Vraag om ventilator op kamer werd...

Vraag om ventilator op kamer werd direct doorgespeeld naar hotel en info weer terug gekoppeld.

Uitstekende accommodatie

Uitstekende accommodatie

Laatste bon ingeleverd

Laatste bon ingeleverd, al we weer �3 hoog achter� zitten, is het ook echt de laatste keer. Ik heb namelijk het idee dat je niet altijd de beste kamers krijgt.

We hebben snel een goed overnachtings...

We hebben snel een goed overnachtings hotel in Munchen gevonden.

19.95 reserveringskosten!

Bij een boeking moet je 19,95 euro reserveringskosten betalen! Dat wordt niet vooraf gecommuniceerd. De gever is zich daarvan niet bewust. Heel erg jammer. Je kan vaak niet kiezen wat voor soort kamer je boekt. Klantenservice geeft wel snel antwoord via de chat. We hebben de bon al een tijd liggen. Steeds als we iets wilden boeken bleek het via het hotel zelf voordeliger. We zijn zeker geen fan en raden het af om te geven.

Het was redelijk.

Het was redelijk. Vriendelijk personeel Schone kamers. Wel zachte matrassen Karig ontbijt. Bakjes yoghurt over de datum Veel was op, moest je steeds vragen of het bijgevuld kon worden

Duidelijk en verschillende aanbiedingen

Duidelijk en verschillende aanbiedingen

Een keurig en vlot antwoord

Ik heb een hotel geboekt voor een paar dagen en daarbij een vraag gesteld en kreeg er keurig antwoord op.

Bij bevestiging stond andere datum

Bij bevestiging stond andere datum . Voor mij niet duidelijk waar dit mis is gegaan. Meteen gebeld. Moest wel ruim 19. Euro omboeken kosten betalen .Dit vind ik niet klantvriendelijk.

Goed en makkelijk gelukt om een plekje...

Goed en makkelijk gelukt om een plekje te reserveren

Zonder cadeaubon zijn aantal dingen...

Zonder cadeaubon zijn aantal dingen goedkoper dan met bon weekendjeweg en bungalows.nl Dit geboekt via een cadeaubon. Keuze ( zeer) beperkt.

Snel en makkelijk geregeld

Snel en makkelijk geregeld Altijd mooie aanbiedingen via de e-mail Toppie

Verblijf in hotel

Verblijf in hotel - met ontbijt -was prima. Mede door gebruik te mogen maken van het thermaal bad is de prijs redelijk.

de boeking en betaling verliepen zonder...

de boeking en betaling verliepen zonder problemen en stagnatie

Via de site een boeking doen is veel...

Via de site een boeking doen is veel duurder dan rechtstreeks via een hotel zelf.

Goede aanbieding

Goede aanbieding, duidelijke informatie

Veelste duur t.o.z

Veelste duur t.o.z. van andere aanbieders. Ik ben voor 1 nacht in een hotel �72,- duurder uit dan andere aanbieders. Echt belachelijk

Goed geholpen ondanks mijn eigen fout

Goed geholpen ondanks mijn eigen fout. Alvast bedankt. En goede service.

Langzaam, weinig keus

Zeer langzame website. Ik was op zoek naar een hotelkamer. Het aanbod is beperkt in hotels en kamers. Rechtstreeks bij het hotel heb je meer keuze

Konden 1 dag eerder

Konden 1 dag eerder, jammer dat het bijna 20 euro koste om het te wijzigen maar stond in de voorwaarden :-).

1.Bij Van der Valk was niet bekend dat...

1.Bij Van der Valk was niet bekend dat het verblijf reeds betaald was. 2. Daarna was niet bekend dat het verblijf inclusief het ontbijt was

Misschien heeft het met de leeftijd te...

Misschien heeft het met de leeftijd te maken, maar ook diverse keren gebeld waar mijn tickets zijn en waar ik de boeking kan zien. Geen duidelijk antwoord gekregen. Bij het inschrijven van de reis ging het al fout, u vraag naar mijn voornaam maar het is beter om de gegevens van mijn identiteitskaart te vragen. Het is wel allemaal goed gekomen. Boedapest was een leuke trip. Hotel Gloria was goed, eenvoudig en goed te bereiken, vriendelijke bediening en ontvangst. rustige omgeving al met al een goed hotel. Groot pluspunt is openbaar vervoer 65+ gratis vervoer

Mooi en net hotel

Mooi en net hotel. Mooi schoon zwembad.Goede bedden.Mooie bostuin. Aandachtspunt moesten op het terras lang wachten op bediening. En de afzuiging in de badkamer lawaai.Overdag niet erg maar storend als je snachts naar het toilet moet. Wel genoten

Weekendjeweg en Voordeeluitjes zijn in staat om na een intensieve week je weer energie te geven

Weekendjeweg en Voordeeluitjes zijn volgens mij de enige 2 websites (volgens mij van dezelfde organisatie) die regelmatig een leuk aanbod hebben. Daarnaast nodigt de website ook uit om te kijken.

Prima website met concurerende prijzen

Prima website met concurerende prijzen Leuke aanbiedingen

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ