Tot nu toe prima en snel geregeld

Tot nu toe prima en snel geregeld. We gaan het verder ervaren

Prijs te hoog

Keuze vond ik zeer beperkt. Daarnaast is de prijs veel hoger in vergelijking met andere aanbieders. Ik had bonnen gekregen, moest ze jammer genoeg verzilveren. Update: helaas begrijpt weekendjeweg niet wat ik bedoel. Het hotel dat ik uiteindelijk boekte was voor hetzelfde weekend zo'n 70 euro (30%) duurder dan een andere aanbieder. Het hotel was overigens top!

hotel trier was niet gastvry er was...

hotel trier was niet gastvry er was niets op de kamer 6 kapstokjes voor kleding op te hange geen kast geen koelkast waterkoker niets eete was ook niets we zaten in een soort kantine er werd geen koffie meer gezet was er om 9 uur terwyl je tot 11 uur mach eten en dat eete voor 23 euro perdag was nog geen 10 euro waard sorry

Relax...

Erg mooie kamer super ontbijt en vriendelijk personeel We gaan zeker nog een keer terug.

Meteen spam mail na boeking.

Meteen spam mail na boeking. Spam die nieuwsbrief genoemd wordt En voor spam kan ik me afmelden melden ze. Eureka. Dat had ik niet kunnen bedenken, bedankt voor de tip. Alleen de vraag waarom ik me moet afmelden als ik me niet aangemeld heb?

Hotel Leopold was mooi en schoon

Hotel Leopold was mooi en schoon. Het ontbijt was erg goed, verse producten en veel keuze. Het weer was goed en Oostende is altijd gezellig!

Eenvoudig in gebruik en zonder verborgen kosten

We laten ons graag verrassen door weekendjeweg.nl Je geeft aan wanneer je weg wilt, waar naar toe en voor hoelang en vervolgens lekker scrollen door de aanbiedingen. Wij vinden altijd wel iets waar we blij van worden. Tegen vriendelijke tarieven.

Na een beschadigde cadeau kaart een...

Na een beschadigde cadeau kaart een nieuwe gekregen. Top service

Boeking en hotel ervaring

Makkelijk boeken via weekendjeweg en ruime keuzes. Het hotel wat wij geboekt hadden lag erg mooi in het bos. Was goed verzorgd. Alleen onze slaapkamer en badkamer was verouderd en niet geschikt voor lang verblijf.

Een bijzondere overnachting

We zochten een bijzondere overnachting en die hebben we op jullie site makkelijk gevonden. De locatie voldeed helemaal aan de verwachting en er zat een verrassend goed restaurant bij.

Een goede deal!

Een goede deal!

Zeer behulpzame helpdesk medewerkster!

Helaas de boeking door omstandigheden moeten annuleren. Hiervoor gebeld op 21-8-2023, contact gehad met een uiterst vriendelijke en behulpzame medewerkster. Zei belde tussentijds met het hotel om te kijken wat de mogelijkheden waren m.b.t. een annulering. Omdat de hotelmanager afwezig was zou ze mij een dag later na 13.00 uur bellen met een update. Ik had echter al ruim voor dat tijdstip op 22-8-2023 al een mail dat de annulering in principe mogelijk is en dat ze op een definitief akkoord wachten van mij. Inmiddels na mijn akkoord nu ook al per mail een definitieve bevestiging van de annulering ontvangen en info over hoe het financiele gedeelte wordt afgehandeld. Dit overtreft mijn verwachtingen, top!

Parkeren

De informatie op jullie site over vrij parkeren is niet juist! Bij het hotel parkeren kost 12,- per dag! En is op aanvraag met het aangeven van het kenteken!! In de omgeving moet er namelijk en verder maar net plaats zijn. Achteraf hadden we dichtbij en gratis kunnen parkeren maar dat dat risico zou ik niet nemen. Gewoon vooraf regelen.

Verkeerde datum ingeboekt. dat ik 18...

Weet honderd procent zeker dat ik 18 augustus tm 21 augustus had geboekt, kijk ik later op de bevestiging staat week later geboekt. Kon niet worden omgezet, terwijl ik een half uur van tevoren het hotel zelf had gesproken en ze het wel voor de 18e wilden boeken, maar dan extra kosten. Heel vreemd. Had helaas geen screenshot gemaakt.

aanbod prima, dat is het dan ook

Goed is het aanbod, belachelijk zijn de reserveringskosten. Heb je een cadeaubon gekregen van �25 ben je al 20 euro kwijt aan deze kosten. Weet in ieder geval wat ik voor mijn volgende verjaardag vraag, geen bon van weekendje weg. Hilarisch vind ik dan ook het antwoord van Weekendje weg hierop: Voor dit bedrag kunt u 7 dagen per week contact opnemen met al uw vragen en opmerkingen of bij spoedgevallen. Zowel telefonisch als per mail. Want daar betaal je voor?????? ga toch gauw weg. Andere instanties doen dat dan voor niks?? Nee daar zit t bij de prijs inbegrepen. Wat een kinderachtig antwoord, zeg dan niks.

helaas geen rustige omgeving

We zaten met onze kamer aan de kant van het tropisch terras wat betekent dat we de hele dag in de muziek zaten. Dit terwijl we na aanleiding van de beschrijving op weekendje weg de indruk kregen dat het hotel in de buurt van bosrijke omgeving lag en wij dus juist voor dit hotel kozen voor de rustige omgeving. Aan weekendjeweg.nl Wij hebben inderdaad om een andere kamer gevraagd maar helaas was het hotel al volgeboekt. Goed om te weten dat wij rechtstreeks met weekendjeweg contact op kunnen nemen. Dit zullen wij in het vervolg indien nodig doen.

Snel en goed geregeld

Snel en goed geregeld, uiteindelijk om moeten boeken. Met 1 mailtje op zondagmiddag, binnen 10 min antwoord en alles wederom goed geregeld. Top service..

Super mooi park erg veel te doen en een...

Super mooi park erg veel te doen en een heel gaaf zwemparadijs. Een heel leuk hotel.

Alles verliep geheel volgens...

Alles verliep geheel volgens verwachting, een heerlijke ervaring

Hotel overboekt een half uur voor aankomst

Een half uur voor aankomst op onze bestemming kregen we te horen dat ons hotel overboekt was(we hadden met een speciale reden dit hotel gekozen) terwijl we er al 2 uur rijden op hadden zitten om hier te komen en moesten we in de auto een ander hotel kiezen om heen te gaan wat ook nog eens een veel minder hotel was. Ter compensatie kregen we het ontbijt na tig telefoontjes en mailtjes. Ons hotel was officieel bevestigd per mail en er was bij navraag in ons eerste hotel bij hun niet eens iets bekend van een boeking.. wij zijn zeer teleurgesteld!

Mooie overzichtelijke site

Mooie overzichtelijke site met leuke aanbiedingen.

Alles verliep vlekkeloos..van de...

Alles verliep vlekkeloos..van de reservering tot aan het betalen en hoe snel ook het inchecken ging.gewoon Top geregeld

Had nog een tegoed bon

Had nog een tegoed bon, dan valt de prijs nog mee in deze tijd.

Meteen �n goede deal

Meteen �n goede deal