Zeer teleurstellend!
Teleurstellend! Voor het eerst heb ik via weekendjeweg een vakantie geboekt naar Center Parcs. Op internet is te lezen dat het nu absoluut niet prettig is om in Center Parcs te verblijven. Zij hebben de subtropisch zwembaden niet zo verwarmd zoals normaal gesproken het geval is. Honderden reviews zijn er op internet te lezen. Hierover heb ik weekendjeweg benaderd, dat ik graag onze vakantie wil annuleren, of wil wijzigen naar een periode dat de zwembaden normaal op temperatuur zijn. Zij begrepen het probleem, maar Center Parcs werkt niet mee om iets te doen, zelfs geen andere datum! Weekendjeweg zou intern kijken voor een oplossing want zij begrepen heel goed dat dit beter gecommuniceerd had moeten worden. Heb meerdere malen telefonisch en via de mail contact gehad, en zij zouden een oplossing bieden. Zojuist een mailtje ontvangen: Aangezien Center Parcs de voorwaarden bepaald dienen wij ons hieraan te houden. Het is dan ook niet mogelijk om de boeking te annuleren. Wat doet weekendjeweg er dan intern aan om dit met hun klanten op te lossen? Dit was voor mij de eerste, en dan tevens ook de laatste keer dat ik hier geboekt heb!