Filter

Ik ben telefonisch heel netjes geholpen...

Ik ben telefonisch heel netjes geholpen met een boeking

Kamer was klein

Kamer was klein, er was geen ventilator en het hotel was niet goed schoon. Sommige personeelsleden waren ook niet vriendelijk, enkele zelfs bijzonder onaardig. We hebben dit ter plaatse laten weten.

Boekingen via weekendjeweg.nl worden...

Boekingen via weekendjeweg.nl worden hogere prijzen berekend

Goed hotel

Goed hotel, fijne kamer en service

Alles was goed geregeld en vriendelijke...

Alles was goed geregeld en vriendelijke mensen

Eenvoudig

Snel en makkelijk.

Hotel had geen betaling van weekend weg...

Hotel had geen betaling van weekend weg ontvangen daardoor moest eerst betaald worden .Moest zelf bankafschrift laten zien om receptionist te overtuigen ,3 dagen later is bedrag terug gestort.Ik geef niemand meer een weekendje weg tegoedbon meer kado

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website. Gemakkelijk om te reserveren en snelle afhandeling van de reservatie. Het hotel kunnen wij nog niet beoordelen omdat we er pas in september heengaan.

Ik moet wel nog gaan

Ik moet wel nog gaan

Fijn hotel en vriendelijk personeel

Fijn hotel en vriendelijk personeel. Ontbijt was ook goed

Erg goed geregeld

Goede prijs ontbijt was meer dan voldoende De dames zijn zeer vriendelijk schoonmaak was in orde je mis Airco op de kamers het hotel heeft en mooier ligging .Begin v.d.wk zijn er veel restaurant dicht Zijn en paar open vaak al geboekt.omgeving is prachtig mooie ligingging .

De bonte wever

Alles was duidelijk

Omdat er leuke uitjes bij stonden...

Omdat er leuke uitjes bij stonden... En makkelijk te besteden ... Maar wij moeten er nog wel naar toe...15 Augustus naar de Bonte Wever in Assen ...Fam. Derks.

Goedt

Het was wel zo,dat we aankwamen en vertelde dat we nog moesten betalen,terwijl dat meteen moest toen we boekte! Dat was minder

prima hotel voor een prima prijs via...

prima hotel voor een prima prijs via weekendje weg

Alles was perfect geregeld.

Alles was perfect geregeld. Reserveren ging gemakkelijk en snel. Leuk hotel gevonden, en gelijk de kosten per ideal voldaan.

Altijd weer die administratie kosten

Het blijft vervelend dat er altijd bijkomende kosten zijn (administratie kosten) wat dat ook wezen moge. Zet toch gewoon de prijs die de consument moet betalen, dat is duidelijk en eerlijk.

Boeken was makkelijk en duidelijk

Boeken was makkelijk en duidelijk, meteen een feedback van hoe en wat. Hele duidelijke betalings overzicht, en verdere informatie boot overtocht en parkeren

Mooi arrangement

Mooi arrangement. ik wilde giftcard gebruiken en had 2x geboekt. Met 1 telefoontje de andere boeking kunnen annuleren. Snelle service!

Snel en makkelijk!

Snel en makkelijk!

Mooie betaalbare locatie

Mooie betaalbare locatie Voor herhaling vatbaar

Leuk hotel

Leuk hotel, kamer niet echt groot maar schoon en netjes. Matras van de bedden iets te zacht. Geen airco wel een ventilator aanwezig. Ontbijt was prima. Vriendelijk ontvangst door receptie, leuk winkeltje erbij met sieraden.

Goede ligging

Wc spoelt niet goed door als er teveel wc papier in ligt, kussens zijn net te klein, afwerking kamer kan beter, MAAR het belangrijkste was dat het schoon was, ligging is perfect, personeel vriendelijk en behulpzaam. Voor 2 dagen is dit prima. Voor luxe comfort zou ik dit hotel niet aanraden, maar als t je niet uitmaakt, dan is dit hotel geen probleem. Vandaar een extra sterretje.

Terug in de tijd

Ik geef het bericht maar �Terug in de tijd� De eigenaren zijn heel vriendelijk maar voor de rest is het vergane glorie. Het hotel mag zeker wel een opknapbeurt hebben. Het grootste pluspunt is dat het op 1 minuut lopen is van de Markt waar je heel veel leuke restaurantjes hebt en waar je �s morgens een ontbijtje kan scoren en �s avonds lekker kunt genieten van de Belgische Runderstoof.

Prima website met uitgebreide filter

Prima website met uitgebreide filter