Snel en goed

Goed en behulpzaam

Het ging mis op de website

Het ging mis op de website. We konden iets boeken wat helemaal niet meer vrij was. Toen heeft weekendjeweg de optie gegeven 3 a 4 dagen van te voren voor we weg gingen. Om een upgrade aan te vragen of geld terug. Echter moesten wij daar nog extra voor betalen ook. Belachelijk, jullie maken de fout en wij moeten het afrekenen.

Niet zo goedkoop als verwacht

24 uur na boeken kwam er onverwachts een mail binnen dat er per persoon 265 euro bijbetaald moest worden omdat de vluchtprijzen gestegen waren. Houd dus rekening met eventuele extra kosten NA boeken. Dit staat in hun �contract�, maar aangezien dit bij andere reisbureaus ook zo is en ik hier nog nooit daadwerkelijk een prijsstijging heb meegemaakt (laat staan een stijging van 265 euro pp voor een trip van 3 nachten) ging ik hier niet vanuit. Ik heb de trip geannuleerd en ga hier zelf nooit meer boeken. De klantenservice was wel prettig, reageerde op werkdagen binnen 24 uur via whatsapp, konden echter niets voor mij betekenen.

Maastricht place to be

Goeie service

Prima geregeld

Prima geregeld

Het was prima!

Het was, bij het afrekenen, prima geregeld!

Uitstekend geregeld

Fijne dagen gehad in hotel van Gogh in Amsterdam, prima geregeld door weekendje weg.

Lees even dit.....

De boeking was inclusief toeristenbelasting. Bij uitchecken bleek dat we nog 7,14 Euro toeristenbelasting moesten betalen. Niet goed geregeld dus. Kamer kost normaal 94,- Euro. Wij hebben 159,- Euro in rekening gekregen. Plus toeristenbelasting.

Ik had een definitieve reservering

Ik had een definitieve reservering, kreeg een dag er na een mail dat het hotel volgeboekt is en Weekendjeweg.nl naar een alternatief op zoek gaat. Nog steeds heb ik geen alternatief aangeboden gekregen en kreeg gisteren een mailtje waarin staat dat ik over een week op reis ga naar Monschau, terwijl ik een week eerder te horen kreeg dat de reis volgeboekt is, VERWARRING EN GAOS ALOM!

De eerste keer en direct goed geregeld.

De eerste keer en direct goed geregeld.

Goed hotel

Goed hotel, met goede keuken in een rustige omgeving. Voldoende parkeer ruimte aanwezig.

Ik heb telefonisch contact gehad,alles...

Ik heb telefonisch contact gehad,alles was gelijk duidelijk,goed geholpen

Was een perfect hotel

Was een perfect hotel

Prima site.

Prima site. Zo een weekendje weg geregeld.

Leuke stedentrips en hotel aanbiedingen...

Leuke stedentrips en hotel aanbiedingen die goed geregeld zijn voor een schappelijke prijs.

Alles was goed geregeld

Alles was goed geregeld

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel, top

Altijd correct

Altijd correct

Koop nooit een cadeaubon van weekendje weg!!

Wat een oplichting is dit zeg! Koop nooit een cadeaukaart van hun!! Wij als vaste klanten gaan vaak na centerparcs toe. Dus kregen als cadeau kaart van weekendje weg omdat centerparcs erop stond. Wat mensen dachten kunnen we daar inleveren! Maar helaas kon niet moest via andere weg waarvoor je �500 euro meer voor huisje betaald dan op centerparcs!! Dus al zou je bon inleveren zouden we meer betalen via jullie dan via centerparcs. Nou dat lijkt me niet bedoeling het moet toch een feestje zijn als je zoiets inlevert en dan met korting weg kunt maar helaas!! Dus mensen wees gewaarschuwd koop nooit zo kaart!!

Ik had een cadeaucard gehad voor een...

Ik had een cadeaucard gehad voor een annulering en dat was goed geregeld en afgehandeld!

bij aankomst bleek er geen kamer...

bij aankomst bleek er geen kamer gereserveerd en moesten we uitwijken naar een ander hotel omdat het geboekte hotel vol zat. Het fletscher hotel heeft ons uit de brand geholpen en gezorgd dat we toch nog een goed veblijf hadden. Jammer dat we geen sorry hebben gehoord van weekendje weg.

Whats app gaat razend snel

Goede klantenservice

Schone kamer

Schone kamer. Goede koffie. Vriendellijk personeel.

Het boeken ging goed en het appartement...

Het boeken ging goed en het appartement was zoals omschreven. Wel nadat wij geboekt hadden goedkopere aan iedingen gezien voor exact dezelfde locatie en dagen.

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ