Kan beter

Relatief hoge reserveringskosten, groot maar geen enorm aanbod en geen werkende/duidelijk map om de ideale locatie te zoeken zoals bij bijvoorbeeld booking

de betaling liep een beetje moeizaam

de betaling liep een beetje moeizaam. uiteindelijk kwam het allemaal goed.

Nooit problemen

Nooit problemen, altijd goed geholpen! Elk jaar gaan mijn dochter en ik 2 dagen weg! Mvg, Petra Nelissen-Biesmans.

Ruim arsortiment.

Ruim arsortiment.

ik vond het ingewikkeld

ik vond het ingewikkeld, maar een medewerkster heeft ons uitstekend geholpen.

Top.

Top, ben vanaf het begin prima geholpen door weekendjeweg. Ook met het niet leesbaar zijn van de code, kreeg ik onmiddellijk een nieuwe. De reservering liep op rolletjes.

Duidelijk omschreven en snel geregeld.

Duidelijk omschreven en snel geregeld. Geen gedoe.

Niet werkende code goed opgelost

Niet werkende code goed opgelost

Ervaring niet prettig ...

Twee boekingen gedaan geen prettige dame bij afhandeling bij contact weekendje weg

Prijs veel duurder dan via Hotel website

Prijs was veel duurder dan gewoon op de website, zouden een �online sleutel� moeten krijgen maar deze niet ontvangen

Ik mag geen gluten

Ik mag geen gluten. Hebben het na gevraagd bij het hotel. Ben ik erg blij mee. Bedankt.

Kosten via Weekendje weg zijn stuk...

Kosten via Weekendje weg zijn stuk hoger dan wanneer ik rechtstreeks zou boeken bij het hotel. Namelijk 38,50 voor 1 nacht.

Weinig moeite de boeking te maken

Weinig moeite de boeking te maken. Scherpe prijs en korting met ING punten.

Perfecte hulp .

Tijdens betaling ging er iets mis even een belletje plegen en alles werd binnen no time opgelost.

netjes en correct en vriendelijk te...

netjes en correct en vriendelijk te woord gestaan en naar alle tevredenheid opgelost !!!

Het hotel is prima en fijne ligging.

Het hotel is prima. Goede hotelkamer, netjes met een goed bed en nette badkamer met douche. De receptionistes zouden wat vriendelijker kunnen zijn maar in het restaurant was de bediening, snel en heel vriendelijk. Wij hebben ervan genoten. We hebben geen last ervaren vd verbouwing.

We hadden de boeking gestart via pluim

We hadden de boeking gestart via pluim. De bedoeling was om die pluim te gebruiken. Na de boeking blijkt dat je eerst de pluim om moet zetten naar een weekeindjeweg voucher. Het zou fijn zijn indien dit niet apart geregeld moet worden.

Raar dat hotelprijzen hier ongeveer �20...

Raar dat hotelprijzen hier ongeveer �20 hoger zijn,en daarboven nog �19,95 boekingskosten. Bedankt voor uw reactie, maar dit heeft niks met uw "uitgebreide" aanbod te maken. Is helemaal niet uitgebreid en echt ALLE hotels zijn duurder via uw site,+ nog eens de boekingskosten dus goed verdienmodel. Zie ook andere review

Supergoed verzorgd door Weekendjeweg

Supergoed verzorgd door Weekendjeweg. Fantastisch hotel, zoals beschreven en mooie, leuke en gezellige stad om een aantal te vertoeven. Reisbescheiden en begeleidingsuitleg over hoe te reizen en in te checken etc waren duidelijk en accuraat. Wij hadden een zeer goede en prettige ervaring met Weekendjeweg en daarom voor ons zeker een aanrader!

Prijs/kwaliteit top en snel geregeld

Prijs/kwaliteit top en snel geregeld

De reis was snel geboekt

De reis was snel geboekt

Niet zo leuk als het lijkt

Valt niet mee om een hotel te vinden met redelijk goede reviews wat dan ook nog beschikbaar is. Totaalprijzen zijn hoger dan de eerste aanblik op de aanbiedingen doet vermoeden. Uiteindelijk 1 overnachting geboekt, waarna ik erachter kwam dat het ook nog eens exclusief ontbijt was. Dus ook dat nog los bijgeboekt. Lijkt leuk om cadeau te krijgen, zo'n weekendjewegbon, maar je moet zelf nog aardig bijbetalen. Ik zou dit niet kopen om aan iemand cadeau te geven.

Uitmuntende service!!

De service vinden wij echt waanzinnig goed. Wij kunnen alleen maar zeggen, super. Een dikke tien met een griffel.

Een goed aanbod van leuke hotels ..

Een goed aanbod van leuke hotels ..

slechter bereikbaar

Lastig te plannen beschikbaarheid is minder hotel bieden vaak lagere prijs aan als ik zelf boek

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ