Laden reviews...
20 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Kort om: snel genoeg voor grote groepen, maar ook vooral ideaal als er maar 1 of 2 mensen op kantoor zijn en je wel altijd verse koffie wilt. Machines zijn mooi en gaan goed op in de inrichting en zijn makkelijk in gebruik.
11 June 2026
Joost
Wassenaar
East Wing Development B.V.
Altijd fijne communicatie, snelle levering, cursussen op locatie en in de workshop ruimte van Buscaglione zelf.
26 May 2026
Roel
de koffiesalon
Een van de beste smaakvolle koffies!!
Bart
Café de Tuin
Super professioneel
Paul
Cafe heuvel
Wij werken op vijf van onze Vineyard Food + Drinks-locaties met Buscaglione en zijn erg tevreden over de hoge kwaliteit van de koffie en de constante smaakbeleving. Daarnaast is de service uitstekend, verloopt bestellen eenvoudig en snel en waarderen wij de tussentijdse kwaliteitsrapporten op locatie enorm.
benjamin
Utrecht
Vineyard Food + Drinks
Beste koffie, beste service, constante kwaliteit.
pepijn
Cafe Hoppe
Ben zeer tevreden over de levering en de kwaliteit van de goede smaakvolle koffiebonen.
N.v.t.
anneliek
Boxtel
Geinspireerd door de smaken van de Koffiesalon in Amsterdam, maal ik sinds lange tijd elke dag de BAR bonen van Buscaglione. En serveer ik een cappuccino om blij (wakker) van te worden.
Mark Severs
Waalre
Mark Severs | The Hospitality Studio
Gemakkelijk besteld en snel bezorgd!
Daniel
Amsterdam
Buscaglione is very simple and pleasant process to order coffee from with attentive service and high-quality products.
Lara Kuipers Kuipers
BREUKELEN UT
The Branding Office Furniture
de beste koffie, juiste service, advies en vakman(vrouw)schap. voor de hardware of het product zelf. al 14 jaar een goede samenwerking als horeca en leverancier.
10 May 2026
Jeroen
bergen aan zee
soulbeach bv
Ik bestel al jaren koffie online bij Buscaglione. De leveringen zijn altijd probleemloos, zeer snel en ik weet zeker dat ik de lekkerste koffie drink.
9 May 2026
Paula
Klijndijk
Wij vinden de koffie goed smaken en zijn zeer tevreden over het bestellen en het snel leveren.
N.v.t.
Antwan
IJsselstein
De Buscaglione Robusta Espresso van ’t Nonnetje vormt samen met een warme Pastel de nata en fluweelzachte Hemelse modder een perfecte afsluiter van een mooi menu. Een geweldige after diner espresso!
robert jan
Harderwijk
Restaurant ’t Nonnetje
Werken met Busca is net als familie.
Dimitri
Zero zero
De communicatie, service en kwaliteit zijn altijd top.
Mathijs
Bloemendaal
Strandrestaurant Republiek Bloemendaal
Al jaren werken wij met Buscaglione en dat bevalt top. Altijd snelle service, fijn contact en niets is teveel gevraagd. Onze gasten komen speciaal terug voor de verfijnde smaak van de koffie en dankzij de trainingen verzorgt door Buscaglione kunnen wij altijd een perfecte kop koffie serveren. Ook het contact met Victor verloopt altijd prettig en snel!
Britt
Brasserie Van Dam
Geurt en Victor zijn altijd bereikbaar en betrokken bij ons bedrijf. Zorgen er altijd voor dat wij onze gast zo goed mogelijk kunnen bedienen met koffie.
Paula
Bakkerij Wolf BV
Je kent het wel, je gaat naar een koffietentje en krijgt daar een espresso of cappuccino voorgeschoteld waarvan je denk: ‘wow! Dit is écht heel lekker!’. Goed nieuws: dat kan ook thuis. De sette bonen die ik altijd razendsnel na bestellen in huis krijg zijn ontzettend goed: een mix van bonen die een perfecte melange vormt en mij als thuisbarista al anderhalf jaar lang dagelijks blij maakt. ‘Wow, dit is écht heel lekker!’
6 May 2026
Jesse
Muiden
Als een fervent koffie liefhebber, vond ik me altijd kritisch met welke koffiebonen ik wilde hebben in mijn zaak.. Je wilt t beste voor jezelf, beste voor de gasten. Maar smaken verschillen eenmaal. Zoveel plekken afgeweest, zoveel koffie geprobeerd, totdat ik…. Buscaglione tegenkwam. En nog een vermelding waard: voordat ik koffie kwam proberen op locatie, was de service, met name van Geurt, uitstekend… tot de dag vandaag. En natuurlijk ook mijn grote dank aan Victor.
6 May 2026
Erol
Rotterdam
Happy Food and Health De Groene Kaap
Al meer dan 25 jaar is Buscaglione dé keuze voor horecaondernemers en koffiekenners die hun koffie serieus nemen. Onze authentiek Italiaanse blends leveren een constante, volle smaak.
Buscaglione is geen leverancier, maar een partner die zorgt dat jouw koffie altijd klopt.
De Corridor 7
3621 ZA Breukelen