Misleidend informatie betreft hotel...

Misleidend informatie betreft hotel klantenservice gebeld en die moeten mijn nog steeds terugbellen waardeloze service ik voel mijn echt genept ga hier ook menarche de consumenten bond

Herfstbossen.

Ondanks het minder goede weer een prima break gehad bij Koblenz.

Wij vinden het hotel geen 4 sterren waardig.

Het 5 gangendiner was teleurstellend, weinig smaak en kleine porties. Het ontbijt was zeer eenvoudig voor een 4 sterren hotel. Dit hebben we tijdens het diner en aan de hotelreceptie doorgegeven. Ligging van het hotel is perfect voor een weekendje in het prachtige Zutphen.

Weekendje weg is ********ij!

Weekendje weg is ********ij!! Ik heb 3 bonnen als tegoed. Je kan maar 1 bon per boeking gebruiken terwijl dit gewoon �geld� is waar je mee kan betalen. Daarnaast heb ik zojuist weer eens gekeken voor een overnachting in Den Haag; het hotel zelf vraagt voor een comfort kamer 120 euro. Via een �special deal� op weekendje weg is dezelfde kamer 145,- euro en dan komt er nog 19,95 euro reserveringskosten bij dat maakt deze boeking 164,95 euro totaal. Klinkt wel echt als een fantastische deal, ********ij! En dan kan ik mijn tegoedbon van 30 euro hiervoor gebruiken, leuk zou je denken, maar dan kom ik dus uit op 134,95 uit en als ik via het hotel boek, en geen aanbieding is, dan betaal ik 120,- euro! Ik zou iedereen willen vragen om nooit meer via dit soort corrupte criminele organisaties te boeken! Zonde van je geld!

Waarom zoveel steren

Waarom zoveel steren. Is omdat ik teveel voorlopige boekingen perongeluk had gedaan. Dat zei deze na een mail veranderd hebben.

We hadden per ongeluk de verkeerde...

We hadden per ongeluk de verkeerde datum doorgegeven dit kon opgelost worden ! Hotel was top

Betaalde reservering gecanceld.

Een al betaalde reservering voor een overnachting werd later gecanceld, kennelijk wegens miscommunicatie tussen hotel en weekendjeweg.

Keurig geholpen bij omzetten boeking...

Keurig geholpen bij omzetten van reeds gemaakte boeking naar andere datum, door omstandigheden.

snel antwoord op gestelde vragen

boeking was snel gedaan, op mijn vragen kreeg ik de andere dag al antwoord. heb al eerder goede ervaringen gehad met weekendjeweg.

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk en overzichtelijk. Goede terugkoppeling en snel.

Spannend maar leuk!

Was erg nieuwsgierig naar het hotel wat we zouden krijgen. Maar was helemaal top!

Tot heden is de correspondentie prima...

Tot heden is de correspondentie prima in orde.

Belachelijk hoge prijzen

Belachelijk hoge prijzen! Voor 1 hotel overnachting van � 104 betaal je �19,95 reserverings kosten! Schandalig! Het is dat we een cadeau bon hadden, maar ik ga nooit meer een boeking doen bij weekendjeweg.nl

Dure kaart.

Aanbod , ook in diversiteit, is behoorlijk. Wat een tegenvaller was zijn de boekingskosten �20,-, hier raak je behoorlijk deel van je giftkaart aan kwijt. Zou de kaart zelf hierom niet kopen als presentje. Zonder kaart kan je zelfde accommodaties voor maximaal zelfde prijs of goedkoper boeken. Afhandeling qua informatie verliep verder prima.

Waardebon gaat snel op zo

Waardebon gehad van weekendjeweg, maar wat een treurnis is dat zeg. Bovenop de al hoge prijs worden ook nog eens �19,95 aan �reserveringskosten� berekend. Het is aanzienlijk goedkoper om bij het hotel zelf te boeken. Maar ja, we moeten de bon gebruiken. Loop als je de mogelijkheid hebt met een grote boog om dit bedrijfje heen!

Adequaat gereageerd,v,w een boeking die...

Adequaat gereageerd,v,w een boeking die niet doorging en snel geregeld

Weinig getoond begrip - ondermaatse kwaliteit

Mijn situatie uitgelegd vanwege annuleren van de boeking. Dat heb ik 10 minuten na de boeking moeten doen. Medewerker toonde geen begrip en echt een mannetje van de regeltjes. Hemel en aarde bewogen om geld terug te krijgen. Helaas een voucher die 2 jaar geldig is. Heb ik niets aan, gezien de ingrijpende prive situatie. Heb totaal geen vertouwen gehad bij hem, dus zelf het hotel gebeld en uitgelegd.

Snel geregeld!

Snel geregeld!

Geen weekendjeweg.nl cadeaukaart cadeau geven

Een weekendjeweg.nl cadeaukaart als cadeau ontvangen. Via bungalows.nl een Roompot bungalow geboekt en op de factuur stond nog een restbedrag. Netjes betaald aan Roompot. Bleek dat ik eerst het volledige bedrag aan Roompot moest betalen. Daarna een mail sturen en bewijs dat ik het volledige bedrag heb betaald. Vervolgens werd het bedrag van de cadeaukaart weer teruggestort op mijn rekening. Heel omslachtig en bijzondere manier van een cadeaubon besteden. Ik zal nooit een cadeaubon van weekendjeweg.nl aan iemand geven!

Wij een mysterie hotel geboekt omdat de...

Wij een mysterie hotel geboekt omdat de 1e keer zo goed beviel. En toevallig nu weer het zelfde Hotel wel heel toevallig als ze aangegeven mysterie hotel in de omgeving Scheveningen/Den Haag. Nu kunnen ze niks betekenen. Nou durf ik dit dus nooit meer te boeken want mijn vertrouwen is weg ,ben bang dat ik dan weer het zelfde hotel krijgen. Wordt ook eigenlijk gezegd dat we gewoon pech hebben.

Je betaald met een kadobon van...

Je betaald met een kadobon van weekendjeweg.nl meer voor een hotelovernachting dan zonder. Het was een hotel langs de snelweg ipv in het centrum, 20 minuten fietsen vanaf Deventer. En dan belanden we ook nog eens bij een hotel met een asielzoekerscentrum op het terrein.

Veel te duur

19,95 reserveringskosten, dat is nergens zo! Waarom wordt daar niets over gezegd in het antwoord op deze review? Als alleenstaande is er maar heel weinig keus. Wat alles gaat per persoon. Ergens anders is het veel goedkoper. Het is te duur bij jullie, gewoon waardeloos. Ik hoop nooit meer zo�n bon te krijgen. Weekendje weg. Nooit meer.

Fijne site

Goede duidelijke omschrijving van het aanbod van de reisjes

Moest wel even telefonisch geholpen...

Moest wel even telefonisch geholpen worden ivm bij boeken ontbijt. Uiteindelijk goed gekomen!

Wij hadden gereserveerd voor een...

Wij hadden gereserveerd voor een weekend van der Valk Arnhem maar helaas kregen wij autopech en moesten wij naar huis. Heel goed opgelost door "weekendjeweg " mochten een andere datum kiezen. Super, dik tevreden!

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ