Ten eerste is de website niet...
Ten eerste is de website niet toegankelijk. Want je drukt en datum in voor een boeking dan krijg je een zomer deal hier op klik je dan. Waardoor Je boekingsdatum veranderd, hierdoor moest ik contact opnemen met jullie klantenservice. De eerste keer heb ik 20 minuten gewacht niemand aan de lijn. Tweede keer moest ik 15 minuten wachten. Krijg ik iemand aan de lijn die niet goed zijn werk verstond want de communicatie die ik naar de desbetreffende heb gemeld over het probleem. Moest nogmaals alles uitleggen. Geen affectie, geen begrip, uiteindelijk wel alles opgelost door aan te blijven houden, maar een slechte service ik zal met dit gevoel niet snel nog een keer iets via Weekendje weg boeken Bedankt voor t antwoord niks aan zo�n algemeen antwoord. Kwam aan op locatie betaal ik �260,- voor een normale kamer. Kosten �145,- gebeld naar weekendje weg. Geld �100,- terug gekregen maar nog steeds geen excuses of wat ze aanboden aan een tegoedbon. Maar weekend verpest had de penthouse besteld. Want we waren met en uur verder zonde van de tijd. Aanvulling op reactie