Contact per mail is prettig en snel

Contact per mail is prettig en snel, nog 1 op nabestelling komt vast goed

snel

snel. Goede updates

Snelle levering, goede service

Snelle levering. Er was 1 product beschadigd maar deze werd na een telefoontje gelijk opnieuw toegezonden. Vriendelijk te woord gestaan. Kan Ledworld zeker aanbevelen.

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Keukenkast spotjes

Snelle en correcte levering Goed telefonisch advies

... zoals altijd ...

Zeer vlotte bestelling en levering met duidelijke informatie... zoals altijd ?? Nog eens bedankt ?? Danny

Licht brandt

Snel accuraat Fijne website voldoende keuze Dit bedrijf snapt het

Ik bestelde GAVI CT-2116B-C/M waarvan...

Ik bestelde GAVI CT-2116B-C/M waarvan ik er al een had. Deze was echter 12V/max 20W en die ik geleverd kreeg was 12V/max10W. VRAAG: Kan daar toch ook wel een 20W lampje in? Overigens snelle levering en een goede prijs!

Goed niks op aan te merken

Goed niks op aan te merken

Precies wat ik bestelde met snelle...

Precies wat ik bestelde met snelle levering!

Bestelling snel in huis

Bestelling snel in huis. Helaas paste de ledlampjes niet in de bestelde armeturen. Het geheel keurig retour gestuurd en binnen een paar dagen stond het betaalde bedrag terug op onze rekening. Prima service en geen enkel probleem. Dikke pluim voor LEDworld.nl!

Goeie service .In de ochtend besteld...

Goeie service .In de ochtend besteld smiddags kon ik het al ophalen .

Snelle levering, correcte administratieve afhandeling

Alles geheel zoals verwacht

Levering conform de informatie op de site en levering vlot en zoals beloofd.

Handige info

Handig, informatie over welke lamp geschikt is en sneller bezorgd kan haast niet!

Snelle service en levering

Snelle service en levering

Vlotte levering, prima verpakt, uitstekend artikel

Goed en snel

Goede, snelle levering en goed telefonisch advies.

Alles is keurig gebracht

Alles is keurig gebracht. En de volgende dag al.

Bij een bestelling van 4 armaturen voor...

Bij een bestelling van 4 armaturen voor onder keukenkast, verkeerde ledlampen besteld, stond overigens niet goed aangegeven op de website. Maar werd direct goed opgelost 4 nieuwe ledlampjes gestuurd die wel pasten, met direct een sticker erbij, waarmee de verkeerde terug gestuurd konden worden. Gewoon omruilen dus, vond ik perfect geregeld.

Prima prijzen en snelle levering.

De bestelling ging via internet erg makkelijk. De prijzen zijn zondermeer goed en voordelig voor hetgeen ik nodig had n.l.: Ledlampen. En er werd snel geleverd.

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd

Goede lampjes snel geleverd.

Goede lampjes snel geleverd.

Goed materiaal en snel en op tijd...

Goed materiaal en snel en op tijd geleverd, zoals beloofd

Kitmanstraat 14 a

1812PM Alkmaar

Over Ledworld.nl

Ledworld is uw LED-verlichting expert! – Als u op zoek bent naar LED lampen of LED verlichting dan bent u bij Ledworld.nl aan het juiste adres. Voor 16:00 Besteld, Morgen in Huis! Bij LEDworld.nl zijn alle producten in eigen voorraad en kunnen daarom zeer snel geleverd worden. Uw pakketje gaat binnen 24uur de deur uit, en voor 16:00 besteld is morgen in huis! Alle bestellingen boven de €99,- sturen wij gratis naar u op. Voor bestellingen onder de €99,- rekenen wij een het kleine bedrag van €5,95. Wij bieden alleen betrouwbare betaalsystemen aan zoals iDeal, PayPal, Bankoverschrijving en Rembours. Op deze manier bent u verzekerd van veilig betalen en goede service.