150 euro die ik bijna 5 jaar geleden heb ontvangen.

Alles helemaal duidelijk en...

Alles helemaal duidelijk en overzichtelijk.

Goede en duidelijke site

Goede en duidelijke site

Top.

Heel netjes te woord gestaan met al mijn vragen die ik had. Zo zou het altijd moeten gaan.

Cadeaukaart kon in eersten instantie...

Cadeaukaart kon in eersten instantie niet worden verzilverd door een storing. door de vele keuzemogelijkheden bijv 3=2, acties etc wordt de site wat onoverzichtelijk.

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

snel en goed te boeken voor een goede...

snel en goed te boeken voor een goede prijs.!!!

De Layout is niet direct overzichtelijk...

De Layout is niet direct overzichtelijk en duidelijk.

Alles duidelijk weergegeven

Alles duidelijk weergegeven Prijzen, datum's kamers

Reserveer er al jaren super

Reserveer er al jaren super top

Het invoeren van de te verzilveren...

Het invoeren van de te verzilveren weekendje weg bonnen is een behoorlijke klus. De bonnummers zijn heellang en de codes zijn ook na voorzichtig krassen heel onduidelijk en nagenoeg onleesbaar. Het steeds probeerden van de mogelijke varianten lukte uiteindelijk. Het was een hele klus. Moet eenvoudiger kunnen

Prima aanbiedingen

Prima aanbiedingen

Met een bon van weekendje weg.

Met een bon van weekendje weg ben je veel duurder uit. Bij de meeste hotels is het ontbijt niet inclusief wat het allemaal nog duurder maakt. En soms lijkt het of het ontbijt inclusief is maar dat geldt dan alleen voor een speciale datum. Het is dat we een bon hebben gekregen, maar ik zal nooit iemand zo�n bon geven.

Beperkte keuze

Beperkte keuze, geen scherpe prijzen. Bookingsproces is duidelijk

Reserveren ging goed

Reserveren ging goed. Had alleen twee kortingsbonnen en is jammer dat je die niet allebei mag inleveren.

Onduidelijk proces boeking website via card

Het proces om via de website een keuze te maken en te boeken is onduidelijk. Meldingen over onjuiste ingave worden niet goed uitgelegd en zijn moeilijk begrijpbaar. Geen telefoonnummers aanwezig voor een servicedesk die hulp kan bieden. Onduidelijkheid welke kaart te gebruiken uit de vele gepresenteerde kaarten. Bovendien blijken de gepresenteerde hotelprijzen hoger dan rechtstreekse boeking bij hotel.

Hotels zijn erg duur via weekendje weg

Hotels zijn erg duur via weekendje weg. Daarbovenop durven ze nog eens �20,- boekingskosten te tellen. Aanrader, koop geen voucher maar boek gewoon via booking.com veel meer keuze en voordeliger

Snel een hotel naar onze wensen gevonden

We zochten een hotel voor een nacht in Amersfoort. Reservering via de website ging snel en ook het inwisselen van onze cadeaukaart ging gemakkelijk.

Al heel wat jaren ben ik een tevreden...

Al heel wat jaren ben ik een tevreden klant van Weekendje weg! Geweldige site en aanbiedingen en makkelijk iets leuks te vinden!

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ