Snelle reactie van klantenservice

Helaas bleek de Led-dimmer stuk na montage en sloeg de stop door, maar de klantenservice was snel met zijn reactie: retourformulier per mail voor snelle gratis terugzending en per omgaand het aankoopbedrag inclusief portokosten op onze rekening gestort.

Ik heb was niet tevreden over de...

Ik heb was niet tevreden over de aankoop dus gelijk contact opgenomen met klantenservice. Heel snel kreeg ik reactie terug en alles was netjes opgelost. Top geregeld, uiteindelijk erg blij mee.

Ik heb 3 fittingen gekocht

Ik heb 3 fittingen gekocht, 2 zijn er stuk.

Levertijd langer dan verwacht.

10 LEDs besteld voor spotjes. Pakket kwam goed verzorgd binnen! Niet een abnormaal grote verpakking zoals bij sommige webwinkels wel gebeurt. Ik weet nog niet, of alle LEDs het ook daadwerkelijk doen, want ik heb ze nog niet uit de verpakking (per lampje) gehaald om ze te testen, maar ze zijn nieuw, dus ik ga ervan uit dat ze het allemaal doen. Omdat ik geen haast had met deze lampjes, is de 2 weken levertijd voor mij geen probleem, maar dat kan voor anderen wel een probleem zijn.

Top service en super snel

Top service en super snel

Prima lamp snel geleverd

Prima lamp snel geleverd

Duidelijke website

Duidelijke website, makkelijk bestellen en goede response. Snelle levering.

Vlotte levering

Vlotte levering, goed product

Een probleem uiterst correct oplossen.

Na een bestelling was er een probleempje wat door het bedrijf uiterst correct gaat worden opgelost. De klant is koning bij dit bedrijf.

top snel geleverd

top snel geleverd

Doen wat ze beloven.

Doen wat ze beloven.

Goede en snelle service.

Goede en snelle service.

Snelle levering, goede service

Snelle levering uit een breed assortiment. Bij een foutje snel herstel van de fout zonder gedoe.

keurig en snel

Bestelde spullen zaten keurig ingepakt en waren meteen verzonden zodat ik ze de volgende dag al binnen had.

Goed en snel

Goed en snel, top

Prima artikel, snelle levering.

Blij met de mooie lampen.

Snel geleverd, doet wat het moet doen

Lampjes met een B15 fitting.

Fijn dat ik hier lampjes vond met een fitting die weinig voorkomt.

Einkauf

schnelle Bearbeitung und Lieferung, vielen Dank

Heel snel en goed verpakt geleverd en...

Heel snel en goed verpakt geleverd en voldoet helemaal aan de omschrijving

Ik bestelde een lamp en ontving die.

Ik bestelde een lamp en ontving die. 5/5 stars, would recommend

Prima schakelaar

Prima schakelaar. Op tijd bezorgd.

Snelle bezorging, goed artikel

Snelle bezorging naar Belgie van het gewenste artikel. Zeer tevreden, bestel hier zeker opnieuw.

Kitmanstraat 14 a

1812PM Alkmaar

Over Ledworld.nl

Ledworld is uw LED-verlichting expert! – Als u op zoek bent naar LED lampen of LED verlichting dan bent u bij Ledworld.nl aan het juiste adres. Voor 16:00 Besteld, Morgen in Huis! Bij LEDworld.nl zijn alle producten in eigen voorraad en kunnen daarom zeer snel geleverd worden. Uw pakketje gaat binnen 24uur de deur uit, en voor 16:00 besteld is morgen in huis! Alle bestellingen boven de €99,- sturen wij gratis naar u op. Voor bestellingen onder de €99,- rekenen wij een het kleine bedrag van €5,95. Wij bieden alleen betrouwbare betaalsystemen aan zoals iDeal, PayPal, Bankoverschrijving en Rembours. Op deze manier bent u verzekerd van veilig betalen en goede service.