Filter

Het hotel was top,mooie...

Het hotel was top,mooie ligging,ontbijt,kamer,bedden goede kwaliteit

Altijd prima!

Prima info. op de website over hotel (met faciliteiten) en bezienswaardigheden/activiteiten in de omgeving. Het boeken (en betalen) gaat eenvoudig. Snelle boekingsbevestiging. Al vaker boekingen gedaan bij Weekendjeweg en altijd tevreden! Aan te bevelen dus.

Goed warm eten

Goed eten, goed ontbijt

koop geen cadeaubonnen

Leuk, een weekendje weg, kom maar door met die cadeaubonnen. Totdat je wil gaan boeken, dan merk je dat er minimaal 40 euro toeslag wordt gerekend door weekendjeweg.nl. Vergelijk een willekeurig hotel met de prijzen op weekendjeweg.nl en je zal zien dat je altijd (veel) meer betaald....Zonde van die cadeaubonnen. Update na reactie weekendjeweg.nl: Er is geen 1 hotel die niet 40 euro of meer duurder is. ????

Smoesjes

Jullie antwoord --> naar aanleiding hiervan nog maar 1 ster ... De prijs die u heeft gezien was een vanafprijs voor 1 nacht exclusief ontbijt. U heeft uiteindelijk gekozen voor een arrangement van 2 nachten inclusief ontbijt. Hierdoor stijgen de kosten. Er werd geen enkele kamer aangeboden vanuit jullie aanbieding. Laan mij raden ... was zeker niet meer beschikbaar ... Jullie gebruiken lokkertjes! Dus kom niet met zogenaamde vanaf prijzen. Want die prijs krijg je nooit. En een kamer van 30 euro waar het ontbijt dan 70 euro extra kost ... geloof je het zelf. Jullie kunnen met jullie antwoord natuurlijk zeggen dat ik achterlijk ben, nou mogen jullie geloven hoor. Maar van mij krijgen jullie dus nu nog maar 1 ster.

Prima site

Duidelijke en goed werkende site

Prima en snel afgehandeld.

Prima en snel afgehandeld.

Boeking verliep prima.

Boeking verliep prima. Na het lezen van niet zo goede reviews geprobeerd om de boeking telefonisch te annuleren. Heel onvriendelijke medewerkster die alleen maar herhaalde dat annuleren niet mogelijk was

Na een fout van mij

Na een fout mijnerzijds heeft weekendjeweg.nl dit hersteld, zodat ik toch gebruik kon maken van onze mooie kadokaart. Hartelijk dank!??

Nooit een bon kopen van weekendweg.nl

Dat wij met spoed terug moesten en de overnachting niet vergoed krijgen. Niet eens gedeeltelijk. Werd niet echt gekeken hoe ze ons tegemoet moesten komen. Zeer slecht.

Prijs hoger dan andere websites

Prijs in veel hoger dan op andere websites, was zeker niet voordelig. Kamer was oud bollig met schimmel in de douchecabine

Duidelijk

Duidelijke informatie

Helaas is mijn ervaring negatief.

Helaas is mijn ervaring negatief. Ik heb de cadeaubon ontvangen van mijn werkgeefster als blijk van waardering. Als je bekijkt wat ik kwijt ben aan een boeking voor logies + ontbijt met aftrek van mijn cadeaukaart ben ik nog stukken duurder uit dan boeken voor logies+ontbijt+diner en zonder cadeaukaart. Ik durf het haar niet te vertellen. Zonde van de cadeaukaart!!!

Cadeaubon van �50 gekregen

Cadeaubon van �50 gekregen, boekingskosten zijn @19,95! Blijft er dus maar �30 te besteden over.

Slechte ervaring we hadden aan gegeven...

Slechte ervaring we hadden aan gegeven met onze hond, kreeg ik een bericht dat die kamer vol zat. Maar ik kon wel een andere datum, dat wilde wij wel. Maar nu moeten we 40 euro toeslag betalen omdat we een andere datum hadden geboekt. Nooit meer met weekendje weg

Goed Hotel en vriendelijk

Keurig netjes en schoon En vriendelijk personeel

wij hadden een mistery hotel geboekt...

wij hadden een mistery hotel geboekt maar op de dag van vertrek wisten we nog steeds niet welk hotel we naar toe moesten.Na een telefoontje kregen we pas een mail met de gegevens.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding, mooie aanbiedingen, vriendelijke en goed bereikbare klantenservice, lange inlevertijd na ontvangen cadeaubon door annuleren. Enige minpuntje is de kosten voor annuleren (�20,00 en boeken (�20,00). Doordat ik ivm een operatie mijn reservering moest annuleren heeft dit in totaal �40,00 gekost!

Goed overzichtelijk en betrouwbare...

Goed overzichtelijk en betrouwbare info. Het zou fijn zijn als er een link is met bijv een goed betrouwbaar voorstel voor een vliegticket

Heel slecht hotel snap niet dat jullie...

Heel slecht hotel snap niet dat jullie dit toe laten in jullie assortiment

Ik boek niet meer via weekendje weg,we...

Ik boek niet meer via weekendje weg,we hebben een bon gehad van �50,- euro als je een boeking doet betaal je al �20,- euro reserveringskosten en dan hou je nog wat over,maar als je een van der Valk boekt in ons geval in een Valk account ben je goedkoper uit,dus voor ons geen bon meer van weekendje weg

de locatie was perfect/kamer low budget

de locatie was perfect, maar de kamer is ipv budgetkamer voor ons een low budgetkamer. erg klein en geen uitzicht.

ik heb geen problemen ondervonden bij...

ik heb geen problemen ondervonden bij het boeken via weekendjeweg. bij aankomst in het hotel verliep alles vlekkeloos en was perfect geregeld. Ik ga hier zeker nog een keer boeken.

Mooie omgeving

Hotel is prima bedden en ontbijt zijn goed. Ontvangst bij receptie was zeker niet vakkundig.

Ik vind de site niet duidelijk

Ik vind de site niet duidelijk, je zou in 1 oogopslag moeten kunnen zien wat er op een bepaalde datum vrij is en wat de prijs is. In een lijst en op een kaart

210 Prins Willem-Alexanderlaan

Apeldoorn 7311 SZ