Erg behulpzaam en klantvriendelijk bij...

Erg behulpzaam en klantvriendelijk bij een wijziging in onze boeking van ons uitstapje

Prima hotel en lekker eten.

Prima hotel en lekker eten. Mooie schone kamers en een lekker ruim bad. Ook genoeg faciliteiten. Kortom een geslaagd nachtje weg.

Superleuke aanbieding

Al eerder gebruik gemaakt van deze aanbieding. Was echt super.

goed voorgelicht

goed voorgelicht

Gericht op 2 personen

Gericht op 2 personen

Snel te boeken

Snel te boeken

Het was een mooi hotel.

Het was een mooi hotel met een goed ontbijt. Een min puntje was dat de Caesarsalade geserveerd was zonder kip en dat we niet gepaste opmerking van de kok kregen en geen excuus.

Snelle telefonische hulp

Snelle telefonische hulp! Duidelijke site

Het is teduur vergeleken met jullie concurente.

Maak het is goedkoper.jullie zijn veel duurder dan hotelspecials bookings of noem maar op.het hotel is prima.

De geboekte kamer bleek niet...

De geboekte kamer bleek niet beschikbaar. Voor een kamer die wel beschikbaar was, moest ik nog extra betalen. Maar vervolgens bleek die ook niet meer beschikbaar.

goede ontvangst en de kamer zag er goed...

goede ontvangst en de kamer zag er goed uit.

goede deal voor een nette prijs

goede deal voor een nette prijs

Er bij vermelden of ontbijt erbij zit!!

Er bij vermelden of ontbijt erbij zit!! Was nu wel ff tegenvaller En veel te veel geld voor de hotelkamer bij jullie betaald

Erg gemakkelijk om te boeken

Erg gemakkelijk om te boeken, duidelijke omschrijving

Veel keuze Goede beschrijving Makkelijk te boeken

Goede tips en uitleg over de card

Goede tips en uitleg over de card

Zorgeloos weg.

Alles goed geregeld.

Het personeel is vriendelijk

Het personeel is vriendelijk. Het diner en het ontbijt zijn goed. De kamer was netjes en schoon. Het sanitaire zou vernieuwd kunnen worden.

Goede site met echte aanbiedingen als je vergelijkt met andere aanbieders

Verzetten datum

Ik had telefonisch een vraag gesteld of ik mijn boeking kon verzetten ivm griep. Deze vraag zou worden doorgezet naar hotel want bij weekendjeweg wisten ze het niet. Zou twee werkdagen duren en als ik dan nog geen antwoord had dan moest ik nog maar een keer bellen... Na twee dagen nog niets gehoord. Zelf het hotel gebeld. Die zeiden dat ze de vraag dezelfde dag al beantwoord hadden. Kon kostenloos verzet worden. Wat verbaast me.... Ik krijg een mail van weekendjeweg.nl dat het verzetten mogelijk is en ik even 19,95 over wilt maken. Ivm transactiekosten. Bah. Toch een vieze smaak van over gehouden. Voor mij de laatste keer.

Veel volgeboekt

Moesten veel locatie langs, voordat we een plekje konden reserveren op onze gewenst Datum. Daarnaast ontdekten wij ter plaatse, dat het ontbijt niet inbegrepen was, daardoor bij moeten betalen, je bent dan nog flink wat meer kwijt.

2x 1 nacht boeken is goedkoper dan 2...

2x 1 nacht boeken is goedkoper dan 2 nachten. In eerste instantie is klantenservice nauwelijks te bereiken en vervolgens kunnen ze er niets aan doen. Bijzonder ?????

Op zich ging het goed maar ik had...

Op zich ging het goed maar ik had meerdere cadeaubonnen van weekendjes weg gekocht en ik kon er maar een verzilveren en dat vindt ik flauw en klopt niet er staat op de website dat je meerdere bonnen kunt inleveren

Het hotel was prima, maar arrangement..

Het hotel was prima, arrangement vanuit weekendjeweg behoorlijk prijzig als je het vergelijkt met andere sites. Het is dat we een bij hadden die op moest, anders nooit voor gekozen

Top dagen gehad

Top dagen gehad. Fijn hotel en erg gastvrij. We hebben gelijk voor over een paar maanden weer 3 dagen geboekt via weekendjeweg.nl Hopelijk is het weer zo goed.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ