Laat geleverd door leverancier netjes opgelost door Ledworld.

1e instantie te laat geleverd door leverancier, daarna netjes opgelost door Ledworld.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Mooie spots aan correcte prijs

Mooie spots gevonden die perfect passen aan correcte prijs. Beschrijving op site klopte niet 100% want er zat geen fitting bij terwijl dit wel vermeld stond. Even contact opgenomen en fitting werd netjes nagestuurd. Levering ging behoorlijk snel!

Uitstekend. Snel en bijzondere leds ( met bajonet) en toch sfeervol in de kroonluchter

perfecte service en een goede...

perfecte service en een goede prijszetting

De door mij bestelde led-lampjes werden keurig verpakt en snel verzonden. Prima en betrouwbaar bedrijf.

Makkelijk en snel.

Makkelijk en snel.

Snel en accuraat.

Snel en accuraat.

Perfect en op tijd geleverd zoals...

Perfect en op tijd geleverd zoals beloofd kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen super!!!!

ZEER VLOT OM TE BESTELLEN EN ZEER SNEL...

ZEER VLOT OM TE BESTELLEN EN ZEER SNEL GELEVERD

Mscommunicatie m.b.t.

Er was wat miscommunicatie m.b.t. de bestelling maar dit is goed opgepakt door LEDworld. Hoop dat de einduitkomst uiteindelijk ook goed zal komen.

Perfect aankoop en service

Perfect aankoop en service

In de advertentie wordt niet gerept...

In de advertentie wordt niet gerept over de voltage, dus een leuk vervangend ledlampje gekocht voor onze lamp in de kamer en blijkt dat het geen 220V maar een 30V lamp is. Dit stond wel op het doosje maar daar keek ik overheen. Gevolg: een flinke plof, lampje doorgebrand en zekering er uit. Erg jammer.

Klantvriendelijke en behulpzame...

Klantvriendelijke en behulpzame ervaring.

LED TL besteld en volgens de...

LED TL besteld en volgens de voorwaarden netjes afgeleverd voor een redelijke prijs

Kanlux GU10

Vorig jaar eind april 2021 4 Kanlux GU10 lampjes gekocht. Helaas is gisteren, eind augustus 2022, 1 kapot gegaan en heeft de levensduur van 25.000 branduren helaas niet gehaald. Vandaag LEDworld gebeld en krijgen een nieuwe lamp toegestuurd. Dank voor de goede service.

Goede site, prima prijzen en snelle levering

Goede product omschrijving op de site, lage verzendkosten en snelle levering. Top!

Prima website en zeer snelle levering ...

s Middags om half vijf een plafondlamp voor de badkamer besteld en de volgende dag (zaterdag) om half een bezorgd met PostNL . En ook nog een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Correcte materialen

Correcte materialen, supersnel geleverd

Tevreden!

Goede levering. Thanks!!

Snel verstuurt en prima verpakt

Snel verstuurt en prima verpakt

Waardeloze bezorging!

Waardeloze bezorging! Jullie werken met post.nl en die doet telkens een bericht dat wij niet thuis zijn. En wij maar hele dagen thuis blijven.Daardoor veel te laat geleverd

Duidelijke om schrijving en snelle...

Duidelijke om schrijving en snelle levering

Prima armaturen voor een goede prijs

Armaturen die ik besteld had kwamen zoals vooraf aangegeven wat later binnen. Ze zijn van een prima kwaliteit, het enige is dat de kleur van dit armatuur net iets anders is dan dat het plaatje deed overkomen. Uiteindelijk ziet alles bij elkaar er alsnog goed uit.

1 ste keer besteld duidelijk omschreven...

1 ste keer besteld duidelijk omschreven en snel geleverd zo als aangegeven

Kitmanstraat 14 a

1812PM Alkmaar

Over Ledworld.nl

Ledworld is uw LED-verlichting expert! – Als u op zoek bent naar LED lampen of LED verlichting dan bent u bij Ledworld.nl aan het juiste adres. Voor 16:00 Besteld, Morgen in Huis! Bij LEDworld.nl zijn alle producten in eigen voorraad en kunnen daarom zeer snel geleverd worden. Uw pakketje gaat binnen 24uur de deur uit, en voor 16:00 besteld is morgen in huis! Alle bestellingen boven de €99,- sturen wij gratis naar u op. Voor bestellingen onder de €99,- rekenen wij een het kleine bedrag van €5,95. Wij bieden alleen betrouwbare betaalsystemen aan zoals iDeal, PayPal, Bankoverschrijving en Rembours. Op deze manier bent u verzekerd van veilig betalen en goede service.