Laden reviews...
1,131 opiniones en los últimos 12 meses
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Los clientes destacan lo fácil que es reservar y la gran variedad. La información de precios es clara y las confirmaciones son rápidas. El servicio se percibe como fiable. En conjunto, las experiencias describen un proceso de reserva fluido y con buen valor.
Ik ga al jaren weg met weekendjeweg en het is altijd top geregeld. Vind het wel jammer dat het spaarsysteem WeekendSmiles niet meer bestaat.
3 December 2019
Maikel
Vlotte boeking en bevestiging.
2 December 2019
Marc Ruis
Super geregeld. .top
1 December 2019
P. Puite
Prima, allemaal erg duidelijk
1 December 2019
mevrouw Brink
Goeie duidelijke website, daar hou ik van!
L.I. van Hulst
Postief: Prima site, gewenste hotel snel gevonden. Boeken en betalen gaat vlot. Direct een email ter bevestiging. Negatief: Veel hogere prijzen dan bij het hotel zelf plus bijna 20 euro aan reserveringskosten. Zo word een standaard kamer van 170 euro via deze site uiteindelijk 205 euro (zelfde voorwaarden) Het is dat ik een kadobon had.
Marcel
Duidelijke site, al verschillende malen geboekt, altijd snelle reactie en prima verzorgd.
Johan den Hoed
best ingewikkeld om een leuk hotel te vinden op de goede plaats waar je moet zijn, en dan je weekendweg kaart in te kunnen leveren.
29 November 2019
a
Per ongeluk een verkeerde datum geboekt. Na wat mailwisselingen is de datum omgeboekt naar de juiste datum. Goede service. Top geregeld
28 November 2019
Inge Gerberink-Fidder
het duurde even alvorens ik de juiste website te pakken had
27 November 2019
Karol Habryka
Het valt niet mee om voor meerdere personen gelijk te boeken. Zou fijn zijn als weekendjeweg niet standaard van 2 personen uit gaat.
Johan Debussy
Reserveringskosten zijn �9,90 en blijkbaar als we 1 reservering voor 2 nachten doen telt dat dubbel. Het is dat we de bon cadeau hebben gekregen maar voortaan reserveren we direct bij een hotel of via andere veel aantrekkelijkere sites
De Noordeling
Zeer overzichtelijke website, goed ruim aanbod.
JL Weerink
Erg duidelijk weer gegeven. Fijne site om te lezen.
22 November 2019
Antoon Hertogs
Mooie website duidelijk en snel
22 November 2019
Herman Kanters
Snel en eenvoudig geboekt
21 November 2019
Mevrouw Adriaanse
Dit is een redelijk simpele manier om een hotelverblijf te boeken. Ik vraag me alleen af of ik nu wel of niet een eigen douche op de kamer heb.
21 November 2019
Eddy Veurtjes
Prima service en alles duidelijk aangegeven. Vlotte afhandeling. Toppie!
20 November 2019
Sjaak Pouwels
Lekker snel, duidelijk en een goede prijs. Al vaker gebruik van gemaakt.
19 November 2019
lorange
Duidelijk en makkelijk geregeld top
19 November 2019
P. Puite
Een nachtje geboekt, veel keuze , je kunt het met en zonder ontbijt doen, leuk om zo'n kaart te krijgen, kun je het zo duur maken wat je zelf wilt
18 November 2019
Ria Poortman
Reserveren is snel en eenvoudig
17 November 2019
Jan Jansen
De boeking ging snel omdat wij een klantennummer hebben. Ditmaal bij de boeking gebruik gemaakt van de weekendje weg cadeaukaart. Maar wat is het een "crime" om de pincode goed helder te krijgen. Dat is het enige minpuntje.
16 November 2019
Peter
Werkt niet optimaal, oa de kaart werkt niet lekker. Deze verdwijnt op momenten waar je daar niet op zit te wachten. (Met name mobiel)
14 November 2019
Michael Verhagen