Ik kon deze lampjes nergens meer...

Ik kon deze lampjes nergens meer bestellen, maar nu toch gevonden bij jullie ... En een snelle levering ..Ben zeer tevreden !

Alles in orde levering en aankoop

Alles in orde levering en aankoop

Artikel met schade snel opgelost, prima klantenservice!

Artikel ontvangen met beetje schade aan. Geen gezeur of gemekker, gewoon een nieuw exemplaar ontvangen, zelfs 2 stuks. Top-klantenservice!

Snelle levering. Mooi product voor een goede prijs.

correcte snelle levering

correcte snelle levering. scherp geprijst

Snelle levering en scherpe prijs

Snelle levering en scherpe prijs

Snel geleverd en volgens de...

Snel geleverd en volgens de specificaties op de website.

Regelmatig koop ik led lampen van...Ledworld.

Regelmatig koop ik led lampen van Ledworld. De lampen zijn van goede kwaliteit. De oudste led lampen gekocht bij Ledworld gaan al 9 jaar mee en branden gemiddeld over het jaar 10 uur per dag. Het bedrijf heeft een groot assortiment. Dus het vertrouwen is zeer goed evenals de snelle levering.

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering!

Bestelling keurig op tijd geleverd.

Bestelling keurig op tijd geleverd.

Gewoon prima zoals het hoort

Gewoon prima zoals het hoort. Het product is zoals beschreven en werkt perfect. Netjes verpakt en snel verzonden. TOP

Goed spul

Snel geleverd. Kwalitatief beter en steviger dan verwacht,

Ik ben tevreden over de aankoop

Ik ben tevreden over de aankoop. Alleen levering zou sneller kunnen. Ik moest 10 dagen wachten op mijn aankoop. Daartegen zijn ze echt goedkoop. Dus als je geen haast hebt, is zeker een aanrader!

Goede communicatie

Goede communicatie, snelle afhandeling, toen een artikel kapot was werd direct dezelfde dag een nieuwe gestuurd.

Goede lampen, snelle levering en super goede service!

Duidelijke en overzichtelijke site...

Duidelijke en overzichtelijke site waarop makkelijk te zoeken is naar het gewenste product. Na bestelling is het product netjes op de afgesproken datum geleverd en voldoet aan de wensen.

Goede kwaliteit product

Goede kwaliteit product , netjes verpakt en de volgende dag al in huis . 100 punten!

prima, aanrader.

Niets op aan te merken

Niets op aan te merken

Heeft een heel uitgebreide gamma aan...

Heeft een heel uitgebreide gamma aan lampen, zelfs ook voor oudere verlichtingstoestellen kan je hier je vervangingen vinden.Verzending is correct en snel. Een aanrader voor iedereen die opzoek is naar de meeste verscheidene gamma aan lampen

Helaas was de eerste ervaring niet zo...

Helaas was de eerste ervaring niet zo positief, want na 3 dagen nog geen levering te hebben gehad contact opgenomen met ledworld. Met het antwoord wat ik kreeg dat ik niet betaald had ,maar bij mijn bank wel afgeschreven.De medewerker keek in het systeem en kwam tot de ontdekking dat het bij het ene systeem wel als betaald stond bij het andere niet dus ik zou voor een systeem gaan omdat soort zaken uit te sluiten met vriendelijke groet R. Coumans

Voorraadbeheer is onbekend begrip bij deze webshop

Hier al aantal keer vaker besteld in de afgelopen jaren, en helaas nu wederom zelfde ervaring: volgens website is een product voorradig (dus bestel je, want je gaat er vanuit dat het dus snel geleverd kan worden), waarna pas NA betaling opeens de melding komt dat iets niet voorradig is en je (bij mijn laatste bestelling) 5 weken kunt wachten op levering! En dat vervolgens, waarbij een mailtje om te informeren naar de actuele levertijd of verzoek om geld terug bij niet leveren gewoon simpelweg niet beantwoord wordt, en bij een telefoontje daarop volgend alleen maar het argument te horen is dat ze het druk hebben. Vervolgens wordt dan plotseling 1 dag later wel het betreffende product gestuurd (dankzij het telefoontje, of is het toeval?). Nee, het voorraadbeheer bij deze webshop heeft bij de meerdere bestellingen die ik in het verleden heb gedaan nog nooit geklopt, en klantvriendelijkheid is ook ver te zoeken, getuige het bovenstaande. Ik ben er bij deze webshop nu klaar mee en ga voortaan ergens anders bestellen, raad dat andere mensen ook aan.

Niets aan te merken

Niets aan te merken

snelle en accurate levering

snelle en accurate levering

Laat ledl world eerst de retourzending...

Laat ledl world eerst de retourzending maar afwerken!

Kitmanstraat 14 a

1812PM Alkmaar

Over Ledworld.nl

Ledworld is uw LED-verlichting expert! – Als u op zoek bent naar LED lampen of LED verlichting dan bent u bij Ledworld.nl aan het juiste adres. Voor 16:00 Besteld, Morgen in Huis! Bij LEDworld.nl zijn alle producten in eigen voorraad en kunnen daarom zeer snel geleverd worden. Uw pakketje gaat binnen 24uur de deur uit, en voor 16:00 besteld is morgen in huis! Alle bestellingen boven de €99,- sturen wij gratis naar u op. Voor bestellingen onder de €99,- rekenen wij een het kleine bedrag van €5,95. Wij bieden alleen betrouwbare betaalsystemen aan zoals iDeal, PayPal, Bankoverschrijving en Rembours. Op deze manier bent u verzekerd van veilig betalen en goede service.