Echt slecht
Ik had een kortingscode van de rentepunten ING gebruikt bij een boeking. Die werkte niet. Gebeld ik moet dit per e-mail melden en een bewijs van de code erbij doen. Dit gedaan. Kreeg als antwoord, hoe ik de kortingscode moet gebruiken. Totaal geen antwoordt op de vraag, dus. Weer gemaild. De eerste keer had ik het antwoordt met 2 uur. De tweede keer komt er maar geen antwoordt. Een dag verder, nog niets. Maar weer een nieuwe mail. Kort erop antwoordt. Totaal is er 5x heen en weer gemaild, zonder goed antwoordt en zonder een nieuwe kortingscode te geven. een medewerksters gaf dus een uitleg over het invullen van de code. Twee medewerksters mailde dat het een weekendjeweg cadeaukaart betreft met uitleg gebruik en 2 andere medewerksters mailde dat het een kortingsbon is met uitleg gebruik. Meerdere malen terug gemaild, de code doet het niet! Bij het laatste antwoordt stond ook nog ik moet de ING hierover bellen. Een kortingsbon die ik in moet voeren bij weekendjeweg en het niet doet moet ik de ING bellen. Voor mij een raadsel. Toen maar gebeld naar weekendjeweg. En daar kreeg ik het antwoordt, er is een storing bij de ING. Inmiddels maar geboekt zonder 25 euro korting. Heel jammer dat dit zo slecht verloopt. Klantenservice heeft totaal hierover geen kennis en dan staat er onderaan de mail de naam van de medewerkster met daaronder, reisspecialist. Ha..ha..