Scherpe prijs

Scherpe prijs, supersnelle verzending en degelijk verpakt.

Gewoon goed

Gewoon goed. Bestellen ging gemakkelijk en de bezorging was zoals afgesproken.

Top product en snelle levering

Top product en snelle levering

Snelle levering.

Alles oke

Alles oke

Ik had een aanzienlijke hoeveelheid lampjes bij ze besteld, maar eenmaal ontvangen bleken ze net te groot voor mijn toepassing te zijn. Zonder moeilijk te doen kreeg ik een retourlabel waarmee ik alles gratis kon retourneren. Klasse! Volgende keer bestel ik weer hier mijn led-verlichting.

Blij met de lampen geschikt voor 100...

Blij met de lampen geschikt voor 100 tot 240 volt.

service van Ledworld.nl

Website werkte niet helemaal naar behoren, maar om de bestelling in orde te maken hebben ze het dezelfde dag nog in orde gemaakt. Super service !!

Goed en vriendelijk bedrijf.

Snel gestuurd en ik had een vraag en ik moet zeggen dat Mike daar snel met een antwoord op kwam. Heel klantriendelijk.

Het bestellen ging snel

Het bestellen ging snel, kreeg al gauw een bevestiging van de bestelling en was met 3 dagen binnen

Goed product

Goed product. Vlotte levering.

Overzichtelijke webshop

stofkapjes

alles correct geleverd, zeer tevreden.

correct bedrijf

Door vertragign in betalingsverkeer kredietkaart 2x besteld maar onmiddllijk opgelost door Ledworld

Het bedrijf heeft wat je nodig heeft

Het bedrijf heeft wat je nodig heeft, alleen de levering duurt wel wat lang.

Service

Goede produkten, snelle levering

product nergens anders te vinden.

Vlugge levering.

betrouwbare leverancier

Goed en correct ge�nformeerd over de levertijd. Mooi product geleverd.

Mooie kwalteit en snelle levering

Mooie kwalteit en snelle levering

Heb meerdere producten besteld bij deze...

Heb meerdere producten besteld bij deze webshop. 1 van de lampen zag er in werkelijkheid toch anders uit dan op de website (in mijn ogen een fout van de fabrikant). Medewerker Daisy van de klantenservice begreep dat ik hier als klant weinig en trof een erg coulante regeling voor mij. Zon goede service is niet meer vanzelfsprekend in deze tijd. Zou hier in de toekomst weer bestellen.

Levering helemaal OK

Vlotte, correcte levering

tip top een dikke duim

tip top een dikke duim

Lampen zijn niet geleverd

Lampen zijn niet geleverd. PostNL bezorging is niet aan de deur geweest, geen briefje, niets.

Kitmanstraat 14 a

1812PM Alkmaar

Over Ledworld.nl

Ledworld is uw LED-verlichting expert! – Als u op zoek bent naar LED lampen of LED verlichting dan bent u bij Ledworld.nl aan het juiste adres. Voor 16:00 Besteld, Morgen in Huis! Bij LEDworld.nl zijn alle producten in eigen voorraad en kunnen daarom zeer snel geleverd worden. Uw pakketje gaat binnen 24uur de deur uit, en voor 16:00 besteld is morgen in huis! Alle bestellingen boven de €99,- sturen wij gratis naar u op. Voor bestellingen onder de €99,- rekenen wij een het kleine bedrag van €5,95. Wij bieden alleen betrouwbare betaalsystemen aan zoals iDeal, PayPal, Bankoverschrijving en Rembours. Op deze manier bent u verzekerd van veilig betalen en goede service.