Het is geen kasteel waar je...

Het is geen kasteel waar je slaapt,kasteel zit er tegenover daar kun je evt wat eten.Ik het hotel waren erg oude kamers vond de kamers niet fijn moeten echt gerenoveerd worden,het was niet heel vies maar doordat het oud was leek het heel smoezelig,het onbijt was heerlijk en personeel erg aardig en vriendelijk.vond de foto's dus wat verradelijk. Wat ik wel erg fijn vond dat parkeren gratis was.

Goede overzichtelijke site

Goede overzichtelijke site

Goede duidelijke site gemakkelijk...

Goede duidelijke site gemakkelijk vinden wat je zoekt

Een prettige website heel duidelijk

Een prettige website heel duidelijk

handige site

handige site

Genoeg en duidelijke info over de...

Genoeg en duidelijke info over de hotels en hun services.

Tevreden

code om cadeau kaart te verzilveren bleek niet te werken. Nooit bericht van gehad. Na contact met klantenservice wel snel nieuwe code ontvangen en toen werkte alles snel en goed.

gewoon de manier om een dagje weg te zijn

gewoon de manier om een dag in Maastricht (leeuwarden, Groningen) door te brengen! 4 tickets voor de trein plus een overnachting met ontbijt in een goed hotel

Al heel vaak weekendje weg gebruikt

Al heel vaak weekendje weg gebruikt, altijd een plezier :)

Hadden een mystery hotel geboekt

Hadden een mystery hotel geboekt, fijn hotel alleen lastig te bereiken met OV

In Den Helder is een VIES hotel!

In Den Helder is een VIES hotel! Wij kregen kamer 120, een hondenhok, stinkt is klein, e als je het raam open wil zetten kan iedereen binnen stappen. Na gereclameerd te hebben kregen we kamer 205. in vergelijking met 120 de hemel op aarde! Maar ook vies! kamer word op zicht hoogte schoongemaakt. Ik raad de eigenaar aan om eens vaker de trap te nemen zodat je ook op de deuren kijkt! Ga eens gebruik maken van een kamer zoals gasten doen. Achter de TV, het plateau onder het TV blad, op de adapters in de badkamer allemaal STOF! Daarnaast geeft het station ook veel overlast (niet van het station zelf) van mensen die daar van alles doen en over alles ruzie maken! klein + puntje, Goed ontbijt! en avond eten.

eenvoudig om een weekend weg te boeken.

eenvoudig om een weekend weg te boeken.

Verplaatsen boeking.

Ik ben zeer tevreden over jullie service. Ik heb de boeking moeten verplaatsen, en dat is tot hiertoe goed verlopen. Ik hoop dat ons verblijf ook zo meevalt. We hadden de overnachting gekregen van mijn dochter, en het zou spijtig geweest zijn als we die moesten annuleren. Hartelijk dank hiervoor aan jullie team!

Bestel al jaren bij jullie omdat er...

Bestel al jaren bij jullie omdat er hele goede acties zijn incl. treinkaartjes.

Helaas heb ik een cadeaubon van...

Helaas heb ik een cadeaubon van weekendje weg ontvangen. Alle hotels zijn veel duurder met cadeaubon weekendjeweg. Als je hetzelfde hotel boekt zonder cadeaukaart betaal je (veel) minder .

Wij ( gold booker) vinden het niet fijn...

Wij ( gold booker) vinden het niet fijn om geforceerd een boeking bij u te maken, omdat uw organisatie niet mee- of wilt denken met geldigheid van de cheques. Er wordt geenszins rekening gehouden met onze afwezigheid, gedurende 8 maanden in Spanje. Citihotel te Hengelo had ons � 150 voor 3 nachten gekost.

Hotel was super

Hotel was super Schoon, vriendelijk personeel, ruime standaard kamer

Goed geholpen site werkt naar wensen

Goed geholpen site werkt naar wensen

ideaal

ideaal, zo vanuit de intercity de sprinter in naar rotterdam blaak, 3 minuten lopen naar het hotel dicht bij markthal en metro en koopgoot

Dubbele reserveringskosten

Op zich goed, maar 2 maal reserveringskosten betaald. Bij weekendjeweg en in t hotel. Beetje belachelijke. Hele cadeaubon opgegaan aan reserveringskosten.

Overzichtelijk en klantvriendelijke...

Overzichtelijk en klantvriendelijke side.

Ontbijt stelde niks voor

Ontbijt stelde niks voor, diner was duur en karig, Omgeving was top en voor herhaling vatbaar

Prima hotel

Prima hotel. Mooie schone kamers en een heerlijk ontbijt. Vriendelijk personeel. Dichtbij het centrum. Makkelijk te bereiken met openbaar vervoer, bushalte naast het hotel. Een paar fijne dagen gehad!

via w.e. weg is het hotel 40 euro duurder

vreemd dat via weekendjeweg het hotel 40 euro duurder is als wanneer je direkt bij het hotel boekt, ik raad eeekendjeweg dus niet aan

reserveringsdatum

Aangeven van datum was onduidelijk, was al ingevuld. Pas later zag ik dat ik dat nog moest aanpassen. Verder oke.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ