eenvoudig om een weekend weg te boeken

eenvoudig om een weekend weg te boeken

De site werkt makkelijk

De site werkt makkelijk. Hij is duidelijk en snel.

Site was een beetje onduidelijk

op de site kon je niet de tickets bevestigen en controleren op typefouten, je kon de naam bijvoorbeeld niet meer aanpassen. Er stond niet duidelijk wanneeer je je eigen naam moest invullen en wanneer die van je medereiziger. Je kon je tickets niet naar je email sturen. Dat was lastig want mijn printer werkte op het moment niet en straks ben je je tickets kwijt. Tickets konden overigens alleen mobiel gescand worden door de conducteur.

Onze ervaring met "Weekendjeweg.nl" na onze eerste kennismaking.

De uitleg was duidelijk, de afhandeling en betaling ging vlot, indien er nog vragen waren konden die eveneens gesteld worden, zowel telefonisch als per mail. Nu nog afwachten wat onze bestemming zal brengen? De organisatie "Weekendjeweg.nl is voor ons OK.

Snel en eenvoudig boeken

Snel en gemakkelijk te boeken. Goede info op de website. Prima.

Pincodeprobleem

Pincode op de kaart is onhandig. Op mijn exemplaar zat de af te krabben strip zo vastgeplakt op de kaart, dat met geweld wegkrabben de eronder gedrukte pincode niet goed meer leesbaar was. Ik moest toen klantenservice bellen. Gelukkig viel het op te lossen.

Het hotel was geweldig, Top!

Het hotel was geweldig, helemaal top! Zeer goed, vriendelijk & behulpzaam personeel Het ontbijt was goed verzorgd, alles vers, goed bijgevuld, vers jus d�orange apparaat, het was compleet/af. De kamer top, de verrassing voor ons was, dat deze was geupgraded, naar executive, geweldig!! Helemaal top, alles naar wens (en ook nog gratis de minibar) weekendje weg ik met mijn dochter, mijn man met mijn zoon (1 dagje), en samen 1 dag, ter afsluitingen van een basisschool... is mede door dit hotel een mooie herinnering geworden. Super geweldig bedankt!!!!

Overzichtelijk een keuze maken

Makkelijk zoeken op de site als je de filters goed instelt. Duidelijke selectie in beeld om uit te kiezen. Ook per keuze een goede omschrijving van de bestemming.

Website lijkt te werken met uptodate...

Website lijkt te werken met uptodate gegevens maar in boekingsproces blijken er toch enkele kamers niet beschikbaar. Uiteindelijk kamer geboekt met upgrade naar grotere kamer. Dag later teruggebeld door weekendjeweg dat deze niet beschikbaar was maar wel een maat kleiner. Bij aankomst in het hotel bleek deze ook niet beschikbaar te zijn maar alleen de basic kamer... Overigens door hotel prima opgelost door meteen cash het bedrag te retourneren en als excuus een taart gekregen

Van ontvangst tot uitchecken: uitstekend

Van ontvangst tot uitchecken: uitstekend. Onze dochter van 9: � hier wil ik echt nog een x naar terug�! Ook het diner is een aanrader.

Onduidelijke weergave van de diverse...

Onduidelijke weergave van de diverse in te wisselen cadeaukaarten (slechte foto's) en onmogelijk lange codes en kaartnummers. Verder wel heel duidelijk overzicht van de diverse leuke mogelijkheden.

Veel duurder dan direct bij het hotel boeken, geen meerwaarde vvv-bon

ik vind het belachelijk dat jullie bij de hotels duurder zijn dan wat het kost om bij het hotel direct te boeken. Ik kan gewoon 20 euro inleveren bij gebruik van mijn vvv cadeau bon omdat ik alleen via jullie de bon kan gebruiken voor een hotel overnachting. Ben op ze minst gelijk in prijs en reken je behandelingskosten er bovenop, maar ga niet ook nog een keer de kamer voor een hogere prijs aanbieden.

Leuke aanbiedingen met hotels op top...

Leuke aanbiedingen met hotels op top locaties!

Vlotte afwikkeling.

Vlotte afwikkeling.

Heel makkelijk te reserveren alleen ik...

Heel makkelijk te reserveren alleen ik had 2 korting bonnen en was voor mij niet duidelijk hoe ik de 2e bon moest doen, ik dacht als ik de 1ste heb ingevuld dat ik niet verder kon.

heel goed geregeld

heel goed geregeld

Goede beschrijving van alles

Goede beschrijving van alles. En het reserveren ging vlot.

Een super hotel.mooie kamer met grote...

Een super hotel.mooie kamer met grote bedden. Heerlijk ontbijt. Wij komen zeker terug.

Goede servic

Het hotel keershuys in den Bosch was vol en kwam met een alternatief. Het alternatief was niet via de website te boeken maar het eea werd verder goed geregeld! De reserveringssysteem werden voor het ongemak teruggeboekt. Goede service!

goede service

goede service, mails op tijd binnen. leuke aanbiedingen.

Ervaring met weekendje weg kaarten.

Ik vind het niet terecht dat je een weekendjeweg alleen kunt boeken via de site van weekendje weg, daardoor kun je geen arrangement boeken die de hotels aanbieden. Hierdoor ben je beduidend duurder uit . Bovendien vind ik het zeer lastig bij het boeken de registratiecijfers van de kaart(en) te moeten opgeven met ook nog een pincode. De volgende keer vraag ik zeker geen cadeaukaart weer maar boek ik veel liever rechtstreeks.

Gemakkelijk kiezen en boeken

Gemakkelijk kiezen en boeken

overzichtelijk en een makkelijke manier...

overzichtelijk en een makkelijke manier van boeken

goede actie van weekendje weg fijn...

goede actie van weekendje weg fijn hotel met goede service

Nachtje Groningen.

Nachtje Groningen. Alles was super geregeld, geen problemen gehad.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ