Mystery Hotels.

Mystery Hotels. Het werkt goed op de site wanneer je de voorkeuren instelt. Een leuke manier om verrast te worden met een hotel in de regio.

Prima site

Prima site, duidelijk en gemakkelijk. Alleen de kaart van weekendje weg was lastig. De code moet open gekrast worden en dat gaat erg moeizaam. Code is lastig te lezen.

Duur en tegoedbon bij annulering

Duidelijke beschrijving van accomodatie. Makkelijke boeking. De kosten liggen wel hoger dan van concurrerende websites. Bij annulering krijg je een tegoedbon en geen geld terug

Makkelijk boeken

Het gebruik van de site en het invullen van het e.e.a ging vlot en goed. Prima!

Hallo

Hallo Ik ben een ding vergeten, en dat is de code in te toetsen van de cadeau kaart van weekendjeweg. Kan dit nog geregeld worden. M.v.Gr.Peter

Eenvoudig en gemakkelijk te boeken

Eenvoudig en gemakkelijk te boeken

Beter rechtstreeks bij hotel boeken

In vergelijking met de hotelsite is weekendjeweg gemiddeld �20 duurder. Ook voor de ontbijten werd door weekendje weg �5 meer gerekend dan het hotel. Geen goede deal! Inleveren van VVV bonnen gaat ook erg omslachtig. Het is dat ik kortingsbonnen had, maar in het vervolg boek ik zeker rechtstreeks bij het Hotel!

Duur!

Site geeft automatisch datums aan, per ongeluk verkeerd geboekt. Gelukkig geregeld alleen wel extra kosten ondanks kortingscode betaal ik nu 40 euro meer dan als ik rechtstreeks bij het hotel had geboekt, laatste keer weekendjeweg.nl dus!

Prima site

Prima site, reserveren heel simpel.

Prettig en prima geregeld

Prettig en prima geregeld

Duidelijk en makkelijk

Duidelijk en overzichtelijk en je ziet precies wat het hotel te bieden heeft. Ook makkelijk te boeken!

Telefonisch klant onvriendelijk! Verder prima..

Jongedame van de klantenservice vond ik heel klant onvriendelijk, ze had er duidelijk geen zin in. Verder vind ik het aanbod / sommige accomodaties wat gedateerd. Gebruik website is goed! Per mail goed op de hoogte gehouden over de status. Fijn dat je kunt filteren op huisdieren welkom of niet. Zin in ons nachtje weg!

Waarom boekingskosten bij verplichte winkelnering via cadeaucard

Ik vind het wel heel vreemd dat als ik van familie een weekendjeweg-cadeaukaart heb gekregen om er even uit te breken, en ik vervolgens dus verplicht via de site www.weekendjeweg een hotel moet boeken dit in de praktijk wel erg kostbaar wordt. Ik ga 2 dagen, van de cadeaucard gaat per geboekte hoteldag een fiks bedrag: 2x 9,90 euro naar boekingskosten. Sowieso blijkt het veel goedkoper om buiten het beperkte aanbod van de hier aangesloten en via deze site iets duurder geprijsde hotels een keus te maken. Ik zou iedereen dringend adviseren om GEEN weekendjeweg cadeaukaart als welgemeend kado te geven. Mijn advies aan de organisatie is om die boekingskosten bij gebruik van deze cadeaukaart te laten vervallen. Dat brengt de kosten ietsje beter in evenwicht.

Prettige website

Prettige website. Een van de betere.

Altijd Super !

Altijd Super !

Jammer

Jammer, na de reservering blijkt voordeeluitjes 20% goedkoper. De volgende keer beter kijken dus.

Vanwege de lockdown konden we geen...

Vanwege de lockdown konden we geen gebruik maken van het arrangement dat we geboekt hadden. Weekendjeweg was telefonisch niet bereikbaar en via e-mail kregen we geen antwoord op onze vragen mbt onze boeking.

Ervaring met weekendjeweg.nl

Beste mensen van weekendjeweg. Wij hebben gereserveerd via jullie website omdat wij een bon hadden gekregen ivm een jubileum. Hetgeen wat osn opviel is dat de prijzen nog al eens veranderen naar mate je langer zoekt. In eerste instantie had ik gezocht en gereserveerd voor een weekend maar doordat de site vastliep moest ik opnieuw gaan reserveren, echter na 2 dagen bleek de prijs hoger te zijn geworden. Daarnaast viel mij op dat dezelfde boeking, maar dan direct via het hotel, goedkoper bleek dan via jullie website. Nu maakte dit alles niet veel uit omdat wij toch vanuit een waardebon werkten maar uiteindelijk denk ik niet dat ik iemand anders een bon tegoed ga doen gezien bovenstaande ervaringen.

Slecht aanbod...

Had een huisje gezien op Landal maar die was niet te boeken met weekendje weg

In eerste instantie vond ik het jammer...

In eerste instantie vond ik het jammer dat telefonisch contact door drukte nu niet mogelijk was, omdat ik een verzoek had. Dat is echter snel en goed afgehandeld per e-mail!

alles duidelijk

alles duidelijk

Duidelijk en overzichtelijk!

Duidelijk en overzichtelijk!

Door eerdere ervaring jaren geleden, top!

Door eerdere ervaring jaren geleden, die ontzettend goed was, hebben wij wederom voor weekendje weg gekozen. Helaas werden we hier door Google niet direct naar toe gestuurd maar wist ik het dus nog van eerdere ervaring. Fijne afhandeling, duidelijke omschrijving en waar voor je geld!

Fijne manier van filteren van de zoekopdracht. Snelle service en erg fijn dat mijn cadeaupas toch handmatig is doorgevoerd door klantenservice, toen de site bij mijn boeking de code niet pakte. Dank!

Duidelijke website en goede filters.

Duidelijke website en goede filters. 1 hotel stond helaas bij beschikbare opties maar kon uiteindelijk toch niet geboekt worden.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ