Top bedrijf.

Snelle levering, goed advies en een eerlijke prijs. En mankement aan een eerder geleverde led-dimmer werd direct opgelost met de levering van een nieuwe dimmer. Een bedrijf om bij terug te komen.

snelle en goede service duidelijke...

snelle en goede service duidelijke communicatie producten zijn naar tevredenheid

Snelle levering.

Snelle levering.

Bestelling keurig op tijd en goed...

Bestelling keurig op tijd en goed verzorgd geleverd.

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

3 staps lampen!

10 mooie ledlamp bronnen besteld met 3 staps dimbare functie helemaal blij mee!

Snelle verzending

Snelle verzending, lampen genoeg op voorraad.

Duidelijke omschrijving en snel geleverd

Duidelijke omschrijving en snel geleverd

Snelle levering, goed verpakt en exact d�t wat je verwacht.

Snel en betrouwbaar

Prima en snelle levering

product ziet er goed uit

product ziet er goed uit aflevering was zoals beloofd

Snelle levering goede adviseeing

Snelle levering goede adviseeing

Super snel geleverd!

Super snel geleverd!

Perfecte transactie

Perfecte transactie. Ik zocht een oranje ledlamp E14 die ik nergens kon vinden. Ik vond ze bij Ledworld tegen normale prijs. Verpakking was verzorgd en verzending snel.

Lampjes besteld

Lampjes besteld. Bleken te weinig licht te geven. Hoger wattage bleek vanwege afmetingen niet mogelijk. Dus geretourneerd. En 2 dagen later retourbedrag ontvangen. Conclusie alles vlot afgewikkeld.

Gewoon prima

Gewoon prima. Let wel op dat je bij sommige lampjes een trafo nodig hebt. Staat soms slecht aangegeven

Snel en duidelijk

Snel en duidelijk

Ledstrip gekregen maar was kapot

Ledstrip gekregen maar was kapot Gebeld en kreeg binnen 2dagen een nieuwe die wel goed was dus??????????

Service gericht

Afhaalorder einde dag nog ingegeven, waar ik persoonlijk haast mee had, gebeld en ik kon ze gelijk al halen??

Snelle levering en goed product

Ik had een 12V trafo nodig voor mijn huiskamerlamp. Deze was binnen 2 dagen netjes geleverd.

Vanaf de bestelling goed op de hoogte...

Vanaf de bestelling goed op de hoogte gehouden,zeer tevreden

Een slecht product

De door mij bestelde led-dimmer werd vlot en keurig bezorgd. Jammer genoeg een slecht product. De ledlampen zijn aan, uit of knipperen. Dus van traploos dimmen is geen sprake.

Snelle levering tegen een goede prijs.

Snelle levering tegen een goede prijs. Product voldoet aan alle verwachtingen. In 1 woord: super.

Goede service!

Levering zoals beloofd de volgende dag. 1 lampje werkte niet goed, zonder problemen lag er de volgende dag een nieuw lampje in de bus. Top service!

Goed meegedacht en geadviseerd

Goed meegedacht en geadviseerd! Topbedrijf.Complimenten aan Mike!

Kitmanstraat 14 a

1812PM Alkmaar

Over Ledworld.nl

Ledworld is uw LED-verlichting expert! – Als u op zoek bent naar LED lampen of LED verlichting dan bent u bij Ledworld.nl aan het juiste adres. Voor 16:00 Besteld, Morgen in Huis! Bij LEDworld.nl zijn alle producten in eigen voorraad en kunnen daarom zeer snel geleverd worden. Uw pakketje gaat binnen 24uur de deur uit, en voor 16:00 besteld is morgen in huis! Alle bestellingen boven de €99,- sturen wij gratis naar u op. Voor bestellingen onder de €99,- rekenen wij een het kleine bedrag van €5,95. Wij bieden alleen betrouwbare betaalsystemen aan zoals iDeal, PayPal, Bankoverschrijving en Rembours. Op deze manier bent u verzekerd van veilig betalen en goede service.