Ruim assortiment

Ruim assortiment, goede prijsstelling, snelle levering.

Prima prijs en snelle levering.

Prima prijs en snelle levering.

good service, but a bit slow

good service, but delivery a bit slow (about 10 days)

3 dezelfde led lampen besteld

3 dezelfde led lampen besteld, krijg je twee verschillende designs binnen zonder daar vooraf even over te berichten, was wel zo netjes geweest.

Thanks ??

Thanks ?? it was delivered as expected

Services van de bovenste plank!

Een 5 sterren review geef ik niet snel. In dit geval vind ik het op zijn plaats door dat een foutieve bestelling mijnerzijds, coulant werd opgepakt door LEDworld.nl. Zij hebben zonder extra kosten de foutieve order omgeboekt naar de juiste en op tijd geleverd. Stanny van Barneveld

Snel en goed verpakt geleverd

Snel en goed verpakt geleverd, keurig!

Gewoon niets bijzonders over te melden.

Gewoon niets bijzonders over te melden.

Snelle levering en de producten waren goed verpakt. Tot een volgende bestelling.

Prima geregeld

Prima geregeld

Prima levering.

Prima levering. Goed geholpen bij retourneren dubbel bestelde orde.

Snel geleverd!

Snel geleverd!

Topjes

Topjes. Goed. Snel. Maar wordt gek van revieuws, wat een valse concurrentie druk

Alles snel en efficient geregeld,handig...

Alles snel en efficient geregeld,handig dat je je vorige bestelling kan inzien.

Snel en correct

Bestelde artikelen waren op voorraad, werden de volgende ochtend al geleverd! Waren noodzakelijk voor een spoedeisende reparatie dus was snel opgelost. Prima.

Snel verzonden.

Snel verzonden.

Prima website en snelle levering

Prima website en snelle levering. uitstekende service als dat nodig is.

Goede service en de bestelde artikelen...

Goede service en de bestelde artikelen snel binnen

snelle en correcte afhandeling van mijn...

snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

Snelle verzending

Snelle verzending, prima communicatie over de bestelling.

Goed product en snel geleverd!

Goed product en snel geleverd!

LED lampen

LED lamp met een dimmer aangeschaft, na installeren werkt alles goed.

Alles correct!

Alles correct!

Tres bien pour la livraison et le...

Tres bien pour la livraison et le modele dampoule.

Kitmanstraat 14 a

1812PM Alkmaar

Over Ledworld.nl

Ledworld is uw LED-verlichting expert! – Als u op zoek bent naar LED lampen of LED verlichting dan bent u bij Ledworld.nl aan het juiste adres. Voor 16:00 Besteld, Morgen in Huis! Bij LEDworld.nl zijn alle producten in eigen voorraad en kunnen daarom zeer snel geleverd worden. Uw pakketje gaat binnen 24uur de deur uit, en voor 16:00 besteld is morgen in huis! Alle bestellingen boven de €99,- sturen wij gratis naar u op. Voor bestellingen onder de €99,- rekenen wij een het kleine bedrag van €5,95. Wij bieden alleen betrouwbare betaalsystemen aan zoals iDeal, PayPal, Bankoverschrijving en Rembours. Op deze manier bent u verzekerd van veilig betalen en goede service.