De boeking bij een Fletcher hotel werd...

De boeking bij een Fletcher hotel werd geannuleerd omdat we een kleine, niet verharende hondtje hebben. Stond ook niet in de algemene voorwaarde van Fletcher. Gelukkig heeft de reisadviseur van Weekendje weg een ander hotel voor ons geregeld. Bedankt.

Een tegenvaller.

Een tegenvaller. Wij hadden overnachting geboekt bij de Barones te Dalfsen. Prachtige omgeving en vriendelijk personeel. Slaapgelegenheid was in een bijgebouw naast hotel wat zeker proper was maar ook heel erg sober. Ontbijt was alleen het beleg van goede kwaliteit, mini afbak broodjes waren niet goed gebakken...het was gewoon een slecht ontbijt. Wij hebben voor overnachting +ontbijt via weekendjeweg 130 euro en 95 cent moeten betalen.....verhouding klopt gewoon niet. Wij hebben wel genoten van de mooie omgeving!

Fijne dagen in Noordwijkerhout We wilden eigenlijk een mysterie hotel...

We wilden eigenlijk een mysterie hotel in Rotterdam boeken, maar op een of andere manier ging er iets mis en bleken we een mysterie hotel in Noordwijk te hebben geboekt. Dacht al, goh nog goedkoper dan ik dacht?? Dan maar naar Noordwijkerhout. Dat was mede door het mooie weer een fijne locatie. Hotel was prima, alleen bleken onze voorgangers de verwarming op de hoogste stand te hebben gezet. Vies warm was het. Ontbijt was prima, ook het warm eten was goed.

Prima en snel geregeld.

Prima en snel geregeld.

Bij jullie stond ons geboekte hotel (de...

Bij jullie stond ons geboekte hotel (de Gloepe in Diffelen) als 4 sterren genomineerd. Dat is het absoluut niet. Achteraf eens gekeken bij booking.com. zij kwalificeren dit hotel met 3 sterren. Het verblijf was voor ons een teleurstelling. Vorstelijk overnachten doe je niet in een bedompte kleine hotelkamer met magere douche voorziening en een diner dat ronduit slecht is...

Goede service.

Goede service.

Mooie deals en een ruim aanbod!

Mooie deals en een ruim aanbod!

Einfach super

Einfach super

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

NOOIT meer een bon nemen van weekendjeweg.nl

Alleen te gebruiken op vooraf bepaalde data en hotels en je kan geen 2e of meerdere bon gebruiken voor een boeking. Verder konen er nig extra kisten bij zoals service charge 2.90 per persoon per nacht. NOOIT meer iets via weekendjeweg.nl

Slecht systeem. Onvriendelijk.

Het is onduidelijk hoe de verschillende soorten kadokaarten te besteden zijn. Daarnaast is het onlogisch dat slechts �50 per arrangement gebruikt mag worden. Heb je als afscheid �200 kado gekregen in de vorm van bonnen, dan moet je dus 4 arrangementen of bestedingen doen. Per besteding moet je wel rekening houden met te betalen kosten. Een slecht systeem en dus af te raden.

een boeking via weekendjeweg is veel...

een boeking via weekendjeweg is veel duurder dan rechtstreeks bij hetzelfde hotel boeken

Goed geregeld

Goed geregeld, enig minpuntje is dat bij reservering het zwarte icoontje moet worden aangeklikt ipv de gele van weekendje weg . Moest nog worden aangepastb

Overzichtelijke website.

Overzichtelijke website. Leuke aanbiedingen.

Goed hotel op de Veluwe

Goed hotel op de Veluwe, hotel de beyaerd een aanrader, mooi kamers en schoon, goed ontbijt en diner is a la carte, heel goed

Aangenaam hotel

Super kamer, super ontbijt, super personeel, we hebben het heerlijk gehad

It�s simpel !

Makkelijk, overzichtelijk via de site te boeken.

Viel allemaal niet mee

Viel allemaal niet mee, na betaling via ideal geen boeking bevestiging ontvangen, 2 dagen later naar u gemaild, nog later door u: de bevestiging is verzonden.... Niet aan mij, bij aankomst in het hotel ook niet aan hen... Dus vetraging en schaamte dat de betaling niet kon worden bevestigd

Fantastische 2 nachten gehad in een...

Fantastische 2 nachten gehad in een mystery hotel! Alles boven verwachting. Boeking verliep heel soepel, alles goed geregeld

Had een reservering maakt

Had een reservering maakt. Maar keer 2dagen later te horen dat het niet meer mogelijk was... topweekendje dus! Geen andere servering kunnen maken.. erg jammer dat je wel kunt boeken + betalen. En 6 dagen later krijg je geld weer terug! En geen compensatie of iets anders tegenmoet.. jammer weekendjeweg.nl

Waardeloos

Waardeloos. Eerder heb ik (met moeite) een weekendje weg geboekt met deze bon. Ik heb nog een saldo over van �44,00. Dit kan ik weggooien omdat er �19,95 reserveringskosten worden gerekend en hotelovernachtingen elders goedkoper worden aangeboden. Makkelijk verdient door weekendjeweg.nl.

Kamer netjes;maar ouderwets!!

Kamer netjes;maar ouderwets!!

Weekendje Zutphen geboekt maar na twee...

Weekendje Zutphen geboekt maar na twee dagen door weekendje weg geannuleerd wegens volledige bezetting.

Snelle en goede dienstverlening

Snelle en goede dienstverlening, wacht echter nog steeds op de voucher voor het verschil

We hadden ons vergist met de boeking

We had den ons vergist met de boeking, maar werden heel prettig geholpen met het omwoelen.

Annulering

Kreeg 2 dagen van te voren een email dat mijn reservering geannuleerd werd. Ik had minimaal een telefoontje verwacht. Email had ik nooit gezien. Dus ik stond bij het hotel om vervolgens weggestuurd te worden. Daarna extra kosten moeten maken om nog ergens anders te overnachten. Antwoord: dan had ik nog steeds een telefoontje verwacht omdat de originele reservering al binnen een paar dagen was. Daarna moest ik gewoon een uur rijden om ergens anders te slapen. Want er was niks in de buurt. En moest ik bij betalen voor de 2de nacht.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ