Duidelijke en goed te vinden...

Duidelijke en goed te vinden aanbiedingen met goede prijzen

Een zeer snelle definitieve bevestiging...

Een zeer snelle definitieve bevestiging van onze hotelovernachting in Luik??

Alles helder en duidelijk omschreven en...

Alles helder en duidelijk omschreven en makkelijk te boeken, zonder verborgen extra onkosten.

Prima geregeld

Prima geregeld. Duidelijke communicatie en een prima hotel.

Een fijn hotel, voor herhaling vatbaar!

Een fijn hotel, centraal gelegen. Schone en comfortabele kamer en badkamer. Lekker diner en vriendelijke bediening.

Leuk en gezellig hotel in mooie...

Leuk en gezellig hotel in mooie omgeving. Wij hadden een mooie gerenoveerde kamer. Het was een prima ontbijt.

Geen communicatie met het hotel en...

Geen communicatie met het hotel en hotel is geen 4 sterren waard Als je wat aan de receptie doorgeeft dan krijg je het gevoel van Wat zeur je nou ..

Prijs/Kwaliteit veel te duur voor dit hotel

TV slecht te verstaan. 's Avonds wilde wij in het restaurant eten, kon alleen in de lobby van het hotel en een kleine kaart, heel slecht voor zo'n groot hotel. prijs/kwaliteit voor een kamer veel te duur

Gemakkelijk boeken

De site is overzichtelijk en het boeken gemakkelijk.

Waardeloos al die cadeaukaarten

Waardeloos al die cadeaukaarten. Vraagt te veel tijd en gedoe om te activeren. Plus je privegegeven staan weer eens in een bestand waarmee gehandeld kan worden. En tot overmaat je kunt goedkoper rechtstreeks boeken. Geef mij maar contant geld.

Slecht!!!

Slecht!!!! Ik moest uiteindelijk zoveel meer betalen aan mijn reis. Nooit meer doe ik dit! Reactie op u: ik heb het niet eens over de naamswijziging, want dat ging tenminste nog wel vlot en �goed�. Dat jullie dit al naar voren gooien zegt al genoeg hoe SLECHT het is bij jullie. Lees nu ook dat ik niet de enige ben met een slechte review. Kan ook niet anders!

19.95 reservering kosten

19.95 reservering kosten. Gaat nergens over .

Heel makkelijk online gereserveerd.

Ik kon in enkele minuten online ons dagje uit Den Haag boeken.

na reviews gelezen te hebben van het...

na reviews gelezen te hebben van het eerste hotel die wij hadden geboekt en die zie zo goed waren. met de klanten service een nieuw hotel kunnen over boeken. wat echt een zeer mooi en fijn hotel was.

goede hulp toen ik niet verder kwam

goede hulp toen ik niet verder kwam

Boekingskosten 19.95 zijn veel te hoog.

De prijs van een overnachting in een Mysterie Hotel is redelijk maar de boekingskosten van 19.95 euro zijn veel te hoog.

Beste Weekendjeweg.nl

Beste Weekendjeweg.nl Graag wil ik bij deze bezwaar indienen, tegen het door weekendjeweg.nl eenzijdig annuleren van deze boeking. Op het moment, dat ik deze boeking gedaan had. Heb ik div sites, en vluchten bekeken. De prijs die op dat moment door jullie gehanteerd werd, was marktconform en waarbij ik als klant geen enkele aanleiding had om ervan uit te gaan dat dit een niet realistische prijs zou zijn. Het is nu ook nog zo, als ik dezelfde reis boek in een andere periode. Dat deze nog steeds te boeken is voor minder dan � 600,-. Als blijkt dat de prijzen aan het stijgen zijn, nadat ik deze geboekt heb. Dan lijkt me dat geen geldige reden om onze deal eenzijdig te annuleren. Bij deze het verzoek, om de gedane boeking in stand te houden. Ervan uitgaande, dat er coulant met mijn verzoek wordt omgegaan. Zodat wij met 2-tjes, voor > � 601,- 2 daagjes van Sevilla kunnen genieten. Dat lijkt me al een behoorlijk bedrag voor 2 nachten. Alvast bedankt voor de medewerking. Met vriendelijke groet,

Het was fijn

Het was fijn, alleen jammer dat er geen ontbijt bij zat voor deze prijs...ik kon dat ook nergens vinden, uiteindelijk het hotel maar even opgebeld.

Jammer genoeg niet direct de korting op...

Jammer genoeg niet direct de korting op VVV bon kunnen verrekenen.

Misleidende info op website

Misleidende info op website. Ondanks screenschot geen gelijk gekregen

Het aanbod was voor ons aantrekkelijk...

Het aanbod was voor ons aantrekkelijk en de boeking ging uitstekend.

2 bonnen niet in te leveren bij 1 boeking

Ik heb 2 bonnen. Deze kan ik niet voor 1 boeking tegelijk inleveren. Ook als het bedrag hoger us dan de twee bonnen tesamen. Dit vind ik raar en niet klantgericht. Daarnaast miet ik voir twee bonnen ook 2x �20 boekingskosten betalen. Dat klopt mijns inziens niet.

Sompel online alles geregeld

prima geregeld alles online.

Het kan altijd beter

Het kan altijd beter. Blijf de scherpte zoeken.

Niet bij weekendje weg boeken

In het kort: weekendje weg in september. Op website op foto van hotel stond direct aan zee. in de omschrijving enkele meter van het strand. precies daarom geboekt. Werkelijkheid: 350 meter van het strand in een drukke winkelstraat. Bij inchecken direct gemeld, bij receptie zeiden ze ook dat dit nooit op de website had mogen staan. zij boden alternatief, 600 m verderop, ook niet aan het strand wel vrij gelegen, geen ontbijt en avondeten daar aanwezig. Daar moesten we voor terug naar 1e hotel. Lopend want gehele dorp alleen parkeren voor vergunninghouders. Na de 3e mail hebben ze de website gauw veranderd. Op de foto nog steeds direct aan zee maar pagina verder in de omschrijving 300 m (ipv 350) van het strand. Wij vroegen een tegemoetkoming van � 110,00 Na veel mailverkeer een tegoedbon van � 35,00 aangeboden. Later bleek dat hotel rechtstreeks 75 euro goedkoper was geweest. Koop nooit bonnen van weekendje weg. Te duur en onbetrouwbaar.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ