Geboekt in samenwerking met NS...

Geboekt in samenwerking met NS Spoordeel. Snel en heel correct geregeld

Jammer

Jammer dat als je doorklikt naar de laatste pagina bij boeken als je bij betalen bent er dan al komt te staan dat de kamer is gereserveerd ,je dan niet meer terug kunt en ervan af kunt zien zoals ik het heb begrepen . ik wilde nog kijken op de website vh hotel zelf of het daar goedkoper was omdat jullie bijna 20 euro boekingskosten rekenen maar zoals ik het begreep zat ik al bij jullie aan de reservering vast.

Prima aanbieding en simpel geboekt via...

Prima aanbieding en simpel geboekt via spoordeelwinkel. Snelle afwikkeling.

Goed hotel

Goed hotel! Heerlijk bed en kussens. Perfecte ligging naast trein, tram, metro en bus. Alleen jammer dat er geen spek met eieren waren voor ontbijt.

Hoge prijzen

Het zijn wel hoge prijzen die gehanteerd worden, boek je zelf is het goedkoper. We hebben van vrienden een cadeau bon gekregen van weekendje weg.

Hallo

Hallo Had iets geboekt maar had geen bevestiging ontvangen. Bleek toen ik het hotel rechtstreeks belde dat ik had gereserveerd voor een andere datum. Heb jullie toen gebeld en na een omweg is het geannuleerd en heb ik de kortingsbon weer terug het alleen geen vvvbon maar een van weekendje weg dus ben ik ' verplicht' omdat weer bij jullie op te maken. Dit vind ik niet fijn.

Geweldige en makkelijke site om...

Geweldige en makkelijke site om hotelkamers te boeken.

Prima website en klantenservice

Prima website en klantenservice. Je krijgt een goede prijs voor een goed en leuk weekendje weg.

Ik vind deze website gewoon slecht.

Ik vind deze website gewoon slecht. Je geeft een datum op, waarvoor je wilt reserveren. Vervolgens krijg je een lijst van hotels voorgeschoteld, die allemaal al vol blijken op de jouw opgegeven datum. Het heeft mij veel tijd gekost om een hotel te vinden, waar op de door mij gewenste datum nog een kamer beschikbaar was.

Via de IPad bleek het boeken niet...

Via de IPad bleek het boeken niet mogelijk: er was geen mogelijkheid mijn geboortedatum in te vullen. Ik heb het daarna telefonisch kunnen afhandelen.

Duidelijke site en prima service aan de...

Duidelijke site en prima service aan de telefoon. Het duurde wel even voordat ik aan de beurt was en de site werkte niet helemaal optimaal, vandaar dat ik even moest bellen.

Je krijgt hoge kwaliteit voor weinig...

Je krijgt hoge kwaliteit voor weinig geld. Heerlijk en luxe ontbijtbuffet erbij in het hotel. En makkelijk dat alles al geregeld was van te voren.

Lastig om goed te kunnen zoeken

De manier om. Incl en excl ontbijt te zkn is lastig! Ook wisseling in keus van 2 naar 1 nacht etc. Op deze site hotels incl ontbijt erg duur.

Website is prima en duidelijk

Website is prima en duidelijk, wel komen er altijd weer kosten bovenop die je niet direct ziet. Ander minpuntje is dat ik met een cadeaubon heb geboekt maar toen nergens een kortingscode die ik had kon toevoegen.

Snel en makkelijk te vinden wat men...

Snel en makkelijk te vinden wat men zoeky

geen goede prijs kwaliteit

Weinig keuze om de vvv lekker weg bon te besteden. En stuk duurder dan gewoon via andere site boeken.

Makkelijk en snel om leuk hotel te...

Makkelijk en snel om leuk hotel te boeken. Beetje jammer dat je je weekendje weg cadeaukaarten niet op 1 reservering kan inzetten. Daarbij bijna 20 euro aan reserveringskosten, vind ik best veel geld.

Veel nuttige informatie

Veel nuttige informatie, die een keuze uit de verschillende hotels gemakkelijk maken. Ook ziet de website er netjes verzorgd uit. Ook telefonisch werd ik prima verder geholpen en men was erg behulpzaam.

Door onverhoopte omstandigheden moest...

Door onverhoopte omstandigheden moest ons reisje met 1 overnachting bekort worden. Ik heb het Amrath hotel Maastricht benaderd om te vragen of de twee overnachtingen verzet konden worden. Dat kon (week erna plaats beschikbaar in hotel), maar ik moest dit via Weekendjeweg regelen. Daar bleek het niet mogelijk om de data te verzetten. Heel jammer. Odile Oomen Den Haag

Top!!

Je kon heel fijn filteren op de website wat ik erg prettig vind om tot het voor mij leuke weekendje weg te komen. Goede prijs, overzichtelijk. Al met al top!

Prima website

Prima website. Wel valt op dat de prijs voor een reservering hoger is dan wanneer je rechtstreeks bij het gewenste hotel reserveert.

Zoeken en boeken ging zeer snel en...

Zoeken en boeken ging zeer snel en eenvoudig

Wij doen dit al jaren en het bevalt ons...

Wij doen dit al jaren en het bevalt ons super goed! Het hotel is altijd goed , alleen als je nog een keer naar dezelfde plaats en hotel wilt gaan, dan kan het zijn dat ie er niet meer tussen staat en dat is soms wel jammer, verder is het allemaal goed geregeld!

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, kamers en ontbijt super. Een aanrader.

Wat een tegenvaller

Wat een tegenvaller! Hotelkamer was ouderwets en stonk heel erg! Er stond een oud bank en er zaten bleekmiddel vlekken in het tapijt! Het zag er zo armzalig uit ... Ik heb om een andere kamer moeten vragen. Vervolgens een ander kamer gehad en het stopte niet! Alsnog werd het bed niet verschoond .. enkel opgemaakt! Er zat namelijk een vlekje op het laken die door mijn kind van 4 weken en deze trof ik aan toen we gingen slapen op de laken. Ik ben dit niet gewend van Van der Valk hotels! Ik ben zeer teleurgesteld! En ik heb voor 3 nachten incl ontbijt (waar ik persoonlijk geen gebruij van heb gemaakt, dat doordat mijn kind in de ochtend niet rustig was en ik hem niet zo me kon nemen naar het restaurant.) Naar mijn gevoel teveel betaald! Ik ben zeer ontevreden en zal niet meer via deze weg boeken en zal het afraden aan vrienden etc. Groet, M. Zarfani

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ