Ik vind de site niet duidelijk

Ik vind de site niet duidelijk, je zou in 1 oogopslag moeten kunnen zien wat er op een bepaalde datum vrij is en wat de prijs is. In een lijst en op een kaart

Gedateerd hotel

Gedateerd hotel, kleine kamer, geen mini bar of koelkastje, geen drinkwater!!! Dus een kamertje om te slapen verder niets!!!

Zoeken werkt niet goed

Wanneer ik zoek op een bepaalde datum, krijg ik prijzen te zien van een andere datum. De zuster site bungalows.nl is nog erger qua zoeken (sommige filters breken je zoekresultaat, bij datum staan er dagnamen onder verblijfsduur). Ze moeten echt een keer het zoeken accuraat maken. Het voelt nu alsof ik op een site zit uit 2010.

Prima geregeld

Prima geregeld, alles overzichtelijk, begreep wel van het Hotel dat jullie niet alle gegevens doorsturen?

Hotel geboekt

Hotel geboekt, las ik de recencies over borg betalen. Contact opgenomen met klantenservice. Ik kon het niet meet annuleren maar als het niet in de omschrijving stond hoeven wij geen borg te betalen. Eenmaal in het hotel moeten we toch borg betalen. En er zou een welkomst drankje staan?? Nergens gezien. Klantenservice reageert niet op mijn berichten

overboeking naar ander hotel

er was bij ons een overboeking naar een ander hotel 60 km verderop. geen bericht daarvan gehad , vond dat wel bezwaarlijk ivm plannen van activiteiten. wel zeer tevreden over de kamer die we kregen.

Goeie service

Goed geholpen met het omboeken. Snelle reactie

Als je een boeking maakt duurt het 24...

Als je een boeking maakt duurt het 24 uur voor deze definitief is maar als je na 5 uur er zelf achter komt dat eigenlijk 3 nachten weg gewild had ipv 2 is dit niet kosteloos te regelen of kan men niet melden wat wel kosten zijn om de boeking te wijzigen. Heel jammer. Ook jammer dat u niet even contact opneemt voor het hele verhaal.

Top service...

Top service...

Eenvoudige aanmelding

Eenvoudige aanmelding

Gemakkelijk te boeken

Gemakkelijk te boeken, ook de cadeau kaarten nummers zo in te voeren.

Makkelijke site

De bestelling ging via de site heel makkelijk. Aanbieding is duidelijk. Onduidelijk was welke kamer we dan in de praktijk zouden krijgen.

Via weekendjeweg een midweek geboekt...

Via weekendjeweg een midweek geboekt via Bungalows.nl bij Landal Greenparks. De totale boekingsbedrag aan Landal betaald en een betaalbevestiging van Landal naar bungalows per email verzonden. Dit na een telefoontje met Bungalows. Na 3 weken toch maar eens gebeld hoever de stand van zaken was ivm terugkrijgen van de tegoedbonnen. Ze zouden het nakijken, geen reacties. Weer gebeld, er werd mij verteld dat ik een kopie dagafschrift moest verzenden waar de betaling opstond en dat ging niet op een prettige manier. Via een foto heb ik het kunnen versturen. Weer geen reactie, weer gebeld met Bungalows, had ik het naar het verkeerde emailadres verzonden (dit hadden ze niet aangegeven). En nu dan eindelijk na veel ergenissen het geld ontvangen. Het gaat dan over teveel schijven en is totaal niet handig. Ik adviseer iedereen geen weekendje weg bonnen te geven, veel te omslachtig!!

30 euro aanbieding werd zomaar 100 euro

De aanbieding was 30 euro pp per nacht. Oke ontbijtje erbij ... maar moest mooi 100 euro pp per nacht inclusief ontbijt betalen. Daarnaast stond er niet bij dat dit hotel (trouwens prima hotel) aan het aanbouwen was. Het uitzicht van de kamer was dan ook op de bouwkeet ed. Kan dit alles geen aanbieding noemen, terwijl weekendje weg dit wel wilde laten geloven ...

Een mooi goed verzorgd hotel.

Een mooi goed verzorgd hotel.

Prijs / kwaliteit is niet goed.

Prijs / kwaliteit is niet goed. Oud gedateerd hotel. Niet meer van deze tijd. Het stonk er en diner en ontbijt was minimaal. We zijn vroegtijdig (1dag) eerder vertrokken.

Very Easy

makkelijke en duidelijke website waarop je alles kan vinden

Flutbedrijf, boek hier nooit meer!!!!!

1 ster is eigenlijk te veel. Boekte een weekend met treinkaartjes. Omdat wij slecht lopen zocht ik een hotel nabij station. Na de boeking blijkt dat de trein tot CS gaat, wat lopend 45 min ipv 10 min. Navraag bij NS blijkt dat ze gewoon het station dicht bij hotel konden nemen. Als je belt krijg je ook nog een grote bek!

Behalve een "weekendje weg", kun je ook een "door de week weg" boeken.De kadobon werkte in eerste instantie

De kadobon werkte in eerste instantie niet, maar na overleg via mail is dat uitstekend opgelost en werd het tegoed keurig in mindering gebracht.

Door indirect en niet efficiente...

Door indirect en niet efficiente communiceren tussen mij, de helpdesk en via mail vh hoofdkantoor is een boeking wijziging niet op tijd afgerond waardoor ik noodgedwongen een andere mindere kamer/m en minder hotel moest boeken. Als er doortastender was gehandeld had ik mij gewenste kamer/hotel op een andere dag kunnen hebben. Nu duurden het te lang (2dagen en veel telefoontjes van mijn kant) waardoor de kamer de gehele week niet meer beschikbaar was

Beschrijving qua grotendeels overeen...

Beschrijving qua grotendeels overeen met het gebodene bij het hotel. Alleen zaten we in een depedance locatie +- 80 meter lopen. Voor de rest was het prima.

Het hotel bood aan zoals omschreven

Het hotel bood aan zoals omschreven. Vriendelijke personeel. Ontbijtbuffet prima. Kamer netjes, ruim. Al met al zeer tevreden

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld. En veel in de omgeving te doen. Waren jullie heel goed in het verwoorden.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ