Snel gelevrd en een goed...

Snel gelevrd en een goed prijs/kwaliteit verhouding

Snelle service, goed product!

Service en afhandeling.

Service en afhandeling.

Prima ervaring!

Goede website, duidelijke informatie

Top online winkel ??????????

Top online winkel ?????????? ??????????

Er wordt goed geluisterd

Er wordt goed geluisterd. Fouten op de site worden doorgevoerd en niet afgedaan met een smoes.

Wiij vinden het een klein wonder dat de...

Wiij vinden het een klein wonder dat de lamp heel is aangekomen. De lamp zat in een omsloten doosje en zat met een los kussentje beschermplastic rammelend in een veel ruimere doos. Maar snelheid top en blij mee.

Het bestelde snel ontvangen.

Het bestelde snel ontvangen. Een dimmer deed het echter niet. Na een telefoontje de volgende dag al een nieuwe ontvangen.

Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling

Snelle levering en juiste product goed...

Snelle levering en juiste product goed ontvangen. Prima!

gewoon goed

gewoon goed, zoals je mag verwachten van een winkel die ook zichzelf respecteerd. Overzichtelijke site ondanks de enorme omvang.

Lampen

Netjes geleverd

Slecht een deel van de order is de lange duur en communicatie

Slechts een deel van de order is geleverd en dat heeft meer dan 4 weken geduurd. Een ander deel is niet geleverd want blijkbaar niet op voorraad en de communicatie daarover laat zeer te wensen over. Ik zal zeer waarschijnlijk in de toekomst nooit meer iets bestellen bij LEDworld

zeer snelle levering

zeer snelle levering, top!, heb eenmaal een verkeerd item gekregen doch na een telefoontje heb ik na twee dagen het correcte item toegestuurd gekregen en dat vind ik een prima service! Ik kan Ledworld aanbevelen ook wat betreft de kwaliteit van het materiaal.

Zeer goede service

LED lamp besteld en deze werd snel geleverd maar bleek helaas niet te werken. Via mail contact opgenomen en er werd meteen een nieuwe opgestuurd. Deze werkte gelukkig wel. Snel en netjes opgelost. Prima service!

dat voor een klein bedrag je product...

dat voor een klein bedrag je product snel is aangekomen

Soepel

Soepel, goede, werkbare informatie. Resultaat: 100w halogeen lamp, die in de retail mij werd gezegd: vergeet het. Zonder veel gedoe of omhaal: 2 linkjes, diameter en wij zitten weer lekker -economisch- en "groen" te lezen.

snel levering

snel levering, producten beschikbaarheid

Goed telefonisch geholpen

Goed telefonisch geholpen. En goed advies gekregen

Snel het gevraagde geleverd

Snel het gevraagde geleverd. Helemaal top

Duidelijk en snel geholpen. Prima site!

Snel en goede kwaliteit.

Snel en giede kwaliteit.

Een aanrader

Snel geleverd. Kwalitatief product. Vlotte communicatie.

De led lampen hadden levertijd problemen. Dit werd keurig gemeld en een korting aangeboden. De led lampen hadden na plaatsing een knipperend licht beeld. Ook dit werd netjes opgelost

Kitmanstraat 14 a

1812PM Alkmaar

Over Ledworld.nl

Ledworld is uw LED-verlichting expert! – Als u op zoek bent naar LED lampen of LED verlichting dan bent u bij Ledworld.nl aan het juiste adres. Voor 16:00 Besteld, Morgen in Huis! Bij LEDworld.nl zijn alle producten in eigen voorraad en kunnen daarom zeer snel geleverd worden. Uw pakketje gaat binnen 24uur de deur uit, en voor 16:00 besteld is morgen in huis! Alle bestellingen boven de €99,- sturen wij gratis naar u op. Voor bestellingen onder de €99,- rekenen wij een het kleine bedrag van €5,95. Wij bieden alleen betrouwbare betaalsystemen aan zoals iDeal, PayPal, Bankoverschrijving en Rembours. Op deze manier bent u verzekerd van veilig betalen en goede service.