Vriendelijk, vlot en mooi assortiment

Mooie, overzichtelijke website. Met mooie en duurzame producten.

Vlotte verzending, goed ingepakt en leuk kaartje erbij. Bedankt.

Fijne winkel

Goede ervaring met deze winkel. Overzichtelijke website, bij vragen wordt er goed meegedacht. Goed en snel verzonden. Een aanrader, ik zou hier weer bestellen.

Vriendelijke mensen met een webshop met super leuke producten!

De mensen van bij&mus helpen graag en zijn zo vriendelijk! De producten zijn van goede kwaliteit,leuk voor thuis of als kado. De website is flink verbeterd afgelopen jaar,dat is prettig.

Kwalitatief goede spullen

Fijne website (bv indeling van boeken op thema) en hoge kwaliteit spullen. Mijn bestelling was snel verzonden en goed ingepakt zodat het netjes blijft.

Alles perfect

Producten snel ontvangen en met een handgeschreven kaartje erbij :) Zeer tevreden

Top! Geweldige service

Gelijk de volgende dag in huis, klaar om weg te geven. Liefdevol ingepakt.

Prachtige producten

Snelle verzending en alles was prima in orde. Gezellige winkel met bewuste producten. Onze dochter was erg blij met de stoffen pop van Rubens Barn.

Mooie website, mooie spullen !!

Overzichtelijke website, leuk verantwoord speelgoed, groot aanbod, goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering.

Hele fijne ervaring

Nu twee keer besteld bij Bij en Mus. Verzending is supersnel en fijn dat verzendingen gebundeld kunnen worden met bestellingen van Nappy’s! Ook advies vooraf is fijn. En al het speelgoed dat Bij en Mus verkoopt, wauw! En dan vooral ook de boeken. Het liefste koop ik ze allemaal haha. Hele goede ervaringen dus en het zullen zéker niet de laatste zijn!

Prachtige webshop!

Bij en Mus is mijn nieuwe plek om de leukste cadeautjes te halen! Supermooi speelgoed, overzichtelijke website en goede service.

Zegelhorstweg 4

7942 RX Meppel

Over Bij en Mus

Het mooiste speelgoed, de leukste kleding voor baby's en kinderen en cadeaus voor jong en oud vind je op Bij en Mus. Bij ons vind je kwalitatief hoogwaardige merken die duurzaamheid belangrijk vinden en die uitblinken in kwaliteit. We verkopen verschillende topmerken waaronder Maileg, Bon Ton Toys, Stapelstein, Hey Clay, Miss Nella, Pepin, Little Green Radicals en Hvid. Je kunt bij ons altijd terecht in de online shop, maar we hebben ook een winkel in het buitengebied tussen Meppel, Ruinerwold en Havelte waar je 4 dagen in de week terecht kunt om al onze mooie artikelen te komen bekijken en te kopen. Onze servicepunten -Voor al onze producten geldt dat ze uit voorraad leverbaar zijn. -Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, morgen in huis of bij een DPD ophaalpunt. -Vanaf 75,- gratis verzending. -Gratis retourneren binnen 30 dagen.