nog geen gebruik gemaakt van de...

nog geen gebruik gemaakt van de hotelovernachting.

12 geht einfach eine Reise zu buchen

12 geht einfach eine Reise zu buchen. Preise sind insg12amt gut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles oke keurig geregeld.

Omdat dat alles correct was

Had verkeerde datum geboekt netjes...

Had verkeerde datum geboekt netjes opgelost .

Hotel was top alleen je moet geen kamer...

Hotel was top alleen je moet geen kamer hebben met een nr 29 op het eind dan heb je last van de lift

Was goed in orde en prima verzorgd

Was goed in orde en prima verzorgd

Fijn hotel

Fijn hotel. Te kleine kamer!

Zelf boeken is goedkoper

Zelf boeken is goedkoper. Je mag maar 1 kadobon inleveren (dus extra boekingskosten). Keuze en data beperkt. Niet doen!

Gezellige trip was een leuke ervaring en een goede...

Het was een leuke ervaring en een goede idee voor de volgende keer

Het was snel en gemakkelijk geregeld

Het was snel en gemakkelijk geregeld

Super snel geboekt

Super snel geboekt

Service was redelijk prima

Vond het wel slecht dat ik in de eerste instantie niet met mijn drie minderjarige dochters op een gezinskamer voor 4 personen kon omdat kinderen vanaf 12 jaar als volwassenen worden beschouwd. Op een gezinskamer mogen niet meer als twee "volwassenen". Een kind van 13 jaar is geen volwassen persoon. Uiteindelijk hebben ze het wel toegelaten. Service was voor de rest redelijk goed, maar denk niet dat ik nogmaals via hen reserveer als ik met mijn kinderen op reis ga.

Het boeken van een reis is erg...

Het boeken van een reis is erg eenvoudig.

Top !!!!!!!!!!!!

Top ! Heel erg goed !!!!!!!

Eenvoudig te boeken

Eenvoudig te boeken, leuke locaties en nette prijzen.

misleidende garantie...

het is een misleidende garantie door te vermelden 'annuleren mogelijk tot 24 uur voor aankomst' als hier eigenlijk bedoeld wordt 'annuleren mogelijk t/m 2 dagen voor de aankomstdatum'

simpel maar prima hotel,zeer...

simpel maar prima hotel,zeer vriendelijke mensen

Aanrader, deze topper in Vianden

Leuk brandschoon, echt superschoon, hotel, vriendelijke ontvangst door nederlands sprekende receptionist, inchecken ging supervlot, gratis parkeren naast het hotel. Mooi zwembad met zonneterras. Eerste avond hadden wij een 3 gangen menu geboekt. Gewoon goed eten, Pate vooraf, Filet mignon met groenten, aardappelpuree en een lekkere jus. Aardbeienbavarois toe. Tweede dag had ik spareribs, lekker, goed gaar en niet vet met toplekkere frietjes. Lief had een lendebiefstuk met witlof en was vol lof. Verder 2x genoten van het goed voorziene ontbijtbuffet. En verder, hotel heeft gratis wifi, waterkoker op de kamer met koffie en thee welke dagelijks worden bijgevuld en het ligt op loopafstand van het centrum van dit schattige stadje. Is er dan echt helemaal niks mis ? Nee dit is een fijn hotel om een paar dagen te verblijven, te genieten en te ontspannen.

Het was niet mogelijk om voor 3...

Het was niet mogelijk om voor 3 personen te boeken. Daarom voor 4 personen moeten betalen voor ontbijt. Kamer had ook een 3e bed, dus onze dochter had ook bij ons op de kamer kunnen slapen. Nu 2 kamers moeten boeken. Overigens prima hotel en dito service.

Ruime keuze

Ruime keuze, ook internationaal Lange houdbaarheid Niet alleen hotels, maar ook bungalow parken Minpunt: de administratie/ service/ afhandelingskosten van bijna 20 euro zijn wel heel erg hoog De bon is vaak een kado, dus je accepteert het Maar vele malen hoger dan bij een reguliere reservering

Ik had een cadeaubon van 100 euro

Ik had een cadeaubon van 100 euro. Deze heb ik gebruikt voor een boeking die ik helaas direct daarna moest annuleren. Nadat de annuleringskosten er vanaf waren getrokken kon het resterende bedrag alleen omgezet worden in een nieuwe kadobon. Dit vind ik niet eerlijk. Ik vind dat het weer omgezet had moeten worden in een bon van 100 euro en het resterende bedrag gewoon terug gestort had moeten worden.

1 euro voordeel

Ik had een bon van 33 euro. Als ik rechtstreeks bij de aanbieder boekte was ik 1 euro duurder uit. De hotelkamer was bij weekendjeweg.nl 12 euro duurder en ik betaalde daar bovenop nog 20 euro administratie kosten die ik bij een rechtreekse boeking bij het hotel ook niet had. Al met al 1 euro voordeel van een bon van 33 euro. Jammer.

Heel gemakkelijk om te boeken.

Heel gemakkelijk om te boeken.

Telefonisch iets afspreken

Telefonisch iets afspreken, moet het per e-mail bevestigen en voordat ik daarvan de bevestiging krijg de volgende dag is het hotel al bezet

Boeking ging prima.

Boeking ging prima. Lang weekend geboekt, en was goedkoper dan bij het hotel zelf boeken, helemaal top. Vraag over een parkeerplaats reserveren werd al binnen een paar uur beantwoord tot volle tevredenheid.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ