Filter

Ik had nog wat vouches van...

Ik had nog wat vouches van weekendjeweg, ik kon deze heel gemakkelijk indienen op de site, niks ingewikkelds. Daar wil nog al eens verschil,inzitten het 1of ander bedrijf.

Goed hotel vriendelijk personeel

Goed hotel vriendelijk personeel. Kamer was wat verouderd maar schoon goede bedden en een nieuwe badkamer. Goed ontbijt!

Wij wilden via de spoordeelwinkel en...

Wij wilden via de spoordeelwinkel en weekendje weg een weekend Maastricht boeken in het Desing hotel, wat in het centrum ligt. Bij het aanklikken van dit hotel was er een datum beschikbaar die ons beviel. Wij hebben meteen geboekt. Het bleek bij de bevestigings e-mail dat er het NH hotel was geboekt.Een hotel wat veel verder uit het centrum ligt. Bij bellen werd ons verteld dat wij al de derde waren die erover belden. Er werd ons door de medewerker van weekendje weg laconiek verteld dat het Design hotel de landingspagina is en dat dit tot juni niet te boeken is. We schrijven 28 januari! Waarom staat het er dan op? Misleiding misschien? Een lokkertje? We konden het annuleren en zouden dan 17,50 terug kunnen krijgen. ( vijf minuten na boeking). Wij hanteren strikte regels omtrent boeken en annuleren vertelde hij. Dat kan ik me voorstellen anders zou je geen cent verdienen. Kortom weekendje weg is een bedrijf van de kleine lettertjes. Wees gewaarschuwd.

Top weekend in Nunspeet gehad

Top weekend in Nunspeet gehad. Alles klopte

weekendje weg geplanned

weekendje weg geplanned en kon het gewenste hotel makkelijk vinden en de voucher met korting makkelijk toevoegen.

lekkah ??

Geen negatieve dingen tot nu toe !

Goede prijs voor een goed hotel

Goede prijs voor een goed hotel

Op een kadobon van 75 euro ook nog eens...

Op een kadobon van 75 euro ook nog eens 17.50 �behandel kosten� rekenen Vindt ik diefstal en is niet vooraf gecommuniceerd Ik vindt dat deze kosten op de verhuurders moeten worden verhaald

Sigaar uit eigen doos.

Jullie zijn duurder dan de rechtstreekse boeking of via andere sites. Bijna � 20,= reserveringskosten als extra te betalen is zwaar overdreven en niet acceptabel.

Top service!

Wij wilde ons weekendje Breda om boeken naar een week later en werden daarbij zeer goed en snel geholpen door de vriendelijke mensen die daar werken dankjewel daarvoor

Mooie service

Mooie service

Prima gegaan

Prima gegaan, alleen jammer dat geen meerdere korting codes van Weekendje weg kunt invoeren.

je kunt niet ziek worden

Valt mij op als je een hotel boekt vaak er geen ontbijt bij zit ,Dan komt er zo weer � 16.50 pp bij voor ontbijt. We kregen een welkoms bedrag van �15 wat je kunt inleveren bij je eerste bestelling ,maar als je boekt en een weekendje weg bon hebt ,lukt het niet om ook nog de welkomsbon van � 15 in te leveren. Ik werd ziek dus een dag van tevoren afgemeld ,er was niks meer mogelijk dus zijn we een kleine �400 lichter. We hadden bij van der valk geboekt ,uit ons ervaring kun je bij van der valk dag van te voren afzeggen ,maar weekendje weg had andere voorwaarden met hun denk ik. Je kunt beter een van der valk bon cadeau krijgen. Wij zijn erg teleurgesteld dat er niks meer mogelijk was. Deze bon zal ik zelf niet cadeau geven.

Fijn hotel

Mooie ruime kamer en goed ontbijtbuffet. Dichtbij Amersfoort.

Voor een leuke prijs er lekker even tussenuit

Voor een leuke prijs 4 dagen weg geboekt met gunstige vliegtijden. Duidelijke procedure en informatie mbt de reis en snelle afhandeling na betaling. Jammer was wel dat de reis een dag later iets goedkoper was. Na contact geleerd dat zij hier geen invloed op hebben, maar dat de prijzen van de vluchten per dag verschillen.

De vragen die ik had zijn goed...

De vragen die ik had zijn goed beantwoord.

niks mis mee.

niks mis mee.

Had verkeerde boeking gedaan

Had verkeerde boeking gedaan , een uiterst klantvriendelijke vrouw ( Manon) zorgde er in razendsnel tempo voor , dat de boeking nog omgewisseld kon worden Heel prettig en vriendelijk geholpen

altijd leuke aanbiedingen en niet duur...

altijd leuke aanbiedingen en niet duur al is het maar een paar dagen

Prijs vaak hoger dan nodig

Vaak is de prijs vele malen hoger dan de prijs bij booking of direct bij het hotel zelf. Daarnaast zie je hotels in het overzicht staan voor bepaalde prijzen die misleidend zijn. Zo zie je de prijs per persoon per dag* (dus niet per nacht!). Nu hebben we dus in een veronderstelling voor 2 nachten betaald, maar dat is er dus eigenlijk maar 1. Niet aan te raden als ik eerlijk ben.

Cadeaukaart

Als je een stad in gedachten hebt om te bezoeken en je wilt graag de cadeaukaart inleveren, vond ik de keus tegenvallen en werd de cadeaukaart een belemmering.

Na annulering wegens een sterfgeval...

Na annulering wegens een sterfgeval kregen wij zonder problemen een voucher met een geldigheid van twee jaar. Eindelijk weer eens een kundig en 'echte' medewerker bij de klantenservice. Het boeken van een reisje gaat ook heel soepel. Wel een beetje veel nieuwsbrieven/e-mail.

Matig verblijf.

Het was er niet goed schoon (achterstallig onderhoud?) De bedlampjes zaten zo laag dat we maar andersom zijn gaan liggen. Een bedlamje zat zelfs geen schakelaar aan. In de kasten en de douche zat schimmel. Twee koelkasten??? Waarschijnlijk was er een stuk.

LET OP BIJ RESERVERING !!!!.

Ik had een fout gemaakt met de datum bij reservering van het hotel. Binnen het uur dit gecorrigeerd. Krijg ik alsnog een rekening van 19,50 euro extra.

Snel antwoord en oplossing!

Ik had een fout gemaakt met een cadeaucard. Lang verhaal kort; de medewerkers hebben alle moeite gedaan om de boeking alsnog in orde te maken ! Top!

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ