Snel geleverd, na 3 dagen deed de lamp het niet meer. Contact opgenomen en 2 dagen later nieuwe lamp thuisbezorgd. Geen problemen meer. Goede service

alles top !!!

alles top !!!

echt snel

goed en snel.

Snel en prima volgens bestelling...

Snel en prima volgens bestelling geleverd!

Dimmer voldeed helaas niet

Product was conform de omschrijving, maar voldeed helaas niet: een dimmer die volgens de specificaties 8A moest kunnen dimmen, viel na enkele minuten 5A uit. Logisch, want in de behuizing zat ook geen regeling, enkel een (te lichte) pot-meter. Retour had weinig zin omdat de retourkosten niet opwegen tegen het genomen verlies. Verder was contact en levering door LedWorld prima.

Snelle goede levering

Snelle goede levering

Snel geleverd, goed product, mooie prijs

Heel goed! Correct en vlot,kan niet beter.

Uitstekende klantenservice!

Dit bedrijf heeft een fantastische klantvriendelijke Klantenservice. Daar kunnen veel bedrijven nog iets van leren. Door 2 pakketten tegelijk in te leveren bij AH ging het mis met de verzending: de geadresseerden werden verwisseld middels de scanbonnen. Mike heeft pro actief contact gezocht met mij EN het andere betreffende bedrijf en probeerde er zelf alles aan te doen om dit klantvriendelijk op te lossen. Hier word je als klant heel blij van!

Prima kwaliteit en prijs

Prima kwaliteit en prijs, snel bezorgd

Niet ontvangen

Niet ontvangen, maar Bol.com zegt te hebben geleverd ( via post.nl ) Moet er dus nu zelf achteraan: waardeloos !!

Direct nieuw lampje toegestuurd na defect.

4 lampjes besteld. .een daarvan knapte direct na installatie .Direct vervangend exemplaar toegestuurd gekregen .

Prima webshop! met zeer fijne service!

Prima communicatie en advies! Snelle service en verzending! Zeer goed product van prima kwaliteit! Zeer toegankelijke en overzichtelijke webshop Simpelweg een prima webshop: een aanrader

Correcte en snelle levering ook de...

Correcte en snelle levering ook de opvolging van pakketje en e-mail verkeer.

Snelle bezorging

Snelle bezorging, goed artikel

Tevreden over aanschaf

Goede informatie ontvangen over aan te schaffen ledstrip en draadloze afstandbediening. Eenvoudig te bestellen via de website en goed afgeleverd. werkt allemaal prima.

Bij de bestelde armaturen zouden...

Bij de bestelde armaturen zouden volgens de site lampen inclusief bijzitten maar dit was maar bij 1 stuk van de 6 het geval!!! Puur ****** nooit meer!!!

Levering zou maandag zijn maar werd...

Levering zou maandag zijn maar werd uiteindelijk woensdag. Geen fout van jullie, gewoon slechte bezorgafspraak

Manque un peu de vitesse retard sur le...

Manque un peu de vitesse retard sur le delais de livraison

Alles volgens de informaties vooraf...

Alles volgens de informaties vooraf geleverd en voldoet aan de wensen die wij vooraf hadden opgesomd.

Goed product en snel geleverd

Goed product en snel geleverd

Super Service

Super Service

prima product en prima service!

prima product en prima service!

Goed produkt!!

Goed produkt!

Kitmanstraat 14 a

1812PM Alkmaar

Over Ledworld.nl

Ledworld is uw LED-verlichting expert! – Als u op zoek bent naar LED lampen of LED verlichting dan bent u bij Ledworld.nl aan het juiste adres. Voor 16:00 Besteld, Morgen in Huis! Bij LEDworld.nl zijn alle producten in eigen voorraad en kunnen daarom zeer snel geleverd worden. Uw pakketje gaat binnen 24uur de deur uit, en voor 16:00 besteld is morgen in huis! Alle bestellingen boven de €99,- sturen wij gratis naar u op. Voor bestellingen onder de €99,- rekenen wij een het kleine bedrag van €5,95. Wij bieden alleen betrouwbare betaalsystemen aan zoals iDeal, PayPal, Bankoverschrijving en Rembours. Op deze manier bent u verzekerd van veilig betalen en goede service.