Het bedrijf weekendje weg is oke

Het bedrijf weekendje weg is oke. Het is een slecht hotel.

Makkelijk en snel!

Goede aanbieding. Makkelijk boeken. Nu nog ervaren.

De website is prima

De website is prima , alleen het hotel was zwaar onder proportie .

Prima, beetje oudbollige kamer in gladbeck vd valk, maar voor de prijs naar verwachting!

Zeker een aanrader

We hebben hier last minute een goeie deal gekregen voor een top weekend. Zeker een aanrader

Goed ge wijziging

Goed ge wijziging

Ziekte ivm fikse longontsteking onverwachts evt. doktersverklaring te overleggen

Mijn mankeren onverwachts een fikse longontsteking. We hebben afgemeld op de dag dat we zouden aankomen. Voor Postiljon Amersfoort. Zoeel bij weekendjeweg als bij Postiljon. We kregen niet eens een reactie!! Ons RES. Nr isCXW92RD57MOofQ48 Het valt ons tegen dat we geen enkel bericht kregen. We hadden ons er op verheugd om te gaan, maar het was overmacht. Piet de Vrij Moerkapelle

Afgelopen maandag heb ik moeten...

Afgelopen maandag heb ik moeten annuleren. We zijn nu 4 dagen verder en ik heb nog steeds geen creditnota. Bij de boeking heb ik gebruik gemaakt van een voucher. Hier zou ik weer een nieuwe voor krijgen. Maar dus nog steeds niets ontvangen.

Last minute geboekt

Last minute geboekt. Supersnel geregeld. Echtpaar voor ons was 50 euro meer kwijt voor hetzelfde hotel.

Gewoon hele goede service

Gewoon hele goede service

Prima geregeld!

Prima geregeld!

Alles was perfect geregeld

Alles was perfect geregeld. Goed hotel midden in het centrum. Beter hadden we het zelf niet kunnen boeken.

Financiele pech met weekendjeweg

Met een voucher van 85 euro heb ik twee overnachtingen geboekt in een hotel in Bedum. Na deze boeking via weekendjeweg heb ik de site van het hotel bezocht. Hieruit bleek dat ik veel beter rechtstreeks bij dit hotel had kunnen boeken. Aan de voucher heb ik helemaal niets gehad; ergo, ondanks het gebruik van de bon was ik per saldo 45 euro duurder uit!

Alles was goed geregeld!

Alles was goed geregeld!

Financieel erg onduidelijk

Een cadeaubon cadeau gekregen van �150,-. Nachtje weg geboekt in dusseldorf met kosten van �184,36 met daarbij reserveringskosten van �19,95. Totaal van �204,31. Waarde van Cadeaubon is er netjes af gegaan. Blijft er nog �54,31 over om te betalen. Ik krijg vervolgens een mailtje om alles definitief te maken, hierin staat dat ik naast de �54,31 ook nog een bedrag van �78,90 moet betalen. Ik krijg na telefonisch en mail contact geen bericht voor een betalingsverzoek. Pas op de website in de chat krijg ik het betalingsverzoek. Nergens staat vermeld waar het bedrag van �78,90 vandaan komt. Ook aan de telefoon konden ze mij dit niet duidelijk vertellen. Het is dat we morgen een nachtje weggaan, anders was ik hier niet mee door gegaan. Hopen dat jullie bij volgende klanten duidelijk aangeven wat en waarom er extra geld betaald moet worden.

verkeerde voorstelling van zaken en de...

verkeerde voorstelling van zaken en de advertentie waar ik op reageerde was ook binnen no time van de site verdwenen en toen wij aankwamen bij het hotel was het geannuleerd zonder dat wij hiervan de op de hoogte waren gesteld. reactie van het weekendweg team klopt niet de boeking was wel geannuleerd en wij waren daar niet van op de hoogte gesteld, vervolgens moesten wij flink moeite doen om alsnog in te checken en waarom was de link dan die ik gebruikte om de boeking te doen zomaar in eens verdwenen .

Genoten van de faciliteiten en de goede service van het hotel. Er is een hele gezellige bar om �s avonds te borrelen.

Ik boek zo wel...

Als je met weekendje weg boekt zijn de kamers 2 x zo duur. Ik had het gekregen anders had ik het nooit gedaan Dus voor mij nooit meer en ik zal het ook nooit cadeau geven

Super hotel geweest!

Mooi rustig gelegen hotel,met fijne wellness voorzieningen. Uitgebreid ontbijtbuffet en heerlijk dineren! We hebben een heerlijk ontspannen weekend gehad! Lekker gewandeld in het natuurgebied!

Probleem werd niet opgepakt.

Ik heb diverse keren contact gehad telefonisch en per mail en uiteindelijk mijn probleem zelf opgelost. Wegens onverwachte drukte kon mijn mail niet worden opgepakt..... nadat ik al terug was kreeg ik een mail met deze mededeling.

Direct contact leverde de juiste acties op

Direct contact leverde de juiste acties op.

Geweldige ligging

Geweldige ligging hotel

OOPS!!! Inmiddels is het goed gekomen maar een betere uitleg wat betreft het handelen met de kaartjes zal wel prettig zijn

OOPS!!!! Deze pagina is niet bereikbaar, nadat ik alles ingevuld had en wou bevestigen. Ik hoop dat mijn kaartjes met tegoed nog werken.

Goed en duidelijk geregeld

Goed en duidelijk geregeld! Onze vraag snel beantwoord!!

Service was goed, spam minder

Service was goed. De spam die je daarna krijgt (1-2 mails per dag met aanbiedingen) is ronduit irritant.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ